θα ειχες χασει την περιουσια σου στο χρηματιστηριο ομως, λυπαμαι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιούς θα θέλατε πεθερικά από δω;
Re: Ποιούς θα θέλατε πεθερικά από δω;
- Communio Sancta
Θα με φόβιζε, όλο κριτική θα ήταν.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Τη ΓΑΛΗ ως πενθερά δεν θα την ήθελα, έχουμε κι οι δύο ειλικρινείς εκρηκτικές αντιδράσεις κι αυτό θα έφερνε φθορά. Θα την προτιμούσα ως κουνιάδα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Η αλήθεια είναι Sancta μου, ότι εγώ ποτέ δεν είχα ως απόλυτη προτεραιότητα τη σχέση με τα σόγια.Communio Sancta έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 00:15Τη ΓΑΛΗ ως πενθερά δεν θα την ήθελα, έχουμε κι οι δύο ειλικρινείς εκρηκτικές αντιδράσεις κι αυτό θα έφερνε φθορά. Θα την προτιμούσα ως κουνιάδα.![]()
Αν τα πήγαινα καλά, είχε καλώς. Αν δεν τα πήγαινα, να και να και ξανανά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Του Σκορδοπούτσογλου ο γιο.
Άσχετο - σχετικό, προχτέ έμαθα ότι ο παππούς του παππού μου ήτανε καθηγητής σε σχολή στην Αμισό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Communio Sancta
Εγώ να δεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 00:22Η αλήθεια είναι Sancta μου, ότι εγώ ποτέ δεν είχα ως απόλυτη προτεραιότητα τη σχέση με τα σόγια.Communio Sancta έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 00:15Τη ΓΑΛΗ ως πενθερά δεν θα την ήθελα, έχουμε κι οι δύο ειλικρινείς εκρηκτικές αντιδράσεις κι αυτό θα έφερνε φθορά. Θα την προτιμούσα ως κουνιάδα.![]()
Αν τα πήγαινα καλά, είχε καλώς. Αν δεν τα πήγαινα, να και να και ξανανά.![]()
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που δεν είμαι ζαιοειδές, θα ήσουν όντως η τέλεια πεθερά για μένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 00:03Η αλήθεια είναι ότι θα ήμουν η ΤΕΛΕΙΑ πεθερά για τα ζαιοειδή. Είτε ζούσα στο διπλανό διαμέρισμα είτε στην Αστραλία, η παρουσία μου θα ήταν ακριβώς η ίδια.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
Μπιστη,Γαλη 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε, οπότε ας το αφήσουμε ως έχει.Communio Sancta έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 00:33Εγώ να δεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 00:22Η αλήθεια είναι Sancta μου, ότι εγώ ποτέ δεν είχα ως απόλυτη προτεραιότητα τη σχέση με τα σόγια.Communio Sancta έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 00:15 Τη ΓΑΛΗ ως πενθερά δεν θα την ήθελα, έχουμε κι οι δύο ειλικρινείς εκρηκτικές αντιδράσεις κι αυτό θα έφερνε φθορά. Θα την προτιμούσα ως κουνιάδα.![]()
Αν τα πήγαινα καλά, είχε καλώς. Αν δεν τα πήγαινα, να και να και ξανανά.![]()
Κατά τα άλλα, προέχει ακόμη και ένα στοιχείο. Αν με ήθελες ως πενθερά, θα σήμαινε ότι είσαι γκέι. Και μόνον στην ιδέα, που προσπαθώ να σας φαντασθώ ως ζεύγος με το γιο μου, δακρύζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για Allah και Έθνι, ισχύει η επισήμανση που έκανα στον Sancta. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για πεθερό τον georgebi για να βλέπουμε παρέα στίβο. Ή τον ST48410 επειδή είναι πολύ καλό παιδί. Κι ο vantono κάνει αλλά είναι πιτσιρικάς.
Για πεθερά δύσκολο, αν ήταν η Fata Morgana κινδυνεύαμε να γίνουμε σαν την Αγγλική σειρά το Μπουκέτο, για όσους την ξέρουν. Κι η ΓΑΛΗ καλή είναι, με την έννοια ότι θα μας άφηνε στην ησυχία μας (μάλλον). Καλύτερα είναι πάντως χωρίς πεθερά.
Για πεθερά δύσκολο, αν ήταν η Fata Morgana κινδυνεύαμε να γίνουμε σαν την Αγγλική σειρά το Μπουκέτο, για όσους την ξέρουν. Κι η ΓΑΛΗ καλή είναι, με την έννοια ότι θα μας άφηνε στην ησυχία μας (μάλλον). Καλύτερα είναι πάντως χωρίς πεθερά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Χαλαρά Γαλη, Πασιφάη
Και από πεθερούς στάνταρ τον Nandros. Και τον Στύξ για τα τσίπουρα
Και από πεθερούς στάνταρ τον Nandros. Και τον Στύξ για τα τσίπουρα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εσένα σε πάω. Και σε πάω πολύ περισσότερο όταν αποκάλεσες κορίτσια σου τιςtaliban έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 20:30 Χαλαρά Γαλη, Πασιφάη
Και από πεθερούς στάνταρ τον Nandros. Και τον Στύξ για τα τσίπουρα![]()
μέλισσές σου.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Όχι μάλλον, σίγουρα. Το μόνο ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη φάση, θα ήταν τα εγγόνια. Για σκ, παραπάνω όχι. Σιγά μη βαράω καθημερινά 10ωρα βαρέα και ανθυγιεινά για το καμάρι μου και τη συντρόφισα του, όπως έστρωσαν ως κοιμηθούνε.sharp έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 14:48 Για πεθερό τον georgebi για να βλέπουμε παρέα στίβο. Ή τον ST48410 επειδή είναι πολύ καλό παιδί. Κι ο vantono κάνει αλλά είναι πιτσιρικάς.
Για πεθερά δύσκολο, αν ήταν η Fata Morgana κινδυνεύαμε να γίνουμε σαν την Αγγλική σειρά το Μπουκέτο, για όσους την ξέρουν. Κι η ΓΑΛΗ καλή είναι, με την έννοια ότι θα μας άφηνε στην ησυχία μας (μάλλον). Καλύτερα είναι πάντως χωρίς πεθερά.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εγω το εχω σαν ονειρο να μεγαλωσω εγγονια .....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 13 Απαντήσεις