!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομια, δημος, και ιδιωτης συμμορία

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Αστυνομια, δημος, και ιδιωτης συμμορία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δε βγάζει λεφτά από τα κοριτσάκια που κάνουν φασαρία ενώ από το νυχτερινό μαγαζί βγάζει λεφτά ο ιδιοκτήτης του, η μαφία κι όλοι όσοι λαδωνουν.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Τελικά τί έγινε?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra »

Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 12:40 Τελικά τί έγινε?
Μαλλον θα μετακομισε αλλου.
Αν βεβαια η οικια του ειναι ιδιοκτητη τρεχα γυρευε. :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Chupacabra έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 13:14
Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 12:40 Τελικά τί έγινε?
Μαλλον θα μετακομισε αλλου.
Αν βεβαια η οικια του ειναι ιδιοκτητη τρεχα γυρευε. :lol:
:cry
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Σέλευκας έγραψε: 24 Μάιος 2022, 17:24 Υπάρχει στη γειτονιά μου μπαράκι το οποίο λειτουργεί με ανοιχτά όλα τα παράθυρα και βάζει μουσική τέρμα μέχρι τις 5 το πρωί.
Πήρα λοιπόν το 100, τους ρώτησα αν μπορούν να κάνουν κάτι και μου απάντησαν οτι και μπορούν και θα το κάνουν. Μόλις όμως άκουσε το όνομα του μαγαζιού η φωνή του ομιλητή άλλαξε. Τελικά δεν ήρθαν οσες φορές και να τους πήρα τηλέφωνο.
Μέτά πήγα στο δήμο, μου είπαν οτι είναι απαράδεκτο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι μόλις είπα το όνομα το γύρισαν. Μάλιστα μου γύρισαν και την πλάτη και δεν μου μιλούσαν.

Μετά από αυτά έψαξα και βρήκα οτι το συγκεκριμένο μπαρ το έχουν άνθρωποι που εργάζονται στο δήμο αλλά και αστυνομικοί.
Εψαξα και το νόμο και λέει οτι το αδίκημα είναι αυτόφωρο και αυτεπάγγελτο που σημαίνει ότι ο υπεύθυνος προσάγεται απευθείας σε δίκη και χωρίς να χρειάζεται να κάνω μήνυση. Από όλα αυτά καταλήξαμε στο «θα τους κάνουμε σύσταση». Στον εαυτό τους θα κάνουν σύσταση άραγε;

Εδώ λοιπόν έχουμε μια συμμορία.
Τι ακριβώς πρέπει να κάνω λοιπόν;
Τώρα που τρεντάρει η μαφία του δήμου Αθηναίων, η οποία συστάθηκε επί προηγούμενης δημαρχίας, είναι η καλύτερή σου!
Ραντεβού με τον δήμαρχο και του λες ότι αν δεν διορθωθεί η κατάσταση, ο δήμος σας θα είναι ο επόμενος που θα παίξει στα κανάλια.
Λες για τα κανάλια και στο υπαλληλάκι που θα σε ρωτήσει για το θέμα, αλλά χωρίς διευκρινίσεις, μην τυχόν και σου δημιουργήσουν πρόβλημα, πριν μιλήσεις με τον δήμαρχο.

Αν ξέρεις κάποιον σε μεγάλο κανάλι, πας κατευθείαν εκεί. Δεν τους αρέσουν οι εκπλήξεις και θα μαζευτούν και για πιθανή, επόμενη φορά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Juno έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 19:57
Σέλευκας έγραψε: 24 Μάιος 2022, 17:24 Υπάρχει στη γειτονιά μου μπαράκι το οποίο λειτουργεί με ανοιχτά όλα τα παράθυρα και βάζει μουσική τέρμα μέχρι τις 5 το πρωί.
Πήρα λοιπόν το 100, τους ρώτησα αν μπορούν να κάνουν κάτι και μου απάντησαν οτι και μπορούν και θα το κάνουν. Μόλις όμως άκουσε το όνομα του μαγαζιού η φωνή του ομιλητή άλλαξε. Τελικά δεν ήρθαν οσες φορές και να τους πήρα τηλέφωνο.
Μέτά πήγα στο δήμο, μου είπαν οτι είναι απαράδεκτο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι μόλις είπα το όνομα το γύρισαν. Μάλιστα μου γύρισαν και την πλάτη και δεν μου μιλούσαν.

Μετά από αυτά έψαξα και βρήκα οτι το συγκεκριμένο μπαρ το έχουν άνθρωποι που εργάζονται στο δήμο αλλά και αστυνομικοί.
Εψαξα και το νόμο και λέει οτι το αδίκημα είναι αυτόφωρο και αυτεπάγγελτο που σημαίνει ότι ο υπεύθυνος προσάγεται απευθείας σε δίκη και χωρίς να χρειάζεται να κάνω μήνυση. Από όλα αυτά καταλήξαμε στο «θα τους κάνουμε σύσταση». Στον εαυτό τους θα κάνουν σύσταση άραγε;

Τώρα που τρεντάρει η μαφία του δήμου Αθηναίων, η οποία συστάθηκε επί προηγούμενης δημαρχίας, είναι η καλύτερή σου!
Ραντεβού με τον δήμαρχο και του λες ότι αν δεν διορθωθεί η κατάσταση, ο δήμος σας θα είναι ο επόμενος που θα παίξει στα κανάλια.
Λες για τα κανάλια και στο υπαλληλάκι που θα σε ρωτήσει για το θέμα, αλλά χωρίς διευκρινίσεις, μην τυχόν και σου δημιουργήσουν πρόβλημα, πριν μιλήσεις με τον δήμαρχο.

Αν ξέρεις κάποιον σε μεγάλο κανάλι, πας κατευθείαν εκεί. Δεν τους αρέσουν οι εκπλήξεις και θα μαζευτούν και για πιθανή, επόμενη φορά.
πέρασαν δυο τρια χρόνια απο τοτε. Πρόσφατα έκλεισαν το Μύλο σε μια περιοχή που έχει μόνο μπουρδέλα και εργοστάσια για διατάραξη κοινής ησυχίας και σκέφτηκα πως γίνεται να κλείνει ένα πολύ γνωστό μαγαζι με τραγουδιστές πρώτης διαλογής στο πουθεν'α και να μη κλείνει ένα απλό συνοικιακό μπαράκι μέσα σε πολυκατοικίες. Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος έφαγε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην Ελλάδα τότε επι κορονοβαιρου 25.000. Τα γελάκια και ο τόνος της φωνής μπορεί να σήμαιναν οτι ο τύπος τρώει πρόστιμα και δεν κλείνει άρα φίλε τσάμπα παιδεύεσαι. Συνεχίζει να ενοχλεί αλλά μέχρι τις 12 το πολύ οπότε κάπου τον ανεχόμαστε και εμείς και κάπου ηρέμησαν τα πράγματα. Βέβαια όποια ώρα και να σηκωθείς μπορεί να ακούσεις κανένα σποραδικό νταπα ντούπα για κανένα δεκάλεπτο και να σου χαλάσει τον ύπνο. Περιοχή σίχαμα από όλες τις απόψεις. Πάντως γέλασα οταν η περιφέρεια δήλωσε για το Μύλο ότι η πολιτεία στη Θεσσαλονίκη θα είναι αμείλικτη σε φαινόμενα διατάραξης κοινής ησυχίας :smt005:
Ναι από αυτές είναι η πολιτεία στη Θεσσαλονίκη σκέφτηκα, ούτε μύγα δεν ακούγεται μετά τις έντεκα. Αντε γαμηθείτε όλοι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Σέλευκας έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:50

πέρασαν δυο τρια χρόνια απο τοτε. Πρόσφατα έκλεισαν το Μύλο σε μια περιοχή που έχει μόνο μπουρδέλα και εργοστάσια για διατάραξη κοινής ησυχίας και σκέφτηκα πως γίνεται να κλείνει ένα πολύ γνωστό μαγαζι με τραγουδιστές πρώτης διαλογής στο πουθεν'α και να μη κλείνει ένα απλό συνοικιακό μπαράκι μέσα σε πολυκατοικίες. Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος έφαγε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην Ελλάδα τότε επι κορονοβαιρου 25.000. Τα γελάκια και ο τόνος της φωνής μπορεί να σήμαιναν οτι ο τύπος τρώει πρόστιμα και δεν κλείνει άρα φίλε τσάμπα παιδεύεσαι. Συνεχίζει να ενοχλεί αλλά μέχρι τις 12 το πολύ οπότε κάπου τον ανεχόμαστε και εμείς και κάπου ηρέμησαν τα πράγματα. Βέβαια όποια ώρα και να σηκωθείς μπορεί να ακούσεις κανένα σποραδικό νταπα ντούπα για κανένα δεκάλεπτο και να σου χαλάσει τον ύπνο. Περιοχή σίχαμα από όλες τις απόψεις. Πάντως γέλασα οταν η περιφέρεια δήλωσε για το Μύλο ότι η πολιτεία στη Θεσσαλονίκη θα είναι αμείλικτη σε φαινόμενα διατάραξης κοινής ησυχίας :smt005:
Ναι από αυτές είναι η πολιτεία στη Θεσσαλονίκη σκέφτηκα, ούτε μύγα δεν ακούγεται μετά τις έντεκα. Αντε γαμηθείτε όλοι.
Α, μου το έδειξε πάνω-πάνω, δεν είδα ημερομηνίες. Και πάλι, αφού εξακολουθούν να σε ενοχλούν, τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις κάνεις κάτι μια που παίζει το άλλο θέμα της διαφθοράς. Αν ξαναγριέψουν αργότερα και έχει ξεχαστεί αυτό το θέμα, δεν θα μπορείς να κάνεις πολλά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Juno έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 15:19
Σέλευκας έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:50

Α, μου το έδειξε πάνω-πάνω, δεν είδα ημερομηνίες. Και πάλι, αφού εξακολουθούν να σε ενοχλούν, τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις κάνεις κάτι μια που παίζει το άλλο θέμα της διαφθοράς. Αν ξαναγριέψουν αργότερα και έχει ξεχαστεί αυτό το θέμα, δεν θα μπορείς να κάνεις πολλά.
έχω πάψει να πιστεύω στην πολιτεία και τη δικαιοσύνη, από τότε έχω μαζέψει και άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά εναντίων του δημοσιουπαλληλικού καθεστώτος και δεν θέλω να εκθέσω και άλλο τον εαυτό μου απέναντι στη χούντα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”