Έλα στην Θεσσαλονίκη που η υγρασία είναι 70% και νιώθουμε πέντε βαθμούς παραπάνω να καλοπεράσεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:16 Σήμερα καλύτερη, μηδέν υγρασία και φυσάει και την μέρα, όχι μόνο βράδυ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγινες τραμπικός μετά την αποπειρα?Libre arbitre έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:57Πάντως στο γραφείο μόνο οι γυναίκες παραπονιούνται ότι κρυώνουν με τον κλιματισμό. (είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα). Ευτυχώς όχι όλες. Αυτές ομως που δεν παραπονιούνται σχεδόν πάντα είναι εύσωμες ή ευσαρκες.vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:25Αναπαράγεις και σεξιστικές θεωρίες τωραLibre arbitre έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:15 .
Υπάρχουν και μαζοχιστες που χαίρονται με την ζέστη. Συνήθως είναι γυναίκες που είναι κρυουλιαρες.
https://www.cretalive.gr/ygeia/giati-st ... s-kryonoyn
...![]()
Οι περισσότεροι κρυουλιάρηδες που ξερω παντως, ανεξαρτήτως φύλου, εχουν σοβαρό θέμα και με τη ζέστη.
Που ειναι η ευγενής πολιτική ορθότητα που σε χαρακτήριζε?
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Σε λίγο βρέχει εκεί, έρχεται δροσιάLibre arbitre έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:09Έλα στην Θεσσαλονίκη που η υγρασία είναι 70% και νιώθουμε πέντε βαθμούς παραπάνω να καλοπεράσεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:16 Σήμερα καλύτερη, μηδέν υγρασία και φυσάει και την μέρα, όχι μόνο βράδυ
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:12 Φουλ γκέικο νήμα εν τω μεταξύ. Οι σωστοί αντρες δεν κλαψομουνιάζουν για καιρικές συνθήκες, όσο ακραίες κι αν ειναι (ειτε σε ζέστη είτε σε κρυο). Τοξοβόλος πρεπει να ειναι ο πιο αντρας εδω μεσα. Αντε και μπαχαλάκης με Χέλη.
Εγώ αποχωρώ. Καθε φορά που μπαίνω εδω μου έρχεται να πασαλειφτώ με χρυσόσκονη και γκλίτερ στην κωλοτρυπίδα και να βγω στο ψώνισμα κανενός έγχρωμου για να με μαρκαλέψει με τη σοκολά κρεατορομφαία του.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πάντως ο δικός μου σκύλος, δεν είναι μαλάκας να βγει με τη ζέστη. Τον τραβάω για βόλτα η αλήθεια είναι, αλλά σκοτίστηκε που θα κουνήσει. Μόνο βράδυ το καμάρι μου.vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:32Βόλτα με σκύλο λέει, όχι βόλτα με τη γιαγιά του μαζί με το πι.Αλιόσα έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:20Βολτα λέει, καλά πάνε μετά και στο χωράφι να σκάβεις με τον γκαζμά να δεις την γλύκα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:19 Αν είσαι όλη μέρα με το aircondition, και βγαίνεις έξω λίγο, λογικό να νομίζεις πως είναι κόλαση. Κι εγώ πάω για βαδην μεσημέρι με τον σκύλο στον Πευκιά, όλα οκ.το θέμα το έχουν όσοι δουλεύουν εξωτερικά. Κατά τα λοιπά, σιγά τώρα το πρωτοφανες. Θυμάμαι καλοκαίρια με πιο χαμηλή θερμοκρασία, αλλά η υγρασία σε έκανε να λιώνεις.
Η βόλτα με σκύλο δεν γινεται τύπου άπνοιας σαν τις καταδύσεις, ρίχνεις παλμούς και πηγαινεις και ολα οκ. Αν αφήσεις το σκυλο να σου επιβάλλει το ρυθμό του, και πηγαίνεις στην καλύτερη με πολυ γρηγορο περπάτημα και "στη χειρότερη" με τζοκινγκ ή τρεξιμο, και τραβηξει για 40-45 λεπτά αυτο, μιλάμε για πολυ καλη αερόβια.
- vantono
Αρα η υγρασία μια χαρά ρόλο παίζει βρε κιοφτέδες, που μου την ειρωνευόσασταν πριν 2 σελίδεςLibre arbitre έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:09Έλα στην Θεσσαλονίκη που η υγρασία είναι 70% και νιώθουμε πέντε βαθμούς παραπάνω να καλοπεράσεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:16 Σήμερα καλύτερη, μηδέν υγρασία και φυσάει και την μέρα, όχι μόνο βράδυ
-
stergiosbik
Φούρνοι,ψηστες σε διαφόρων ειδών καταστήματα,εργοστάσια, όλα οκ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:21Είπαμε, όσοι δουλεύουν έξω έχουν θέμα, μόνο για αυτούς πρέπει να υπάρχουν αυστηρά μέτρα.Αλιόσα έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:20Βολτα λέει, καλά πάνε μετά και στο χωράφι να σκάβεις με τον γκαζμά να δεις την γλύκα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:19 Αν είσαι όλη μέρα με το aircondition, και βγαίνεις έξω λίγο, λογικό να νομίζεις πως είναι κόλαση. Κι εγώ πάω για βαδην μεσημέρι με τον σκύλο στον Πευκιά, όλα οκ.το θέμα το έχουν όσοι δουλεύουν εξωτερικά. Κατά τα λοιπά, σιγά τώρα το πρωτοφανες. Θυμάμαι καλοκαίρια με πιο χαμηλή θερμοκρασία, αλλά η υγρασία σε έκανε να λιώνεις.
Την παλεύουν αυτοί;
- vantono
Ε ναι, βράδυ ή έστω μετά τις 8 το απόγευμα. Πριν τις 19:30 τέτοια εποχή, ειναι βασανιστήριο να βγαλεις σκυλί εξω.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:40Πάντως ο δικός μου σκύλος, δεν είναι μαλάκας να βγει με τη ζέστη. Τον τραβάω για βόλτα η αλήθεια είναι, αλλά σκοτίστηκε που θα κουνήσει. Μόνο βράδυ το καμάρι μου.vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:32Βόλτα με σκύλο λέει, όχι βόλτα με τη γιαγιά του μαζί με το πι.Αλιόσα έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:20
Βολτα λέει, καλά πάνε μετά και στο χωράφι να σκάβεις με τον γκαζμά να δεις την γλύκα.
Η βόλτα με σκύλο δεν γινεται τύπου άπνοιας σαν τις καταδύσεις, ρίχνεις παλμούς και πηγαινεις και ολα οκ. Αν αφήσεις το σκυλο να σου επιβάλλει το ρυθμό του, και πηγαίνεις στην καλύτερη με πολυ γρηγορο περπάτημα και "στη χειρότερη" με τζοκινγκ ή τρεξιμο, και τραβηξει για 40-45 λεπτά αυτο, μιλάμε για πολυ καλη αερόβια.
vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:42Ε ναι, βράδυ ή έστω μετά τις 8 το απόγευμα. Πριν τις 19:30 τέτοια εποχή, ειναι βασανιστήριο να βγαλεις σκυλί εξω.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:40Πάντως ο δικός μου σκύλος, δεν είναι μαλάκας να βγει με τη ζέστη. Τον τραβάω για βόλτα η αλήθεια είναι, αλλά σκοτίστηκε που θα κουνήσει. Μόνο βράδυ το καμάρι μου.vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:32
Βόλτα με σκύλο λέει, όχι βόλτα με τη γιαγιά του μαζί με το πι.
- Libre arbitre
Ο,τι να' ναιvantono έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:29Εγινες τραμπικός μετά την αποπειρα?Libre arbitre έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:57Πάντως στο γραφείο μόνο οι γυναίκες παραπονιούνται ότι κρυώνουν με τον κλιματισμό. (είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα). Ευτυχώς όχι όλες. Αυτές ομως που δεν παραπονιούνται σχεδόν πάντα είναι εύσωμες ή ευσαρκες.vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:25
Αναπαράγεις και σεξιστικές θεωρίες τωρα![]()
Οι περισσότεροι κρυουλιάρηδες που ξερω παντως, ανεξαρτήτως φύλου, εχουν σοβαρό θέμα και με τη ζέστη.![]()
Που ειναι η ευγενής πολιτική ορθότητα που σε χαρακτήριζε?![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Το ξέρεις ότι με την βροχή αυξάνεται η υγρασία;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:34Σε λίγο βρέχει εκεί, έρχεται δροσιάLibre arbitre έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:09Έλα στην Θεσσαλονίκη που η υγρασία είναι 70% και νιώθουμε πέντε βαθμούς παραπάνω να καλοπεράσεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:16 Σήμερα καλύτερη, μηδέν υγρασία και φυσάει και την μέρα, όχι μόνο βράδυ
- Τοξοβόλος_UK
- Τοξοβόλος_UK
Αφού τον παίρνω κ γέρνω. Καμιά φορά με 2 πούτσες μέσα ταυτόχρονα. τρου στόρυ
- Libre arbitre
Ναι αλλά στο Ξυλόκαστρο...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μηδέν υγρασία και αέρας...παρακαλά να μην πάρει φωτιά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:16 Σήμερα καλύτερη, μηδέν υγρασία και φυσάει και την μέρα, όχι μόνο βράδυ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση