Μη συγχέεις τις πληροφορίες με τον ενθουσιασμό.Οργισμένος έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 00:24Ανανεωμενος ενθουσιασμενος παθιασμενος πατησιωτης στο τιμιο αγωνα υπερ ψεκων και εστιων...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Περιμένουμε τα απόνερα του Project 2025 που θα είναι και για το δικό μας καλό.nowhere έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 00:40 θα το πω και ας σας στεναχωρήσω.δεν είστε αμερικάνοι ρε βλαμμένοι,κοιτάξτε γύρω σας,σας φαίνεται αυτό για αμερική?συνέλθετε
- Καραμελίτσα
Εχμ, ζούμε σε προτεκτοράτο της Αμερικής. Προφανώς και μας αφορά.nowhere έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 00:40 θα το πω και ας σας στεναχωρήσω.δεν είστε αμερικάνοι ρε βλαμμένοι,κοιτάξτε γύρω σας,σας φαίνεται αυτό για αμερική?συνέλθετε
Δεν αφορούσε τους Ινδούς ποιος γινόταν πούκα σαχίμπ στη Βρετανία;
Z
σαν επαρχία της τουρκίας θα είναι καλύτερα λες ε?
- Καραμελίτσα
Αν μέχρι εκεί φτάνει η πολιτική σου αντίληψη, εγώ νίπτω τας χείρας μου.
Z
νίψτες,δεν φτάνει εκει που φτάνει η δική σου και του ρέμπελ
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
δεν το βλέπω
Έχει αλλάξει πάρα πολύ η γερμανική κοινωνία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτή που προκάλεσε όντως δύο παγκοσμίους πολέμους. Δεν νομίζω ότι μπορούν να το ξαναγυρίσουν στο εθνικιστικό-μιλιταριστικο, ακόμα και αν το θελήσει η άρχουσα τάξη τους. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 γενιές σκληρού social engineering, και πάλι με αβέβαιο τελικό αποτέλεσμα.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:16Είπα τι υπονοεί ο Green Dragon και δεν έχει άδικο.Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:59τον 1ο δεν τον προκάλεσε καν η Γερμανία αλλά και να τους είχε προκαλέσει δεν μπορώ να καταλάβω την λογική. Αν το πάμε έτσι η Γαλλία προκάλεσε τον θάνατο 30εκ ανρθώπων επί Ναπολέoντα, το Βέλγιο έσφαξε πάνω από 10εκ μαύρους στην αφρική, οι Σoυηδοί στείρωναν κόσμο μέχρι το 75, οι Αμερικάνοι αμόλησαν 2 πυρηνικές και πάει λέγονταςΝαύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 11:12
Είναι προφανές ότι υπονοεί πως η Γερμανία προκάλεσε τους 2 ΠΠ (ένας ήταν σε δυο φάσεις, αλλά τέσπα).
Γιατί οι Γερμανοί ειδικά είναι που δεν θα πρέπει να έχουν στρατό;
Τον Α'ΠΠ τον προκάλεσε όντως η Γερμανία, όταν έσπρωξε την Αυστροουγγαρία στον πόλεμο με την Σερβία για να βρει, η Γερμανία, τη θέση που θεωρούσε ότι της άξιζε στον αποικιακό ανταγωνισμό. Ο Β'ΠΠ ήταν συνέχεια του Α'ΠΠ, πάλι τον προκάλεσε η Γερμανία, αυτή τη φορά όμως γιατί την είχαν στραγγαλίσει με τη συνθήκη των Βερσαλλιών. Γενικά η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν είναι καλό πράγμα να εξοπλίζεται η Γερμανία. Της επέτρεψαν το '90 να ενοποιηθεί με αντάλλαγμα το μάρκο, σκέφτηκαν ότι χωρίς εθνική οικονομία θα ήταν αδύνατον να ισχυροποιηθεί αρκετά ώστε να αποτελέσει εκ νέου κίνδυνο. Οι ίδιοι οι Γερμανοί, στο Σύνταγμά τους, απαγόρεψαν την έξοδο του γερμανικού στρατού πέραν των γερμανικών συνόρων.
Τώρα, που όλα δείχνουν ότι θα εκλεγεί ο τραμπάκουλας, ο οποίος έχει προαναγγείλει τον θάνατο του ευρωατλαντικού δόγματος, όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι ανάγκη η Ευρώπη να αναθεωρήσει το αμυντικό (και πυρηνικό) της δόγμα, να επανεξοπλιστεί και να στρατικοποιηθεί μέχρι τα μπούνια προκειμένου να αντιμετωπίσει (κατά το μάλλον ή ήττον με τις δικές της δυνάμεις) κυρίως τη ρωσική απειλή. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τη Γερμανία, η οποία ήδη από το '22 ανακοίνωσε εξοπλιστικό και αμυντικό πρόγραμμα ύψους 100 δισ ευρώ.
Αν δεν πάμε ταχέως σε ευρωπαϊκή ενοποίηση, τό 'γραψα και πρωτύτερα, θα ξαναζήσουμε τον αιώνα των εθνικισμών στην Ευρώπη. Όλα δείχνουν ότι τα συμφέροντα που εξουσιάζουν τον πλανήτη οδηγούν τα πράγματα σε παγκόσμια σύρραξη -θα ξαναμοιραστεί η τράπουλα σ' έναν πολυπολικό κόσμο- και το βασικό πεδίο της σύγκρουσης θα είναι (είναι ήδη) ποιο άλλο, μα φυσικά η Ευρώπη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Θυμάσαι εκείνο που έλεγε "... κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς"; Δεν θα γράψω ποιον, γιατί θα με πιάσουν οι γουοκάδες.πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 00:41Μη συγχέεις τις πληροφορίες με τον ενθουσιασμό.Οργισμένος έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 00:24Ανανεωμενος ενθουσιασμενος παθιασμενος πατησιωτης στο τιμιο αγωνα υπερ ψεκων και εστιων...![]()
![]()
Το ζητούμενο τώρα είναι να σοβαρευτούμε και να μπει επιτέλους φρένο στον τρελό κατήφορο της χώρας προς το γκρεμό που μας οδηγεί από ανικανότητα ή εσκεμένα το τουρκόφιλο πολιτικό΄και οικονομικό κατεστημένο έτσι ώστε εύκολα και αναπόφευκτα να πέσουμε σαν ώριμο φρούτο στους Τούρκους.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
θες να πάμε μαζί; μου αρέσει η αύρα σου
sure...
(γελώ)
(γελώ)
δεν το βλέπω λέω,πάμε μαζί μου αρέσει η αύρα σου λες 
- hellegennes
Ναι. Γαμάω τα φαύλα επιχειρήματα ψεκόμπαλων όπως εσύ και την ανύπαρκτη συλλογιστική σας. Όλο το καραψεκαριό ίδιοι είστε.Οργισμένος έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 00:25Τον δικο σου τροπο λειτουργιας στον εχω πει αλλα πλεον δεν υπαρχει γυρισμος.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 00:12Ο Οργισμένος; Ναι, είναι ο τρόπος λειτουργίας του.Echelon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:44 Ο ταλαίπωρας έχει ρίξει 100 κυβικά ψέκα στο παρόν νήμα. Ο άλλος ο φλώρος αφού πρώτα επικροτεί την απόπειρα δολοφονίας μετά κάνει την πάπια. Τι φοβάσαι ρε, αφού έχεις το ακαταλόγιστο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 1 Απαντήσεις