Αγαπητέmicmic έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 13:04Πάντως ασκώντας κι εγώ καλόπιστη κριτική... θα πω ότι η περσόνα georgebi (η οποία δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι πραγματική ή όχι), ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ να υπερασπίζεται τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ή τουλάχιστον, ΟΧΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. Μπορεί το χάλι της περίθαλψης στην Ελλάδα να μην είναι (μόνο) δικό του κατόρθωμα, αλλά αυτό το να προσπαθείς να "φτιάξεις" σύστημα υγείας ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, και ενώ οι Έλληνες έχουν το υψηλότερο ποσοστό out-of-pocket δαπανών για την υγεία στην Ευρώπη (και από τα υψηλότερα παγκοσμίως), είναι πραγματικά undefendable (που λένε και στο χωριό μου). Αν δεν είσαι η μανούλα, η γυναικούλα ή ο αδελφούλης του Άδωνι, η υπεράσπισή του στον τομέα της υγείας είναι μάλλον "αταίριαστη".Spoiler
georgebi έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 11:23 Κανείς δεν ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις....η καλόπιστη κριτική ειναι καλοδεχούμενη και εδώ είμαστε να την ακούσουμε και να ψάξουμε να βρούμε λύσεις![]()
επειδή παρ όλες τις διαφορές μας πάντα μου απαντάς με ευγένεια (όπως και γω άλλωστε) και πιστευω ειλικρινά
με ειλικρίνεια θα σου απαντησω και γω
Οχι δεν υπερασπίζομαι τον Αδωνι....οχι τυφλά τουλάχιστο και σίγουρα οχι φανατικά όπως επιφανειακά φαίνεται να κάνω σ αυτό το νήμα
αλλά επειδή ως ψηφοφόροι δεν επιλέγουμε με βάση το ιδεατό...αλλά με βάση τις ρεαλιστικά διαθέσιμες επιλογές
και όταν η εναλλακτική διαθέσιμη επιλογή ειναι ο λαϊκιστικός βόθρος και οι συν αυτώ που έβαλα παραπάνω

που ανερυθρίαστα διασπείρουν ψέματα πανικοβαλλόταν τους πλέον ευάλωτους....τους ανασφάλιστους
τοτε Αδωνις και πάλι Αδωνις
*** συν καθώς όπως πολλάκις εχω δηλώσει, πως σ αυτόν εδώ τον καφενέ τη πλάκα μου κάνω
ο Αδωνις ως περσονα στα χέρια μου ειναι πραγματικό πολυεργαλείο
πολυεργαλείο που απο Ελλαδα μόνο ένα μπορεί να συγκριθεί μαζί του