!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Το πρόβλημα του Τραμπ είναι η Κίνα. Και για να την κοντραρει θα κάνει ο,τι του υποδείξει η Ευρώπη γι' αυτό.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Το ίδιο είναι οι πολιτικοί χαμαιλεοντες κάνουν κωλοτουμπες για να προσαρμοστουν.Libre arbitre έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:11 Δεν είναι κωλοτουμπας ο Βανς. Πολιτικός χαμαιλέοντας είναι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Να γιατι η BlacKrock θελει να νικηθει η Ρωσια.
Γιατι το λιθιο ειναι κυριως στα εδαφη που εχει καταλαβει η Ρωσια στο Ντονμπας.
Πόλεμος στην Ουκρανία και για το λίθιο
Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής στην Bundestag Ρόντρικ Κισβέτερ σε συνέντευξή του στο ARD: «Αν η Ευρώπη θέλει να ολοκληρώσει την ενεργειακή της μετάβαση, χρειάζεται τα δικά της κοιτάσματα λιθίου. Τα μεγαλύτερα κοιτάσματα λιθίου στην Ευρώπη βρίσκονται στην περιοχή Ντονέτσκ-Λουγκάνσκ της Ουκρανίας, που έχει προσαρτήσει η Ρωσία. Γι’ αυτό τα θέλει η Ρωσία – για να εξαρτήσει την Ευρώπη και τη Γερμανία στη διαδικασία ενεργειακής μετάβασης, καθώς το λίθιο είναι απαραίτητο για την ηλεκτροκίνηση», τόνισε ο βουλευτής του CDU, πυροδοτώντας φυσικά, έντονες συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.
https://www.naftemporiki.gr/finance/wor ... to-lithio/
.
Γιατι το λιθιο ειναι κυριως στα εδαφη που εχει καταλαβει η Ρωσια στο Ντονμπας.
Πόλεμος στην Ουκρανία και για το λίθιο
Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής στην Bundestag Ρόντρικ Κισβέτερ σε συνέντευξή του στο ARD: «Αν η Ευρώπη θέλει να ολοκληρώσει την ενεργειακή της μετάβαση, χρειάζεται τα δικά της κοιτάσματα λιθίου. Τα μεγαλύτερα κοιτάσματα λιθίου στην Ευρώπη βρίσκονται στην περιοχή Ντονέτσκ-Λουγκάνσκ της Ουκρανίας, που έχει προσαρτήσει η Ρωσία. Γι’ αυτό τα θέλει η Ρωσία – για να εξαρτήσει την Ευρώπη και τη Γερμανία στη διαδικασία ενεργειακής μετάβασης, καθώς το λίθιο είναι απαραίτητο για την ηλεκτροκίνηση», τόνισε ο βουλευτής του CDU, πυροδοτώντας φυσικά, έντονες συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.
https://www.naftemporiki.gr/finance/wor ... to-lithio/
.
- Libre arbitre
Σαν τον Βανς δεν υπάρχει χαμαιλέοντας.zteo έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:21Το ίδιο είναι οι πολιτικοί χαμαιλεοντες κάνουν κωλοτουμπες για να προσαρμοστουν.Libre arbitre έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:11 Δεν είναι κωλοτουμπας ο Βανς. Πολιτικός χαμαιλέοντας είναι.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Μόνο οι ναζιστές Γερμανοί του αφδ θέλουν να κερδίσει η Ρωσία. Και το κόμμα του κηραλοιφά της Ελλάδας...
Και το λιθιο αναμενεται να αυξηθει ως 4000% τα επομενα χρονια.
Οποιος λοιπον ελεγχει τα κοιτασματα του Ντονμπας θα βγαλει ΤΡΙΣ.
Η Blackrock δεν προκειται να αφησει αυτα τα κοιτασματα στα χερια της Ρωσιας.
Συνεπως να περιμενετε πολεμο μεχρις εσχατων στις ΗΠΑ για να μην εκλεγει ο Τραμπ.
.
Συνεπως να περιμενετε πολεμο μεχρις εσχατων στις ΗΠΑ για να μην εκλεγει ο Τραμπ.
.
- Libre arbitre
Εκλεγεί δεν εκλεγεί ο Τραμπ, η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ δεν θα αλλάξει σπιθαμή.
Υπάρχει Άδωνις Γεωργιάδης.Libre arbitre έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:22Σαν τον Βανς δεν υπάρχει χαμαιλέοντας.zteo έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:21Το ίδιο είναι οι πολιτικοί χαμαιλεοντες κάνουν κωλοτουμπες για να προσαρμοστουν.Libre arbitre έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:11 Δεν είναι κωλοτουμπας ο Βανς. Πολιτικός χαμαιλέοντας είναι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
Σου λέω, σαν τον Βανς δεν υπάρχει παγκοσμίωςzteo έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:25Υπάρχει Άδωνις Γεωργιάδης.Libre arbitre έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:22Σαν τον Βανς δεν υπάρχει χαμαιλέοντας.zteo έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:21
Το ίδιο είναι οι πολιτικοί χαμαιλεοντες κάνουν κωλοτουμπες για να προσαρμοστουν.![]()
Στρατο 800.000 ανδρων ειναι το σχεδιο της ΕΕ να στειλει στην Ουκρανια.
Αν δεν βγει ο Τραμπ παμε κανονικοτατα για παγκοσμιο πολεμο.
.
Αν δεν βγει ο Τραμπ παμε κανονικοτατα για παγκοσμιο πολεμο.
.
- Libre arbitre
Πονάς;
Δηλαδή θα αφήσει ο Τραμπ να ελέγξουν τις σπάνιες γαιες του Ντομπας οι Ρώσοι ώστε μαζί με τους Κινέζους να εκθρονιστεί ολοκληρωτικά την ΗΠΑ από την οικονομική κυριαρχίαΑρίστος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:23 Και το λιθιο αναμενεται να αυξηθει ως 4000% τα επομενα χρονια.
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πάμε πάλι από την αρχή. Οι σοβαρές χώρες δεν χαράσουν γεωπολιτική βάσει προσωπικών συμφερόντων. Το να πιστεύεις ότι ο Τραμπ θα δώσει βορά την Ουκρανία στον Πούτιν σε κάνει τόσο φελλό όσο αυτούς που πιστεύουν ότι η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία εξαιτίας του Πουτίν. Μα όποιος και να ήταν στην θέση του το ίδιο θα έκανε(εντάξει εξαιρείται ο Γέλτσιν). Ακόμη πιο <<ελαφριά>> είναι η προοπτική του μπαρμπαρίστου ότι δηλαδή με άρση κυρώσεων οι Ρώσοι θα παρατήσουν τους Κινέζους και θα στραφούν σε Η.Π.Α-Ευρώπη, όποια εμπιστοσύνη και να υπήρχε έχει χαθεί. Όπως και να έχει η Ρωσία για την Δύση έχει χαθεί οριστικά, την έστειλαν στην αγκαλιά της Κίνας δίνοντας στην 2η το μόνο που της έλειπε. Φθηνή ενέργεια.
- Libre arbitre
Κουρέλι μετά θα κάνουν τον Τραμπ οι Δημοκρατικοί.zteo έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:28Δηλαδή θα αφήσει ο Τραμπ να ελέγξουν τις σπάνιες γαιες του Ντομπας οι Ρώσοι ώστε μαζί με τους Κινέζους να εκθρονιστεί ολοκληρωτικά την ΗΠΑ από την οικονομική κυριαρχίαΑρίστος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:23 Και το λιθιο αναμενεται να αυξηθει ως 4000% τα επομενα χρονια.
.
Δεν υπάρχει "ΗΠΑ και Ευρώπη", αυτά είναι στο μυαλά ρομαντικών φαντασιόπληκτων. Οι ΗΠΑ δεν βλέπουν κανέναν ως ισάξιο σύμμαχο, απλά σε χρησιμοποιούν προς το συμφέρον τους (και καλά κάνουν στην τελική). Υπάρχει μια συμμαχία μεταξύ δύο ευρωπαϊκών χωρών που μέχρι οι ΗΠΑ δώσανε αγώνα για να μην γίνει γιατί γνωρίζουν πως εάν γινόταν κάτι τέτοιο θα τους πήγαινε τραίνο. Ρωτήστε τον μπαρμπαριστος να σας πει ποιες είναι οι δυο χώρες.Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 07:15Ισχύει αλλά πρώτα πρέπει να γίνει εκκαθάριση από φιλελεύθερους, αριστερούς, δικαιωματιστές και μουσουλμάνους. Να ξαναβρεί η Δύση την χαμένη της ταυτότητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 1 Απαντήσεις