!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρική σιγή απο τον Κας
Re: Νεκρική σιγή απο τον Κας
Απορρίφθηκε για 2η φορά το αίτημα αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη
https://www.stoxos.gr/2024/07/2.html
https://www.stoxos.gr/2024/07/2.html
o οποιος εχει καταδικαστει σε καθειρξη 13 ετών...... 13 χρονια για ποιο πραγμα;
αλλοι φονο κανουν και στα πεντε με εξι χρονια τους αφηνουν ..δεν ντρεπεται κανεις αντιφασιστας;!!!
αλλοι φονο κανουν και στα πεντε με εξι χρονια τους αφηνουν ..δεν ντρεπεται κανεις αντιφασιστας;!!!
- Golden Age
Με ποιο αιτιολογικό; Δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα κατα την φυλάκισή του. Αλλά δικό τους είναι το κράτος, ό,τι θέλουν κάνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 19 Ιούλ 2024, 08:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Δεν θα έχει καλή διαγωγή φαίνεται. Μοιάζει και με Αλγερινομαροκινό και τον φοβούνται οι νοικοκυραίοι... 
και τι δεν θα εδινα να σας δω σε αντιπαραθεση και να του τα λεςJimmy81 έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 07:53 Δεν θα έχει καλή διαγωγή φαίνεται. Μοιάζει και με Αλγερινομαροκινό και τον φοβούνται οι νοικοκυραίοι...![]()
Ίσως γι' αυτό ακριβώς, επειδή είναι απρόβλεπτος και επικίνδυνος τραμπούκος, δεν τον αποφυλακίζουν υπό όρους.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ακόμα και αν έχει συμπληρώσει την προβλεπόμενη ποινή δεν πρέπει να βγει;Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 08:39 Ίσως γι' αυτό ακριβώς, επειδή είναι απρόβλεπτος και επικίνδυνος τραμπούκος, δεν τον αποφυλακίζουν υπό όρους.
Δεν υπάρχει "πρέπει" στις περιπτώσεις αυτές, κατά την κρίση του δικαστικού συμβουλίου δίνονται ή δεν δίνονται οι υφ' όρων αποφυλακίσεις.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 08:59Ακόμα και αν έχει συμπληρώσει την προβλεπόμενη ποινή δεν πρέπει να βγει;Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 08:39 Ίσως γι' αυτό ακριβώς, επειδή είναι απρόβλεπτος και επικίνδυνος τραμπούκος, δεν τον αποφυλακίζουν υπό όρους.
Αν ήμουν εγώ μέλος, πάντως, θα ψήφιζα να αποφυλακιστεί υπό όρους και στο πρώτο στραβοκοίταγμα που θα έκανε -και είναι σίγουρο ότι θα το έκανε, γιατί είναι φύσει τραμπούκος- θα τον ξαναμπουζούριαζα.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δηλαδή αν ο ποινικός κώδικας λέει αποφυλάκιση στα 3/5 της ποινής πχ,και έχει καλή παρουσία χωρίς προβλήματα μέσα στην φυλακή,δεν πρέπει να βγει;Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 09:04Δεν υπάρχει "πρέπει" στις περιπτώσεις αυτές, κατά την κρίση του δικαστικού συμβουλίου δίνονται ή δεν δίνονται οι υφ' όρων αποφυλακίσεις.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 08:59Ακόμα και αν έχει συμπληρώσει την προβλεπόμενη ποινή δεν πρέπει να βγει;Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 08:39 Ίσως γι' αυτό ακριβώς, επειδή είναι απρόβλεπτος και επικίνδυνος τραμπούκος, δεν τον αποφυλακίζουν υπό όρους.
Αν ήμουν εγώ μέλος, πάντως, θα ψήφιζα να αποφυλακιστεί υπό όρους και στο πρώτο στραβοκοίταγμα που θα έκανε -και είναι σίγουρο ότι θα το έκανε, γιατί είναι φύσει τραμπούκος- θα τον ξαναμπουζούριαζα.
Πρέπει να εκτίσει 13 χρόνια για να ευχαριστηθεί το απλυταριο ας πούμε;
Υπάρχει και η κρίση των δικαστών, ο υποκειμενικός παράγοντας δηλαδή.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:45Δηλαδή αν ο ποινικός κώδικας λέει αποφυλάκιση στα 3/5 της ποινής πχ,και έχει καλή παρουσία χωρίς προβλήματα μέσα στην φυλακή,δεν πρέπει να βγει;Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 09:04Δεν υπάρχει "πρέπει" στις περιπτώσεις αυτές, κατά την κρίση του δικαστικού συμβουλίου δίνονται ή δεν δίνονται οι υφ' όρων αποφυλακίσεις.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 08:59
Ακόμα και αν έχει συμπληρώσει την προβλεπόμενη ποινή δεν πρέπει να βγει;
Για τον ΝΓΜ, ας πούμε, αρνήθηκαν να συνεχιστεί η αποφυλάκιση υπό όρους, γιατί στάθμισαν ότι δεν έχει συνετισθεί/μετανοήσει ειλικρινώς, επομένως τον έκριναν ύποπτο για τέλεση νέων αδικημάτων (μεταξύ μας, τού έκανε και πουστίτσα ο Ηλίας, που υπέβαλε τη δική του αίτηση ενόσω κρινόταν ακόμα η υπόθεση του ΝΓΜ).
Τώρα αυτά περί "απλυταριού" είναι μάλλον συνθήματα προς τέρψιν του χρυσαυγίτικου πόπολου. Το ίδιο, άρνηση υφ' όρων απόλυσης, έγινε και με τον Γιωτόπουλο ας πούμε, που κι αυτός πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μπούρδεςΝαύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 08:39 Ίσως γι' αυτό ακριβώς, επειδή είναι απρόβλεπτος και επικίνδυνος τραμπούκος, δεν τον αποφυλακίζουν υπό όρους.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Και για τους κουμπουροφόρους της 17Ν ο νόμος λέει αποφυλάκιση στα 25 έτη. Πρέπει να αποφυλακιστούν;Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:45Δηλαδή αν ο ποινικός κώδικας λέει αποφυλάκιση στα 3/5 της ποινής πχ,και έχει καλή παρουσία χωρίς προβλήματα μέσα στην φυλακή,δεν πρέπει να βγει;Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 09:04Δεν υπάρχει "πρέπει" στις περιπτώσεις αυτές, κατά την κρίση του δικαστικού συμβουλίου δίνονται ή δεν δίνονται οι υφ' όρων αποφυλακίσεις.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 08:59
Ακόμα και αν έχει συμπληρώσει την προβλεπόμενη ποινή δεν πρέπει να βγει;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και μιλάμε για φοβερή κρίση των δικαστών.Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:55Υπάρχει και η κρίση των δικαστών, ο υποκειμενικός παράγοντας δηλαδή.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:45Δηλαδή αν ο ποινικός κώδικας λέει αποφυλάκιση στα 3/5 της ποινής πχ,και έχει καλή παρουσία χωρίς προβλήματα μέσα στην φυλακή,δεν πρέπει να βγει;Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 09:04
Δεν υπάρχει "πρέπει" στις περιπτώσεις αυτές, κατά την κρίση του δικαστικού συμβουλίου δίνονται ή δεν δίνονται οι υφ' όρων αποφυλακίσεις.
Για τον ΝΓΜ, ας πούμε, αρνήθηκαν να συνεχιστεί η αποφυλάκιση υπό όρους, γιατί στάθμισαν ότι δεν έχει συνετισθεί/μετανοήσει ειλικρινώς, επομένως τον έκριναν ύποπτο για τέλεση νέων αδικημάτων (μεταξύ μας, τού έκανε και πουστίτσα ο Ηλίας, που υπέβαλε τη δική του αίτηση ενόσω κρινόταν ακόμα η υπόθεση του ΝΓΜ).
Τώρα αυτά περί "απλυταριού" είναι μάλλον συνθήματα προς τέρψιν του χρυσαυγίτικου πόπολου. Το ίδιο, άρνηση υφ' όρων απόλυσης, έγινε και με τον Γιωτόπουλο ας πούμε, που κι αυτός πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις.
Είχαμε μόνο τους τελευταίους μήνες πόσες υποθέσεις αρκετών που είχαν βγει και φάγαν λάχανο τελικά κάποιον ή κάποια.
Ας μην κοροιδευόμαστε, είναι 100% υποκεινούμενες οι αποφάσεις σε αυτή την υπόθεση.
Σαφέστατα. Σιγά τι κάναν στην τελική.Beria έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:31Και για τους κουμπουροφόρους της 17Ν ο νόμος λέει αποφυλάκιση στα 25 έτη. Πρέπει να αποφυλακιστούν;Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:45Δηλαδή αν ο ποινικός κώδικας λέει αποφυλάκιση στα 3/5 της ποινής πχ,και έχει καλή παρουσία χωρίς προβλήματα μέσα στην φυλακή,δεν πρέπει να βγει;Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 09:04
Δεν υπάρχει "πρέπει" στις περιπτώσεις αυτές, κατά την κρίση του δικαστικού συμβουλίου δίνονται ή δεν δίνονται οι υφ' όρων αποφυλακίσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 19 Ιούλ 2024, 11:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βασικά συμφωνώ ρε συ, αλλά όλη αυτή η κουβέντα ξεκίνησε από την απάντησή μου στον γνωστό τραχανοπλαγιά, που απάντησε σε άλλον χρήστη: αν τολμάς, πες τα αυτά μπροστά του. Ε, είπα κι εγώ, ίσως ακριβώς γι' αυτό δεν τον αποφυλακίζουν [τον Κασιδιάρη] υπό όρους, επειδή είναι απρόβλεπτος και επικίνδυνος τραμπούκος.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:33Και μιλάμε για φοβερή κρίση των δικαστών.Ναύτης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:55Υπάρχει και η κρίση των δικαστών, ο υποκειμενικός παράγοντας δηλαδή.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 10:45
Δηλαδή αν ο ποινικός κώδικας λέει αποφυλάκιση στα 3/5 της ποινής πχ,και έχει καλή παρουσία χωρίς προβλήματα μέσα στην φυλακή,δεν πρέπει να βγει;
Είχαμε μόνο τους τελευταίους μήνες πόσες υποθέσεις αρκετών που είχαν βγει και φάγαν λάχανο τελικά κάποιον ή κάποια.
Ας μην κοροιδευόμαστε, είναι 100% υποκεινούμενες οι αποφάσεις σε αυτή την υπόθεση.