Μπορεί να τα δέχονται κάποιων τραπεζών, της Εθνικής δεν τα δέχονται, το γράφει μάλιστα με μεγάλα γράμματα στην οθόνη.Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2023, 16:24μια χαρά το δέχονται τα ΑΤΜ, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι την τελευταία εβδομάδα.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2023, 14:16Εγώ όταν μπορώ το αποφεύγω και ζητάω μικρότερα χαρτονομίσματα. Δεν μπορείς να το καταθέσεις εύκολα, τα ATM δεν δέχονται 500ευρα και το να τρέχεις σε γκισέ είναι μανούρα, ειδικά πλέον που έχει ελάχιστα.Otto Weininger έγραψε: 06 Οκτ 2023, 10:32 ο μόνος λόγος να για να μην γίνει δεκτό το 500ρικο, είναι γιατί θα σου αδειάσει την ταμειακή από ρέστα. Σιγά μην πάρω 500ρικο για αγορά κάτω των 300 ευρώ.
Από ό,τι διάβασα, η ΕΕ απέρριψε την ελληνική πρόταση γιατί παρεμποδίζει την χρήση χρήματος, η οποία κατά την γνώμη ακόμη κι αυτών είναι απαραίτητη για διάφορα πράγματα, τουλάχιστον ακόμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς θέλουμε να φορολογήσουμε τον ελεύθερο επαγγελματία
- hellegennes
Re: Πώς θέλουμε να φορολογήσουμε τον ελεύθερο επαγγελματία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εθνική η μόνη τράπεζα που δε συνεργάζομαι πλέον.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2023, 16:57Μπορεί να τα δέχονται κάποιων τραπεζών, της Εθνικής δεν τα δέχονται, το γράφει μάλιστα με μεγάλα γράμματα στην οθόνη.Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2023, 16:24μια χαρά το δέχονται τα ΑΤΜ, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι την τελευταία εβδομάδα.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2023, 14:16
Εγώ όταν μπορώ το αποφεύγω και ζητάω μικρότερα χαρτονομίσματα. Δεν μπορείς να το καταθέσεις εύκολα, τα ATM δεν δέχονται 500ευρα και το να τρέχεις σε γκισέ είναι μανούρα, ειδικά πλέον που έχει ελάχιστα.
Από ό,τι διάβασα, η ΕΕ απέρριψε την ελληνική πρόταση γιατί παρεμποδίζει την χρήση χρήματος, η οποία κατά την γνώμη ακόμη κι αυτών είναι απαραίτητη για διάφορα πράγματα, τουλάχιστον ακόμα.
Η alpha μια χαρά τα δέχεται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
4 στους 5 ελ. επαγγελματίες δηλώνουν κάτω απ' τον βασικό..!
Στο στόχαστρο της εφορίας μεγάλος αριθμός ελ. επαγγελματιών..
https://www.protothema.gr/economy/artic ... ton-hrono/
Να πάνε να γαμ@@. Εγώ δηλώνω και βγάζω καθαρά κάτω από το βασικό. Μας φτωχοποιησαν καταργώντας τις ελάχιστες αμοιβές μας και τώρα μας λένε κλέφτες και μας υπερφορολογουνParrot έγραψε: 29 Οκτ 2023, 16:43 4 στους 5 ελ. επαγγελματίες δηλώνουν κάτω απ' τον βασικό..!
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Το γαμησάκι ξεκινάει για τους ελεύθερους επαγγελματίες, θα πέσει κλάμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 52 Απαντήσεις