!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Οταν αυξησε το φπα ο Μητσοτακης στην εστιαση, γελουσαν οι χαζοι . Οταν ζητουνε (και καλα κανουν) μεγαλυτερα μεροκαματα, οταν πληρωνονται τα παντα με καρτα, οταν εξαφανιστει η φοροδιαφυγη, οταν οι πρωτες υλες και η ενεργεια πανε στο θεο, ποιος νομιζετε πως θα τα πληρωσει ολα αυτα? Η επιχειρηση που θα κατσει να μπαινει μεσα?
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Το συμπέρασμα ότι δεν χωράμε, πώς το έβγαλε;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:39 Δεν εχει και πολυ αδικο.
Ταϊλάνδη θέλετε να γίνετε, ε θα γίνετε.
Ειμαστε ετοιμοι

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

panos291 έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:49
Ειμαστε ετοιμοι

Εικόνα
Αν είναι έτσι στηριζω
:g094:
Όμως μάλλον θα έχουμε πιο πολύ από αυτό
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 19 Ιούλ 2024, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:42
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:33 To σωστό θα ήταν να αδειάσουν όλα τα νησια, και οι κάτοικοι τους να μεταφερθούν στην ενδοχώρα. Τα σπίτια τους θα νοικιάζονται σε τουρίστες και όσοι Έλληνες θα κυκλοφορούν στα νησιά θα είναι αυστηρά για επαγγελματικούς λόγους.
:lol: :lol: :bravo:
Αν το καλοσκεφτείς...έχει γίνει..

Πχ Χωριά ανατολικού Πηλίου...
Κισσός Τσαγκαράδα Ζαγορά κλπ

Μου έλεγε 55χρονη...πως γεννήθηκε στον Κισσό!
Στο νοσοκομείο του χωριού !!
Όπου είχε πολύ προσωπικό και νοσηλευε και ασθενείς.

Τώρα τι έμεινε;
Σπίτια για τουρίστεςκ ντόπιοι λίγοι που ασχολούνται με Τουρίστες (πλην κάποιων εξαιρέσεων)

Σε καμία 20ρια χρόνια θα εκλείψουν κ τα άλλα επαγγέλματα, οι ντόπιοι ηλικιωμένοι ή παιδιά θα έχουν φύγει (ούτε σχολεοα έχει ούτε νοσοκομεία να κάνει επίταξη το Κουλοπαιδο Άδωνις)

Υγ. Μόνο κάτι φαρμακεία θα μείνουν και ξενοδοχεία με ταβέρνες κ σουπερμάρκετ (αλυσιδες φυσικά στο μέλλον)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Αυτός ο τρόμπας ο Πορτοσάλτε εφευρίσκει κάθε μέρα νέους τρόπους να γίνεται όλο και πιο μαλάκας.

1) Τί πάει να πει "να υποχωρήσουν οι Έλληνες για χάρη των ξένων"; Μήπως μέχρι τώρα κάνουν χάρες τα καταλύματα στους Έλληνες; Στις ίδιες τιμές με τους ξένους δεν τους τα νοικιάζουν; Για να μην πούμε ότι πολλές φορές βρίσκεις πιο φτηνά από πρακτορεία του εξωτερικού παρά αν πας ως ανεξάρτητος Έλληνας.

2) Την μείωση της οικονομικής δυνατότητας των Ελλήνων να κάνουν τις διακοπές που κάνουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, δηλαδή ουσιαστικά ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, τη βαφτίζουμε "επιτυχία του τουρισμού"; Δηλαδή ποιός είναι ο σκοπός του να παίρνουμε όλο και περισσότερα χρήματα από τον τουρισμό; Ο σκοπός είναι να αποκλειστούν οι Έλληνες από τα νησιά τους; Ή μήπως ο σκοπός θα ήταν να πλησιάσει το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα τον μέσο όρο της Ευρώπης;

3) Οι Έλληνες τουρίστες είναι μέσα στα κρουαζιερόπλοια που έχουν κάνει την Σαντορίνη απροσπέλαστη; Ή μήπως οι Έλληνες τουρίστες κάνουν τον Λαγανά μπουρδέλο κάθε καλοκαίρι; Οι Έλληνες τουρίστες, των οποίων η κίνηση έχει πέσει στο μισό σε σχέση με πριν 15 χρόνια, είναι αυτοί που ευθύνονται για τον υπερτουρισμό;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ μια χαρά περνάνε. Τουλάχιστον αυτοί που βλέπω. Γελάνε ξεδιάντροπα πια, κάνουν σαν να είναι σε οίστρο και μας κάνουν μαθήματα καλής συμπεριφοράς και ηθικής επειδή δεν συμμεριζόμαστε την χαρά τους. Δεν τους αγαπάμε λέει και η αγάπη είναι του θεού. Κάτι θα κάνει καλά ο άνθρωπος. :003:
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Antares έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:18 Οι ψηφοφόροι της ΝΔ μια χαρά περνάνε. Τουλάχιστον αυτοί που βλέπω. Γελάνε ξεδιάντροπα πια, κάνουν σαν να είναι σε οίστρο και μας κάνουν μαθήματα καλής συμπεριφοράς και ηθικής επειδή δεν συμμεριζόμαστε την χαρά τους. Δεν τους αγαπάμε λέει και η αγάπη είναι του θεού. Κάτι θα κάνει καλά ο άνθρωπος. :003:
https://prin.gr/2024/07/ploutoi/#:~:tex ... F%89%CE%BD.
ελβετικού τραπεζικού κολοσσού UBS
Σύμφωνα με την έκθεση στην Ελλάδα πέρσι υπήρχαν περί τους 81.000 εκατομμυριούχους με συνολική περιουσία που ξεπερνούσε τα 224 δισ. δολάρια.

Ακολουθούσαν οι 2,1 εκατ. Έλληνες με ατομικό πλούτο από 100.000 έως ένα εκατομμύριο δολάρια και συνολικό πλούτο 478 δισ. δολαρίων.

Όμως ταυτόχρονα υπάρχουν 4,27 εκατομμύρια Έλληνες με «πλούτο» από 10-100.000 δολάρια

και στον πάτο της πυραμίδας ακόμη 1,8 εκατ. με αξίες κάτω των 10.000 δολαρίων και συνολικά ως ομάδα αρνητική περιουσιακή θέση –δηλαδή χρέος– ύψους 1,48 δισ. δολαρίων.
Αυτοί οι 2.1 εκατομμύρια Έλληνες με πλούτο αξίας 100= χιλιάρικα και πάνω, κάνουν όλοι την φασαρία κ κρατάνε την κυβέρνηση. Μόνο να χάσουν έχουν από αλλαγή κυβέρνησης.

Οι 1.8 εκατομμύρια φτωχοι, δεν ακούγονται.
Οι ενδιάμεσοι 4.1 όλο και φτωχοποιουνται και νιώθουν εξαπατημένοι.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:30

Για δοκίμασε εσύ να πάρεις 2 εβδομάδες διακοπές π.χ. τον Μάιο για να γελάσουμε με τις αντιδράσεις του εργοδότη σου...
Όλοι οι Έλληνες εργοδότες λένε: πάτε διακοπές όταν πάω και εγώ...

.
Ωπα κάτσε, κάποια πράγματα ειναι γνωστά όμως πριν την πρόσληψη. Και δεν ειναι φάση "διακοπες θα πας όταν παω εγώ" , είναι οτι διακοπές θα πάμε όταν δεν ειμαστε στο μάτι του κυκλώνα
Δηλαδή αν σε νοιάζει μονο το να πάρεις διακοπες συγκεκριμένες μέρες και ο άλλος τότε καίγεται, ε τοτε μην πάρεις τη δουλειά.
Όπως οταν κάποιος πελάτης μου λέει οτι θέλει το τάδε εμπόρευμα μονο 20-22 Αυγουστου, σορρυ αλλά δε θα πάρω τη δουλειά.

Αν δηλαδή μου έρθουν παραμονες Αγίου Πνεύματος( :smt005: ) και μου ζητήσουν καμια άδεια, το πιθανότερο είναι οτι δε θα γίνει αποδεκτή, αυτό όμως είναι γνωστό απο την υπογραφή της πρόσληψης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

ναι γιατί άραγε δεν θέλουν να κάνουν μαρξιστική λεννισνιστική επανάσταση να φέρουν κομμουνιστικό καθεστώς; Περίεργοι τύποι αυτοί οι Έλληνες, άκου πράγματα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Γαληνός έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:28
Αυτοί οι 2.1 εκατομμύρια Έλληνες με πλούτο αξίας 100= χιλιάρικα και πάνω, κάνουν όλοι την φασαρία κ κρατάνε την κυβέρνηση. Μόνο να χάσουν έχουν από αλλαγή κυβέρνησης.

Οι 1.8 εκατομμύρια φτωχοι, δεν ακούγονται.
Οι ενδιάμεσοι 4.1 όλο και φτωχοποιουνται και νιώθουν εξαπατημένοι.
Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει επίσης. Γιατί οι μισθοί δεν είναι υψηλοί, ακόμη και οι υψηλότεροι μετά από δεκαετίες ροκανίζονται από την ακρίβεια, δεν περισσεύουν για πολλά. Αν υπάρχει το χρήμα παρκαρισμένο υπάρχει χαρά και άνεση.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πάντως αν κρίνω απο παραγγελίες που μου έρχονται η κίνηση ειναι μειωμένη ακόμη και σε πολύ βαριά νησιά. Οι εκει μια ζωή κλαίγονται έτσι και αλλιως δε τους λογαριάζω
Ας χωσουν στον πάτο τους τα "426ευρώ τη βραδιά" τα ρουμτουαλέτ.
Είπαμε αν ο ελ ειχε καταναλωτική συνείδηση το #boycottgreekislands θα έπρεπε να παίζει παντού.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

Ερμής έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:37
OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:30

Για δοκίμασε εσύ να πάρεις 2 εβδομάδες διακοπές π.χ. τον Μάιο για να γελάσουμε με τις αντιδράσεις του εργοδότη σου...
Όλοι οι Έλληνες εργοδότες λένε: πάτε διακοπές όταν πάω και εγώ...

.
Ωπα κάτσε, κάποια πράγματα ειναι γνωστά όμως πριν την πρόσληψη. Και δεν ειναι φάση "διακοπες θα πας όταν παω εγώ" , είναι οτι διακοπές θα πάμε όταν δεν ειμαστε στο μάτι του κυκλώνα
Δηλαδή αν σε νοιάζει μονο το να πάρεις διακοπες συγκεκριμένες μέρες και ο άλλος τότε καίγεται, ε τοτε μην πάρεις τη δουλειά.
Όπως οταν κάποιος πελάτης μου λέει οτι θέλει το τάδε εμπόρευμα μονο 20-22 Αυγουστου, σορρυ αλλά δε θα πάρω τη δουλειά.

Αν δηλαδή μου έρθουν παραμονες Αγίου Πνεύματος( :smt005: ) και μου ζητήσουν καμια άδεια, το πιθανότερο είναι οτι δε θα γίνει αποδεκτή, αυτό όμως είναι γνωστό απο την υπογραφή της πρόσληψης.
Νοοτροπια Ελ αφεντικου. Να πρεπει να κανει προβλεψη ο υποψηφιος εργαζομενος για το ποτε δε θα βρισκεται η εταιρια "στο ματι του κυκλωνα" σε οριζοντα τουλαχιστον πενταετιας ωστε να διεκδικησει τη νομιμη αδεια του (αν προσληφθει).

Μολις επιβεβαιωθηκε ο ΟΑΝΝΗSEA.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”