Να με συγχωρείς που δεν θεωρώ τις στοιχηματικες αλαθητες.Ναι,θεωρώ ότι αν γίνουν αυτά που περιγράφω οι Δημοκρατικοί μπορούν ακόμα να κερδίσουν.Scouser έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:41Ρε φίλε, σε θεωρώ σοβαρό χρήστη και γενικά σε διαβάζω, αλλά στο συγκεκριμένο ζήτημα έχεις σπάσει ρεκόρ εθελοτυφλίας. Επιμένεις ότι είναι δυνατό να επανεκλεγει ένας ανοϊκός υποψήφιος (με την ιατρική έννοια του ορου) που είναι καταφανώς υπό κατάρρευση, αρκεί να προβάλει καλύτερα τα "επιτεύγματά" του (όταν ο μεσοταξιτης Αμερικανός δυσκολεύεται πλέον στο τέλος του μήνα με το μανάβικο και η βενζίνη έχει πάει απο 2,6 δολαρια το γαλονι το 2019 στα 3,6) και να προετοιμαστει καλύτερα για το επόμενο debate (οπότε πιθανότατα λογω πιεσης θα έχει ρεταρει εντελώς, οπως συμβαίνει με τους ανοϊκουςοταν τους ζοριζεις), ουτε λιγο ουτε πολυ δηλαδή ότι είναι his game to lose.Mitharadir έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 11:50 Αν ισχύουν όσα γράφουν και λένε σε NYT,CNN, Washington Post κτλ ότι το κλίμα στους Δημοκρατικούς είναι μιρλα, γκρίνια, απογοήτευση, απαισιοδοξία κτλ οι Δημοκρατικοί πριν αλλάξουν τη στρατηγική τους πρέπει υποχρεωτικά να αποβάλλουν αυτά τα αρνητικά αισθήματα.Αλλιως αν δεν τα αποβάλουν τότε όντως το παιχνίδι είναι χαμένο και το έχουν χάσει μόνοι τους.Αυτά με αντίπαλο ένα υποψήφιο που ήδη πριν το debate ήταν μπροστά στις δημοσκοπήσεις σε ολες τις swing states. Δηλαδή τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; The chickens come home to roost για τους Δημοκρατικούς, πόσο πιο απλά να το πούμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
-
Mitharadir
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Τέλεια!Beria έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:22Ο Τραμπ και ο αντιπρόεδρος που επέλεξε μιλάνε ανοιχτά για εγκατάλειψη του ευρωατλαντικού δόγματος.nemo έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:17ναυτη σε αυτο κανεις λαθος δεν θα αφησουν την ευρωπη οι ηπα ευκολα και χωρις πολεμοΝαύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 10:05
Μάστορα, δεν έχεις πάρει χαμπάρι τζίζα.
Από την αρχή γράφω ότι αν εκλεγεί, που θα εκλεγεί, ο Τραμπ, το ευρωατλαντικό δόγμα τέλειωσε, πά-πα-λα. Το έχει προαναγγείλει ο ίδιος ο Τραμπ. Πρόκειται για μια νέα εποχή.
Οι Αμερικανοί θα ψηφίσουν Τραμπ με το βλέμμα στραμμένο στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Καλά θα κάνουν, δικαίωμά τους, αν και στην πορεία θα το πληρώσουν.
Οι Ευρωπαίοι οφείλουν να πράξουν το ίδιο, να κοιτάξουν δηλαδή τι σημαίνει το να φύγουν οι ΗΠΑ από το κάδρο της ασφάλειας και της άμυνας της Ευρώπης. Και η μοναδική λύση, αν δεν θέλουμε να ξαναγίνει οσονούπω όλη η Ευρώπη παρανάλωμα, είναι η ολοκλήρωση της ΚΕΠ Ασφάλειας και Άμυνας, πράγμα που μπορεί να συμβεί μόνο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής ολοκλήρωσης, έστω κι αν αυτό σημαίνει καθεστώς ενισχυμένων συνεργασιών, ΕΕ δυο ταχυτήτων δηλαδή.
Μιλώ για μια ΕΕ αυτόνομη, για ΗΠΕ, τι πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό κολαούζο των ΗΠΑ γράφεις;
αν την αφησουν οι ηπα θα απομονωθουν και καθε οικονομικη ισχυ που εχουν θα χαθει
ελπιζω να αντιληφθεις τις συνεπειες που θα εχει για την ιδια αμερικη
Διάβασε για τις θέσεις του Βανς
Εάν η Ευρώπη δεν αντιδράσει άμεσα στις αλλαγές που έρχονται δεν έχει μελλον
Η εκλογή Τραμπ θα αφήσει ανεξέλεγκτη την Τουρκία
Θα έρθεις να πολεμήσεις μαζί μου Μπέρι;
Χρειάζομαι ενισχύσεις.
Είναι δύο τουρκάλες που με κολλάνε πολύ άσχημα στην παραλιά (η μία είναι ξανθιά).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Mitharadir έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:12
Να με συγχωρείς που δεν θεωρώ τις στοιχηματικες αλαθητες.Ναι,θεωρώ ότι αν γίνουν αυτά που περιγράφω οι Δημοκρατικοί μπορούν ακόμα να κερδίσουν.
Kαι για ποιο λογο να κερδισουν;
Εσυ αν θυμαμαι καλα ησουν κατα της λαθρομεταναστευσης και της woke ατζεντας και οι Δημοκρατικοι προπαγανδιζουν και τα δυο.
.
Οι Έλληνες πιλότοι είναι οι καλύτεροι στο Νατο.
Δε φοβόμαστε
Δε φοβόμαστε
Αραβικη Ανοιξη αχμετ ... μεγαλο και φιλοδοξο σχεδιο ..ο Χουσειν Ομπαμα μια ζαρα το εφαρμοσε ... ο ΙΣΙΣ ηταν στο μισθολογιο των ΗΠΑΣτρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:12O Ομπαμα που βομβαρδισε καμια 10ρια μουσουλμανικες χωρες ειναι πρακτορας των μουσουλμανων...Με ρεγουλα το Τραμπικο copionostromos έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:08 αν ενδιαφερεσαι να μαθεις το δικο μου πουλι δεν ειναι κομενο γιατι ειμαι ΧΟ ... παντως ο Τραμπ τα ελεγε απο παλια για τον μουσουλμανο πρακτορα της Μουσουλμανικης Αδερφοτητας τον Χουσειν Ομπαμα ... για να μην απορουν μερικοι για τη σταση των ΗΠΑ στο μεταναστευτικο δηλαδη και ψαχνουν σε βιομηχανους και ελλειψη χεριων την απαντηση
https://www.in.gr/2016/08/11/world/tram ... in-ompama/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 16 Ιούλ 2024, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Mitharadir
Σωστή κίνηση αλλά αν δεν γίνει ντιμπέιτ Αντιπροέδρων (τις περισσότερες φορές δεν γίνεται) οι Δημοκρατικοί πρέπει να προετοιμάζονται για το επόμενο και τελευταίο Προεδρικό ντιμπέιτ στις 10 Σεπτεμβρίου.Να κάνουν καλή εμφάνιση και πρέπει από τώρα να ετοιμάζονται σιγά σιγά.Δεν έμεινε τόσος καιρός όσο φαίνεται, απομένουν ακόμα 54 μέρες για το τελευταίο Προεδρικό ντιμπέιτ.Να δούνε τι λάθη έκαναν να τα αποφύγουν και να ρεφαρουν.student έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:10 US Vice President Kamala Harris invited J.D. Vance to host a debate - Politico
The discussion may take place on July 23 or August 13. The Democrats accepted the dates proposed by the organizers, but the Trump campaign has not yet given consent.
Αν δεν προετοιμαστούν ή κάνουν άσχημη εμφάνιση και δύο ντιμπέιτ Σεπτεμβρίου its game over.
Εδωσε ο Μπαιντεν τα F-16 στην Τουρκια και μαλιστα χωρις κανενα ορο να μην τα χρησιμοποιησουν κατα της Ελλαδας...
αλλα το προβλημα ειναι ο Τραμπ.
Με ρεγουλα τα σκληρα ναρκωτικα.
.
αλλα το προβλημα ειναι ο Τραμπ.
Με ρεγουλα τα σκληρα ναρκωτικα.
.
-
Mitharadir
Ήμουν και είμαι αλλά θέλω επίσης και ένα σοβαρό υποψήφιο που θα λειτουργεί θεσμικά.Η στοχοποίηση της Κίνας ως υπέρτατου κακού και η προσπάθεια απομόνωσης της από τη Ρωσία δεν είναι σοβαρές πολιτικές.Αρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:14Mitharadir έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:12
Να με συγχωρείς που δεν θεωρώ τις στοιχηματικες αλαθητες.Ναι,θεωρώ ότι αν γίνουν αυτά που περιγράφω οι Δημοκρατικοί μπορούν ακόμα να κερδίσουν.
Εσυ αν θυμαμαι καλα ησουν κατα της λαθρομεταναστευσης και της woke ατζεντας και οι Δημοκρατικοι προπαγανδιζουν και τα δυο.
.
- hellegennes
Μόνο στα ελληνικά υπάρχει αυτή η διάκριση. Οι Άγγλοι λένε Jewish ας πούμε, παραλλαγές της ίδιας λέξης (ιουδαϊκός) χρησιμοποιούν οι περισσότερες ευρωπαϊκές γλώσσες.Beria έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 08:33Δεν υπάρχει ιουδαϊκή καταγωγή (εκτός εάν χρησιμοποιείς ναζιστική ορολογία)Maspoli έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 07:56 Εντυπωσιακή μεταστροφή ενός σημαντικού στελέχους (ιουδαϊκής καταγωγής) της "επενδυτικής κοινότητας" υπέρ Τραμπ (ήταν ενεργά υπέρ Δημορατικών).
https://x.com/BillAckman/status/1812308 ... myria.html
Εβραικη καταγωγή υπάρχει
Είναι σαν να έγραφες για Ελληνοαμερικανό 'στελεχος χριστιανικής καταγωγής'
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
βρε τι ζουμε !! ο αλλος ζοριζεται να καμει τους δημοκρατικους να μην χασουν τις ελπιδες τους
και δεν τα γραφει σε αμερικανους αλλα σε ελληνες
και δεν τα γραφει σε αμερικανους αλλα σε ελληνες
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Mitharadir έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:15Σωστή κίνηση αλλά αν δεν γίνει ντιμπέιτ Αντιπροέδρων (τις περισσότερες φορές δεν γίνεται) οι Δημοκρατικοί πρέπει να προετοιμάζονται για το επόμενο και τελευταίο Προεδρικό ντιμπέιτ στις 10 Σεπτεμβρίου.Να κάνουν καλή εμφάνιση και πρέπει από τώρα να ετοιμάζονται σιγά σιγά.Δεν έμεινε τόσος καιρός όσο φαίνεται, απομένουν ακόμα 54 μέρες για το τελευταίο Προεδρικό ντιμπέιτ.Να δούνε τι λάθη έκαναν να τα αποφύγουν και να ρεφαρουν.student έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:10 US Vice President Kamala Harris invited J.D. Vance to host a debate - Politico
The discussion may take place on July 23 or August 13. The Democrats accepted the dates proposed by the organizers, but the Trump campaign has not yet given consent.
Αν δεν προετοιμαστούν ή κάνουν άσχημη εμφάνιση και δύο ντιμπέιτ Σεπτεμβρίου its game over.
συνεδριάζει πυρετωδώς το ιατρικό τημ και προσπαθεί να βρεί τον κατάλληλο συνδυασμό φαρμάκων και ντόπας ωστε ο Μπάιντεν να μπορεί να έχει για κανένα 2ωρο σχετική πνευματική διάυγεια χωρίς να βασιλέψει αλλά να μπορεί και να κουνησει και το σαγόνι του να μιλήσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 16 Ιούλ 2024, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Οργισμένος
συνδιασμους εχει;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:51Στον StoiximanΟργισμένος έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 11:24για βαλε λινκOtto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 11:05 Μάλλον είχαν και άλλοι την ιδέα μου να καβατζοποντάρουν στο 8.00 απόδοση που έδινε τον Μπαιντεν να κερδίσει και έπεσε στο 6.00![]()
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
O Oμπαμα επι θητειας του βομβαρδισεnostromos έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:15Αραβικη Ανοιξη αχμετ ... μεγαλο και φιλοδοξο σχεδιο ..ο Χουσειν Ομπαμα μια ζαρα το εφαρμοσε ... ο ΙΣΙΣ ηταν στο μισθολογιο των ΗΠΑΣτρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:12O Ομπαμα που βομβαρδισε καμια 10ρια μουσουλμανικες χωρες ειναι πρακτορας των μουσουλμανων...Με ρεγουλα το Τραμπικο copionostromos έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:08 αν ενδιαφερεσαι να μαθεις το δικο μου πουλι δεν ειναι κομενο γιατι ειμαι ΧΟ ... παντως ο Τραμπ τα ελεγε απο παλια για τον μουσουλμανο πρακτορα της Μουσουλμανικης Αδερφοτητας τον Χουσειν Ομπαμα ... για να μην απορουν μερικοι για τη σταση των ΗΠΑ στο μεταναστευτικο δηλαδη και ψαχνουν σε βιομηχανους και ελλειψη χεριων την απαντηση
https://www.in.gr/2016/08/11/world/tram ... in-ompama/
Αφγανισταν
Πακισταν
Ιρακ
Συρια
Υεμενη
Σομαλια
Λιβυη
Και ειμαι βεβαιος οτι κατι εχω ξεχασει. Σιγουρα εκανε και πραγματα που δεν γνωριζουμε. Αλλα ενταξει αφου τα Τραμποφωνικα ΜΜΕ τον βγαζουνε μουσουλμανο και την γυναικα του Τρανς τοτε εχουν δικιο. Ειπαμε με ρεγουλα το copio
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Mitharadir έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:17Ήμουν και είμαι αλλά θέλω επίσης και ένα σοβαρό υποψήφιο που θα λειτουργεί θεσμικά.Η στοχοποίηση της Κίνας ως υπέρτατου κακού και η προσπάθεια απομόνωσης της από τη Ρωσία δεν είναι σοβαρές πολιτικές.Αρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:14Mitharadir έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:12
.
Θεσμικοτητα δεν ειναι οι μακαρθικες δικες κατα του Τραμπ, η αποπειρα δολοφονιας του υπο την ανοχη των ανδρων της μυστικης υπηρεσιας, ουτε φυσικα τα ανοιχτα συνορα στο Τεξας και η παραδοση των αμερικανικων πολεων στην εγκληματικοτητα λογω αποδυναμωσης των αστυνομικων δυναμεων και λογω προωθησης δικαστικων που δινουν ποινες χαδι σε εγκληματιες.
Ολα αυτα τα πρωτοφανη αντιθεσμικα οι Δημοκρατικοι τα εκαναν.
.
- Οργισμένος
100 ευρω σε μπαηντεν θα επακομβησω με αποδοση στο 6. Κλοπη εκκλησιας ειναι.Mitharadir έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:15Σωστή κίνηση αλλά αν δεν γίνει ντιμπέιτ Αντιπροέδρων (τις περισσότερες φορές δεν γίνεται) οι Δημοκρατικοί πρέπει να προετοιμάζονται για το επόμενο και τελευταίο Προεδρικό ντιμπέιτ στις 10 Σεπτεμβρίου.Να κάνουν καλή εμφάνιση και πρέπει από τώρα να ετοιμάζονται σιγά σιγά.Δεν έμεινε τόσος καιρός όσο φαίνεται, απομένουν ακόμα 54 μέρες για το τελευταίο Προεδρικό ντιμπέιτ.Να δούνε τι λάθη έκαναν να τα αποφύγουν και να ρεφαρουν.student έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:10 US Vice President Kamala Harris invited J.D. Vance to host a debate - Politico
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 1 Απαντήσεις