στην πεσανε ήδη οι φανατικοι φιλε Γραφικε.Alphabet έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 12:51 Χριστιανος που δεν πιστευει στα μεταφυσικα.
Ρε κατι προβληματα που εχει και εξωτερικευει ο κοσμος...(αν δεν ειναι τρολια).
Υ.Γ. Που πρεπει να το δηλωσεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χριστιανός ή άθεος;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Χριστιανός ή άθεος;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Είσαι χριστιανός. (Ελάχιστοι χριστιανοι πιστεύουν στα μεταφυσικα της εκκλησίας)
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
μεγαλη πλακα εχει η ομαδα που δηλωνουν αθεοι ,αλλα στηριζουν κι προπαγανδιζουν τον μωαμεθανισμο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Γιωργης
Ενας δωδεκαθειστης που φορα χλαμυδες, σπορτεξ και προσεύχεται στο δια επειδη του αρεσει το ολο σκηνικο ειναι δωδεκαθειστης η αθεος.Γραφικός έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 21:52 Εκτιμώ τον Χριστιανισμό. Με εκφράζει η φιλοσοφία του, μ' αρέσουν οι ύμνοι κι εκτιμώ τον Παπασταύρο, τον παπά του χωριού μου. Έχω διαβάσει την καινή διαθήκη, τις περισσότερες Κυριακές του χρόνου πηγαίνω εκκλησία, νηστεύω μια 'βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και σαράντα μέρες πριν το πάσχα.
Τον σταυρό μου όταν περνάω έξω από εκκλησία δεν τον κάνω. Δεν είναι ότι βαριέμαι, αλλά το θεωρώ επίδειξη.
Δεν πιστεύω όμως καθόλου σε οτιδήποτε μεταφυσικό κηρύττει η εκκλησία. Δεν προσδοκώ ανάσταση νεκρών και θεωρώ ότι όταν πεθαίνουμε απλά τελειώνουμε.
Είμαι χριστιανός ή άθεος; Δεν ξέρω τι να δηλώσω.
Μην γράφεις τα μεταξύ σας, δεν είναι σωστό.
Τσιμπάς με το παραμύθι του ψωριάρη κομμουνισμού και δεν αφήνεις ανοιχτό το παράθυρο στην Αθανασία ;
Μήπως είσαι ρεμάλι; χαμένο κορμί ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ιός ή κακόβουλη ddos επέμβαση στο core firmware; θα μάθουμε ποτέ;run έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:05 μεγαλη πλακα εχει η ομαδα που δηλωνουν αθεοι ,αλλα στηριζουν κι προπαγανδιζουν τον μωαμεθανισμο
έχει σημασία;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
τι ιος κι κακοβουλα μωρε γραφεις
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και ποιοι είναι αυτοί;run έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:05 μεγαλη πλακα εχει η ομαδα που δηλωνουν αθεοι ,αλλα στηριζουν κι προπαγανδιζουν τον μωαμεθανισμο
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κόψε τα τσίπουρα άπαξ και δεν τα αντέχειςΓιωργης έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:06
Ενας δωδεκαθειστης που φορα χλαμυδες, σπορτεξ και προσεύχεται στο δια επειδη του αρεσει το ολο σκηνικο ειναι δωδεκαθειστης η αθεος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ήρθε κι ο Γιοχαύναν, να δέσει ο μπακλαβάς. Δώσε μούρλα ρε τρόλλι.
αναφέρομαι στην αριστερα κι μπγοοδο
Βρες μιαν αληθινή, ουσιαστική αγκαλιά και πάψε να δέχεσαι μιαν ανακούφιση που έχει βλέψεις να σου βάλει θηλιά σαν αντάλλαγμα. Απλά τα πράγματα και στο εύχομαι ειλικρινά. Ελπίζω να κατανοείς.Γραφικός έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 04:52Αυτό που μου λες το ξέρω, κι όταν λέω "ένας φίλος" κυριολεκτώ. Δεν μιλάω για κάποιον μάγο ή κάποιον που ξέρει περισσότερα από εμένα και μου λέει κάποια αναμφισβήτητη αλήθεια για το μέλλον μου, ή κάποιον που θα κινήσει νήματα για να την παλέψω σα να είναι πασόκος. Αν είμαι σκατά χρειάζομαι κάποιον να μου πει "όλα θα πάνε καλά", άσχετο από το αν θα αποδειχθεί αληθινός ή όχι. Σαν μια αγκαλιά να πούμε, δεν σημαίνει τίποτα, αλλά σημαίνει πάρα πολλά. Είναι μια στιγμή ανακούφισης (χαζής αν θες να το δούμε τελείως ορθολογικά) που μου δίνει δύναμη να επιδιώξω τα πράματα που μου λες ότι πρέπει να επιδιώξω.Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 02:45 Πες του φίλου που σου ψιθυρίζει στο αυτί, πως τίποτε δεν είναι καλά αν δεν το επιδιώξεις εσύ.
- Sid Vicious
Νομίζω μέσα από το μηδενιστικό μονοπάτι του Punk μόνο προς την Ορθοδοξία μπορείς να οδηγηθείς. Είναι η αντίληψη στο σημείο Μηδέν ότι είναι η Απελπισία που σε κάνει να νιώθεις ξένος προς τον Κόσμο και την Ζωή. Και πως όλα τα πάθη και τα βάσανα είναι αποτελέσματα αυτής της Απελπισίας. Και μέσω του Πνευματικού Φωτός της Ορθοδοξίας αντιλαμβάνεσαι την Ομορφιά του Κόσμου, το πως ο Θεός μετατρέπει την απελπισία (εν τέλει εξαφανίζοντας την) σε Αγάπη και Ελευθερία.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις