Έχει μια φάρσα ο Τραμπ λες και του σφίγγει υπερβολικά το χέρι ο Κινέζος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ας κάνει ο,τι του καβλώσει ο πορτοκαλιός με το σλογκαν μεηκ αμερικα γκρέητ αγκαιν, που στην πραγματικότητα ειναι "αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά", αρκεί να μην τρεχω εγω να πολεμάω επειδη το θελει ο κάθε κωλδρον.πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:54student έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:13Με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να δεχθεί ο ρώσος οποιαδήποτε ανακωχή περιλαμβάνει το να μείνει ο ουκρανικός στρατός ως έχει, πόσο μάλλον να διατηρήσει και οποιαδήποτε δυνατότητα επανεξοπλισμού.Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 12:56
Αυτες τις βλακειες τις λενε οι δυτικοι για να δικαιολογησουν την βοηθεια στο Κιεβο. Το πιθανοτερο ειναι οτι αν εκλεγει ο Τραμπ, θα παει και θα το παιξει οτι "ειμαι υπερ της ειρηνης" κτλπ και θα ζητησει ανακωχη. Ο Ρωσος θα δεχτει, ο Ζελεδιαρης δεν θα εχει πολλες επιλογες να μην δεχτει. Πιστευω οτι μαλλον θα παραιτηθει. Οι Ρωσοι θα οχυρωσουν καλα τις νεες περιοχες που θα εχουν υπο τον ελεγχο τους και θα μπορουν να συντηρουν εναν ισχυρο επαγγελματικο στρατο στην περιοχη διχως να εχουν επιστρατευση. Απο την αλλη το Κιεβο θα πρεπει να βρει πως θα πουλησει στους Ουκρανους το γεγονος οτι πολεμησαν εναν πολεμο με εκατονταδες χιλιαδες απωλειες με τελικο αποτελεσμα να χαθουν περισσοτερα εδαφη και τους Ρωσους να μεταφερουν εκει περα μονιμα καμια 500ρια χιλιαδες φανταρους. Με τοσο στρατο απεναντι σου αποστρατευση δεν θα μπορεις να κανεις.
Η μονη λυση για το Κιεβο ειναι να δηλωσει οτι δεν θα μπει σε ΕΕ και σε ΝΑΤΟ. Αλλιως ενας νεος πολεμος ειναι αναποφευκτος
Από την άλλη μου φαίνεται επίσης δύσκολο να επιβάλει ο τραμπ στο κίεβο, εκτός από ανακωχή και δήλωση ουδετερότητας, και σημαντική αποστρατικοποίηση όπως θα απαιτήσουν οι ρώσοι.
ΥΓ Κάπου εκεί προκύπτει ένα ακόμα κρίσιμο (αλλά μελλοντικό) ερώτημα. Καλά λέει ο τρομπέτας ότι θα ψάξει ειρήνη. Αν όμως τελικά οι όροι του ρώσου δεν γίνουν αποδεκτοί, και έχουμε no deal, πως θα αντιδράσει?
Πολύ χειρότερα εάν πιστέψουμε αυτά που λέει.Ο Τραμπ θα υποβάλλει ένα σχέδιο ειρήνης.Εάν δεν το δεχθεί η Ουκρανία θα κόψει τη βοήθεια.Εάν δεν το δεχθεί η Ρωσία θα δώσει στην Ουκρανία ότι έχει και δεν έχει.Απλώς δεν έχει πει ποιό είναι αυτό το σχέδιο.
![]()
Εγώ εχω Ζωάρα (οχι Κωνσταντοπούλου) και θελω να τη ζω στο τικτοκ μου, με την προχωκαγκούρικη γυμναστική μου και την ξαπλώστρα μου στην παραλία. Οποιοι με απειλήσουν οτι θα μου τα στερήσουν αυτά, θα μεινω να τους πολεμήσω και να τους σκοτώσω οσο πιο μαρτυρικά μπορω. Και επειτα, αν ξεμπερδέψω με αυτους, θα στραφώ σε όσους μου τους φέρανε.
Ναι και; Συμπαθιούνται λες, ε;
Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:01Ναι, ναι, Αρίστο, όπως τα λες είναι. Πάνε γράψε κάνα σχετικό άρθρο στην ελεύθερη ψώρα.Αρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:58Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:52
Δεν φέρνει καμιά συμφωνία ειρήνευσης ο Τραμπ, συμφωνία άνευ όρων παράδοσης απέναντι στον ρωσικό αναθεωρητισμό και τη ρωσική επιθετικότητα φέρνει (θα το βρει κάποια στιγμή μπροστά του βέβαια), καθώς και ριζική, εκ βάθρων ανατροπή του παγκόσμιου στάτους κβο των τελευταίων 80 ετών,
Ο μονος αναθεωρητισμος που ειδαμε μετα τον Ψυχρο Πολεμο ειναι ο αμερικανικος με επεμβασεις χωρις λογο σε Ιρακ, Λιβυη, Συρια, Σερβια, Αφγανισταν που ειχαν σαν θυματα εκατομμυρια και επιστροφη αυτων των χωρων στη λιθινη εποχη.
Και επισης ειδαμε τον τουρκικο αναθεωρητισμο που υποστηριχτηκε στο φουλ απο κυβερνησεις Δημοκρατικων στις ΗΠΑ και ξεκινησε απο Κυπρο για να φτασει στη Λιβυη, στη Βορεια Συρια και στη διεκδικηση του ελεγχου του μισου Αιγαιου.΄
.
Τελεια επιχειρηματολογια και μπραβο για το ηθος σου, αν ομως ησουν Συρος η Λιβυος δεν θα μιλουσες για το ρωσικο αναθεωρητισμο.
.
NewModelArmy έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:59Eyeliner μωρε, μεικ απ για να τονίζουν τα μάτια. Το φοραει αυτός ο βλάχος που επέλεξε για αντιπρόεδρο ο Τραμπ.sharp έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:53Tι είναι τα eyliner;NewModelArmy έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:41 Μακάρι να εισακουστει ο Ζιζεκ και να δώσουν πυρηνικά στην Ουκρανια πριν έρθουν οι μουρλοι με τα eyliner απο το Αινταχο.
- Οργισμένος
Aαααα, ωστε γιαυτο εμποδιζε ο τραμπας την παροχη οπλων προς την Ουκρανια επι 1 χρονο ωστε να σταματησει η προοδος των ουκρανικων στρατευματων και να βρει χρονο η Ρωσσια να παρει οπλα απο διαφορα τριτοκοσμικα κρατη. Ωστε επειτα να βαλει σε λειτουργια το τρομερο του σχεδιο που στην πραγματικοτητα ειναι μια παπαρια και μιση.πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:54student έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:13Με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να δεχθεί ο ρώσος οποιαδήποτε ανακωχή περιλαμβάνει το να μείνει ο ουκρανικός στρατός ως έχει, πόσο μάλλον να διατηρήσει και οποιαδήποτε δυνατότητα επανεξοπλισμού.Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 12:56
Αυτες τις βλακειες τις λενε οι δυτικοι για να δικαιολογησουν την βοηθεια στο Κιεβο. Το πιθανοτερο ειναι οτι αν εκλεγει ο Τραμπ, θα παει και θα το παιξει οτι "ειμαι υπερ της ειρηνης" κτλπ και θα ζητησει ανακωχη. Ο Ρωσος θα δεχτει, ο Ζελεδιαρης δεν θα εχει πολλες επιλογες να μην δεχτει. Πιστευω οτι μαλλον θα παραιτηθει. Οι Ρωσοι θα οχυρωσουν καλα τις νεες περιοχες που θα εχουν υπο τον ελεγχο τους και θα μπορουν να συντηρουν εναν ισχυρο επαγγελματικο στρατο στην περιοχη διχως να εχουν επιστρατευση. Απο την αλλη το Κιεβο θα πρεπει να βρει πως θα πουλησει στους Ουκρανους το γεγονος οτι πολεμησαν εναν πολεμο με εκατονταδες χιλιαδες απωλειες με τελικο αποτελεσμα να χαθουν περισσοτερα εδαφη και τους Ρωσους να μεταφερουν εκει περα μονιμα καμια 500ρια χιλιαδες φανταρους. Με τοσο στρατο απεναντι σου αποστρατευση δεν θα μπορεις να κανεις.
Η μονη λυση για το Κιεβο ειναι να δηλωσει οτι δεν θα μπει σε ΕΕ και σε ΝΑΤΟ. Αλλιως ενας νεος πολεμος ειναι αναποφευκτος
Από την άλλη μου φαίνεται επίσης δύσκολο να επιβάλει ο τραμπ στο κίεβο, εκτός από ανακωχή και δήλωση ουδετερότητας, και σημαντική αποστρατικοποίηση όπως θα απαιτήσουν οι ρώσοι.
ΥΓ Κάπου εκεί προκύπτει ένα ακόμα κρίσιμο (αλλά μελλοντικό) ερώτημα. Καλά λέει ο τρομπέτας ότι θα ψάξει ειρήνη. Αν όμως τελικά οι όροι του ρώσου δεν γίνουν αποδεκτοί, και έχουμε no deal, πως θα αντιδράσει?
Πολύ χειρότερα εάν πιστέψουμε αυτά που λέει.Ο Τραμπ θα υποβάλλει ένα σχέδιο ειρήνης.Εάν δεν το δεχθεί η Ουκρανία θα κόψει τη βοήθεια.Εάν δεν το δεχθεί η Ρωσία θα δώσει στην Ουκρανία ότι έχει και δεν έχει.Απλώς δεν έχει πει ποιό είναι αυτό το σχέδιο.
![]()
Ναι, βγαζει νοημα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- vantono
Literally περικύκλωση Κίνας σημαινει οτι πρέπει να πάρουμε (και) τη Ρωσία. Αν το κάνει, μαζί του. Ας εξαφανίσει τα ρωσοπούτανα αν του βαστάει, και μετά ας τον ξεκωλιάσουν οι Κινεζοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:58 O Vance είναι ξεκάθαρος πάντως, good luck στην Ουκρανία, φουλ για περικύκλωση Κίνας. Πάμε για boss fight.
Μα αφού μόνιμα λες μπούρδες ρε, μας έχεις φλομώσει στη μπούρδα, έχουμε περίσσεμα να κάνουμε κι εξαγωγές, τι επιχειρηματολογία θες;Αρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:03Ναύτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:01Ναι, ναι, Αρίστο, όπως τα λες είναι. Πάνε γράψε κάνα σχετικό άρθρο στην ελεύθερη ψώρα.Αρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:58
Ο μονος αναθεωρητισμος που ειδαμε μετα τον Ψυχρο Πολεμο ειναι ο αμερικανικος με επεμβασεις χωρις λογο σε Ιρακ, Λιβυη, Συρια, Σερβια, Αφγανισταν που ειχαν σαν θυματα εκατομμυρια και επιστροφη αυτων των χωρων στη λιθινη εποχη.
Και επισης ειδαμε τον τουρκικο αναθεωρητισμο που υποστηριχτηκε στο φουλ απο κυβερνησεις Δημοκρατικων στις ΗΠΑ και ξεκινησε απο Κυπρο για να φτασει στη Λιβυη, στη Βορεια Συρια και στη διεκδικηση του ελεγχου του μισου Αιγαιου.΄
.
Τελεια επιχειρηματολογια και μπραβο για το ηθος σου, αν ομως ησουν Συρος η Λιβυος δεν θα μιλουσες για το ρωσικο αναθεωρητισμο.
.
-
Mitharadir
Η ΕΕ τώρα θυμήθηκε να ξυπνήσει.
Ανώτερος αξιωματούχος της ΕΕ που μίλησε στο POLITICO διατηρώντας την ανωνυμία του, δήλωσε πως ο διορισμός του Βανς είναι “καταστροφή” για την Ουκρανία και κατ’ επέκταση για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία υποστήριξε το Κίεβο απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα. Ο Βανς προσπάθησε νωρίτερα φέτος να μπλοκάρει ένα νομοσχέδιο για βοήθεια προς την Ουκρανίας. “Καταφέραμε να το καταστήσουμε αρκετά σαφές στην Ευρώπη και στους υπόλοιπους στον πλανήτη, πως η Αμερική δεν μπορεί να υπογράφει λευκές επιταγές επ’ αόριστον”, δήλωνε τότε.
https://www.news247.gr/kosmos/tzei-nti- ... -trab/?amp
Ανώτερος αξιωματούχος της ΕΕ που μίλησε στο POLITICO διατηρώντας την ανωνυμία του, δήλωσε πως ο διορισμός του Βανς είναι “καταστροφή” για την Ουκρανία και κατ’ επέκταση για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία υποστήριξε το Κίεβο απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα. Ο Βανς προσπάθησε νωρίτερα φέτος να μπλοκάρει ένα νομοσχέδιο για βοήθεια προς την Ουκρανίας. “Καταφέραμε να το καταστήσουμε αρκετά σαφές στην Ευρώπη και στους υπόλοιπους στον πλανήτη, πως η Αμερική δεν μπορεί να υπογράφει λευκές επιταγές επ’ αόριστον”, δήλωνε τότε.
https://www.news247.gr/kosmos/tzei-nti- ... -trab/?amp
- vantono
Εχω μεριμνησειScouser έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:021,30 πληρώνει αυτή τη στιγμή η εκλογή του Τραμπ και 8 η επανεκλογή του ανοϊκου. Ελπίζω να μη χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις 8 σπίτια στις 5 Νοεμβρίου.vantono έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:45Κλειδωμενη ηταν. Δεν βγαινει ο Τραμπ, ο,τι κι αν έγινε. Να 'ναι καλά ο ανθρωπος να ασχολείται με τις επιχειρήσεις του, δεν του βγαινει να ανακατεύεται με τα πολιτικά.![]()
Ηγέτες με τους οποίους κάνει επαφές ο Τραμπ

Ηγέτες με τους οποίους κάνει επαφές ο Μπαιντεν

Βγάλτε συμπέρασμα
Ηγέτες με τους οποίους κάνει επαφές ο Μπαιντεν

Βγάλτε συμπέρασμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 16 Ιούλ 2024, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ή να την πάρουμε μαζί μας. Ποτέ δεν ξέρειςvantono έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:05Literally περικύκλωση Κίνας σημαινει οτι πρέπει να πάρουμε (και) τη Ρωσία. Αν το κάνει, μαζί του. Ας εξαφανίσει τα ρωσοπούτανα αν του βαστάει, και μετά ας τον ξεκωλιάσουν οι Κινεζοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:58 O Vance είναι ξεκάθαρος πάντως, good luck στην Ουκρανία, φουλ για περικύκλωση Κίνας. Πάμε για boss fight.
Γιατί όχι;
Επειδή του έβαλε δασμούς και εμπαργκο στα τσιπάκια;
Σιγά το πράμα. Σε πλυντηρια τα βρίσκεις όπως λέγαν οι ψέκες εδώ μεσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 16 Ιούλ 2024, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Ειναι. Του φλερτ. Το εχω κανει κι εγω και το συστήνω προχωκαγκουρικώς και μετροσεξουαλικώς ανεπιφύλακτα. Αν εχεις και πρασινωπά ματάκια στα καμει ακομη πιο πράσινα.sharp έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:04NewModelArmy έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:59Eyeliner μωρε, μεικ απ για να τονίζουν τα μάτια. Το φοραει αυτός ο βλάχος που επέλεξε για αντιπρόεδρο ο Τραμπ.οκ, νόμιζα ότι είναι όπλο
- Bill Hicks
το αντίθετο: ο Τραμπ κάνει την γνωστή μαλακία του με το υπερβολικό σφίξιμο και τράβηγμα και ο Σι δεν μασάει Χριστό.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 1 Απαντήσεις