Αν δεν περιλαμβανες στην κυβέρνησή σου τον διαταραγμενο υποστηρικτή παιδοβιαστων και μάλιστα σε θέση-κλειδί, θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις να στηρίξω στρατηγικά ή έστω να δώσω ψήφο ανοχής.vantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:01Δημοκρατικός.George_V έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 11:20 Έστω λοιπόν ότι έχετε πάρει το χρίσμα κλπ.
Πρώτον με ποιο κόμμα είστε υποψήφιος? Δημοκρατικοί η Ρεπουμπλικάνοι?
Δεύτερον ποιον πχορουμιτη θα βάζατε για Αντιπρόεδρο σας? Μπόνους ποιντς αν μας πείτε και πχορουμιτες για να αναλάβουν κρίσιμα Υπουργεία
Και τρίτον με τι ατζέντα θα κατεβαίνετε?
Για να δούμε... Θα κάνει καλύτερη δουλειά το Πχορουμ στην Προεδρία των ΗΠΑ από Τραμπ και Μπάιντεν?
Αντιπρόεδρος Μπερια.
Υπουργός Αμύνης Οργης
Εσωτερικών ΣΕ
Ατζεντα πιο woke ΔΕΝ πεθαίνεις ποτέ. WOKE σε σημείο αγρυπνίας. Ουτε για λιγα δεύτερα slept. Γουόκ ατζέντα που θα την τρωγατε σαν γουόκ τηγανιά κατακέφαλα και μετά θα σας τάιζα και μια τηγανιά φιλετο κοτοπουλάκι προχωκαγκούρικο μεσα απ'το γουόκ.
Οσον αφορά λαθρομετανάστευση και καρτελατζήδες απο Μεξικο κτλ, υιοθετώ θεσεις των ρεπουμπλικανών.
Γίνομαι πλήρως αδελφοποιημένο κράτος με τον Καναδά του Μέγα Τρυντώ.
Δημιουργώ ένα δικαιο και φιλολαϊκό καθεστώς που θα επεμβαίνει και θα ρίχνει άλλα καθεστώτα παγκοσμίως, όταν αυτά γινονται καταπιεστικά για τον ιδιο τους το λαό και παραπέμπουν σε κοινωνίες ολόκληρων αιώνων πίσω (πχ, ισλαμικές κοινωνίες). Επισης, θα τροφοδοτώ με όπλα, περίθαλψη και αλλου τύπου προμήθειες όσα κρατη δεχονται άδικη εισβολή απο αλλο κράτος (τυπου Ουκρανια vs. Ρωssία) και θα ειμαι πιο φιλοΙσραηλινος και απο τον ιδιο τον Ισραηλινό ΠΘ, ωσπου να σπάσει το χαμασατζήδικο απόστημα.
Ανακηρύσσω ως Πανθρησκεία την Αθεΐα. Απο φανταστικά προσωπα πλέον, θα δικαιολογούνται να πιστευουν μονο τα παιδάκια (έως 11 χρονών) στον Αη Βασίλη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έστω ότι είστε υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Re: Έστω ότι είστε υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Γάταρος έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 15:33Άντε μιας και αναφέρθηκε, ας σας κεράσω ένα σφηνάκι Siegfried από τα διασωθέντα μου.
Siegfried έγραψε:Και νομίζεις ότι ξέρεις τι είναι το ελληνικό πνεύμα; Εσείς οι αφελείς αναλυτές νομίζετε ότι οι Έλληνες κάθονταν και φιλοσοφούσαν όλη μέρα, ότι ήταν κάτι σαν Λωτοφάγοι χίπηδες, ήρεμοι, άκακοι, ανεκτικοί. Οι Έλληνες υποδούλωσαν ως αποικιοκράτες όλη την δυτική Μεσόγειο, έσφαξαν τη μισή Ασία με τον Αλέξανδρο και διέδωσαν τον πολιτισμό. Χωρίς πόλεμο δεν διαδίδεται τίποτε. Η διάκριση πολιτισμού και πολέμου είναι μία πρωτοχριστιανική αναρχοχίπικη κοτσάνα.
Τα πιο πολιτισμένα ή τεχνολογικά προηγμένα έθνη ήταν πάντοτε τα πιο αμείλικτα (Έλληνες στην αρχαιότητα, Ρωμαίοι, Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία, Βρετανική Αυτοκρατορία, Ράιχ, ΗΠΑ).
Αν ήξερες ποιες ποινές προβλέπονταν στην αρχαιότητα για διάφορα αδικήματα θα έφριττες. Και μην αρχίσεις τις μπούρδες περί φιλοξενίας, διότι αυτή ίσχυε μόνον για Έλληνες, όχι για βαρβάρους. Πνευματική ακτινοβολία δίχως κρατική ισχύ δεν υπάρχει. Και ο Παρθενώνας κτίστηκε με το αίμα των συμμαχικών πόλεων και ίσως πέθαναν και μερικοί δούλοι κατά την κατασκευή. Ε και; Ποιος ασχολείται με αυτούς;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Σωστός. ΈντγκαρGeorge_V έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 15:52Χέρμπερτ Χούβερ like the worst President of the 20th century?Rakomelofronas έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 15:39Όττο θα έβαζα, θα κάνατε καλό δίδυμο προέδρου - αντιπροέδρου. Ερμή τον φαντάζομαι κάτι σαν Χέρμπερτ Χούβερ χωρίς το επιπλέον πάχος, πατησιώτη σαν Κίσσινγκερ χωρίς γυαλιά, Ελληγεννη θα τον διόριζα ανώτατο δικαστικό να ξεθάβει δεδικασμένα του 18ου αιώνα να περνάς ό,τι θες, εγώ θα ήθελα την Ομοσπονδιακή Τράπεζα παρακαλώ μπας και σώσουμε το δολλάριο ή το χαρτοφυλάκιο των Οικονομικών να τα δώσουμε όλα στις flyover statesΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:38 κατεβαίνω με ρεπουμπικάνους και θέλω για αντιπρόεδρο και δεξί μου χέρι έναν από τους παρακάτω:
otto weininger - φανατικός, οξυδερκής και με πίστη στην πατριωτική ιδέα (παρόλες τις διαφωνίες μας)
ερμής - έξυπνος, διαβασμένος και περπατημένος
πατησιωτης - διαβασμένος με χρόνια εμπειρίας και γνώστης της ιστορίας
rakomelofronas - φωνή της λογικής, άψογος σύμβουλος
hellegennes - αυτός τα έχει όλα, θα είμαι βιτρίνα και θα τα τρέχει όλα εκείνος![]()
.
Ατζέντα; Κίνα κάτσε καλά, Ρωσία έλα να πιούμε μια βότκα, Ευρωπαϊκή Ένωση πάρε τις εξαγωγές μου.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το ξέρεις ότι μάλλον τον ψιλοπαιρνε ο Έντγκαρ (φημολογουνταν σχέση με τον Κλάιντ Τολσον τον Υποδιευθυντή του FBI) και ότι ντυνόταν κωλομπινα τα βράδια.Rakomelofronas έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 16:09Σωστός. ΈντγκαρGeorge_V έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 15:52Χέρμπερτ Χούβερ like the worst President of the 20th century?Rakomelofronas έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 15:39
Όττο θα έβαζα, θα κάνατε καλό δίδυμο προέδρου - αντιπροέδρου. Ερμή τον φαντάζομαι κάτι σαν Χέρμπερτ Χούβερ χωρίς το επιπλέον πάχος, πατησιώτη σαν Κίσσινγκερ χωρίς γυαλιά, Ελληγεννη θα τον διόριζα ανώτατο δικαστικό να ξεθάβει δεδικασμένα του 18ου αιώνα να περνάς ό,τι θες, εγώ θα ήθελα την Ομοσπονδιακή Τράπεζα παρακαλώ μπας και σώσουμε το δολλάριο ή το χαρτοφυλάκιο των Οικονομικών να τα δώσουμε όλα στις flyover states.
Ατζέντα; Κίνα κάτσε καλά, Ρωσία έλα να πιούμε μια βότκα, Ευρωπαϊκή Ένωση πάρε τις εξαγωγές μου.![]()
Αλλά κράταγε τους πάντες από τα @@ οι μυστικοί φάκελοι του και τα μικροφίλμ που είχε καταγράψει κάθε βρωμιά κάθε πολιτικού από το 1920 μέχρι το 1970 δεν βρέθηκαν ποτέ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ενα φαντασιακο σεναριο
εγω αν ημουν αμερικανος θα εκανα αυτο που κανει η αμερικη σημερα στον κοσμο
και ειδικα στην ευρωπη αλλα πιο εντατικα θα προσπαθουσα να διαλύσω τις οικονομιες και της ευρωπης
και της ρωσιας και με την συνεχομενη μεταναστευση ...με αυτο τον τροπο θα εδινα ενα κτυπημα και στην οικονομια της κινας και στα εξαγωγιμα ειδη που εξαγει στην δυση καθιστωντας ακυρη την παραγωγη της
εγω αν ημουν αμερικανος θα εκανα αυτο που κανει η αμερικη σημερα στον κοσμο
και ειδικα στην ευρωπη αλλα πιο εντατικα θα προσπαθουσα να διαλύσω τις οικονομιες και της ευρωπης
και της ρωσιας και με την συνεχομενη μεταναστευση ...με αυτο τον τροπο θα εδινα ενα κτυπημα και στην οικονομια της κινας και στα εξαγωγιμα ειδη που εξαγει στην δυση καθιστωντας ακυρη την παραγωγη της
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Καταργηση του ΝΑΤΟ, τεραστια μειωση του στρατου,αλλαγη της Αμερικανικης οικονομιας απο war economy σε peace economy, εμφαση στην επιστημη και οχι στο χρηματιστηριο, μαζικα εργα για να μπουν οι ΗΠΑ επιτελους στον 21ο αιωνα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεταιScouser έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 16:01Αν δεν περιλαμβανες στην κυβέρνησή σου τον διαταραγμενο υποστηρικτή παιδοβιαστων και μάλιστα σε θέση-κλειδί, θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις να στηρίξω στρατηγικά ή έστω να δώσω ψήφο ανοχής.vantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:01Δημοκρατικός.George_V έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 11:20 Έστω λοιπόν ότι έχετε πάρει το χρίσμα κλπ.
Πρώτον με ποιο κόμμα είστε υποψήφιος? Δημοκρατικοί η Ρεπουμπλικάνοι?
Δεύτερον ποιον πχορουμιτη θα βάζατε για Αντιπρόεδρο σας? Μπόνους ποιντς αν μας πείτε και πχορουμιτες για να αναλάβουν κρίσιμα Υπουργεία
Και τρίτον με τι ατζέντα θα κατεβαίνετε?
Για να δούμε... Θα κάνει καλύτερη δουλειά το Πχορουμ στην Προεδρία των ΗΠΑ από Τραμπ και Μπάιντεν?
Αντιπρόεδρος Μπερια.
Υπουργός Αμύνης Οργης
Εσωτερικών ΣΕ
Ατζεντα πιο woke ΔΕΝ πεθαίνεις ποτέ. WOKE σε σημείο αγρυπνίας. Ουτε για λιγα δεύτερα slept. Γουόκ ατζέντα που θα την τρωγατε σαν γουόκ τηγανιά κατακέφαλα και μετά θα σας τάιζα και μια τηγανιά φιλετο κοτοπουλάκι προχωκαγκούρικο μεσα απ'το γουόκ.
Οσον αφορά λαθρομετανάστευση και καρτελατζήδες απο Μεξικο κτλ, υιοθετώ θεσεις των ρεπουμπλικανών.
Δημιουργώ ένα δικαιο και φιλολαϊκό καθεστώς που θα επεμβαίνει και θα ρίχνει άλλα καθεστώτα παγκοσμίως, όταν αυτά γινονται καταπιεστικά για τον ιδιο τους το λαό και παραπέμπουν σε κοινωνίες ολόκληρων αιώνων πίσω (πχ, ισλαμικές κοινωνίες). Επισης, θα τροφοδοτώ με όπλα, περίθαλψη και αλλου τύπου προμήθειες όσα κρατη δεχονται άδικη εισβολή απο αλλο κράτος (τυπου Ουκρανια vs. Ρωssία) και θα ειμαι πιο φιλοΙσραηλινος και απο τον ιδιο τον Ισραηλινό ΠΘ, ωσπου να σπάσει το χαμασατζήδικο απόστημα.
Ανακηρύσσω ως Πανθρησκεία την Αθεΐα. Απο φανταστικά προσωπα πλέον, θα δικαιολογούνται να πιστευουν μονο τα παιδάκια (έως 11 χρονών) στον Αη Βασίλη.
Φήμες-λασπολογία των αντιπάλων ακόμα δεν αναλάβαμε ή καπνός που χωρίς φωτιά δεν υπάρχει?
Ακόμα δεν αναλάβαμε θα το κλείσουμε το μαγαζί μου φαίνεται
- Οργισμένος
Δεν πειθεις.Beria έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 15:54Εγω ρε κατηγορώ τον Σόρος για αντιγουοκισμόΟργισμένος έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:07ΕΤΣΙ!!!vantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:01
Δημοκρατικός.
Αντιπρόεδρος Μπερια.
Υπουργός Αμύνης Οργης
Εσωτερικών ΣΕ
Ομως ο αντιπροεδρος ειναι υποπτος για δωσιλογισμο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
Σας βλέπω για impeachment με το καλημέρα.vantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 16:36Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεταιScouser έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 16:01Αν δεν περιλαμβανες στην κυβέρνησή σου τον διαταραγμενο υποστηρικτή παιδοβιαστων και μάλιστα σε θέση-κλειδί, θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις να στηρίξω στρατηγικά ή έστω να δώσω ψήφο ανοχής.vantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:01
Δημοκρατικός.
Αντιπρόεδρος Μπερια.
Υπουργός Αμύνης Οργης
Εσωτερικών ΣΕ
Ανακηρύσσω ως Πανθρησκεία την Αθεΐα. Απο φανταστικά προσωπα πλέον, θα δικαιολογούνται να πιστευουν μονο τα παιδάκια (έως 11 χρονών) στον Αη Βασίλη.![]()
Φήμες-λασπολογία των αντιπάλων ακόμα δεν αναλάβαμε ή καπνός που χωρίς φωτιά δεν υπάρχει?
Ακόμα δεν αναλάβαμε θα το κλείσουμε το μαγαζί μου φαίνεται![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
Θα σου πω. Ο καραβανας με το γαλλικο μανικιουρ , οπως και αλλοι ανωμαλοι φασιστες με κατηγορουν ως υποστηρικτη παιδοβιαστων επειδη σχολιασα ως ΑΠΟΛΥΤΑ σωστη τη μετακινηση αμερικανου παιδοβιαστη σε γυναικειες φυλακες των ΗΠΑ μετα απο αλλαγη φυλου και σχετικη δικαστικη αποφαση.vantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 16:36Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεταιScouser έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 16:01Αν δεν περιλαμβανες στην κυβέρνησή σου τον διαταραγμενο υποστηρικτή παιδοβιαστων και μάλιστα σε θέση-κλειδί, θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις να στηρίξω στρατηγικά ή έστω να δώσω ψήφο ανοχής.vantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:01
Δημοκρατικός.
Αντιπρόεδρος Μπερια.
Υπουργός Αμύνης Οργης
Εσωτερικών ΣΕ
Ανακηρύσσω ως Πανθρησκεία την Αθεΐα. Απο φανταστικά προσωπα πλέον, θα δικαιολογούνται να πιστευουν μονο τα παιδάκια (έως 11 χρονών) στον Αη Βασίλη.![]()
Εσυ τι λες για το θεμα αυτο? Ο Μπερια τι λεει? Συμφωνειτε με την αποψη μου ή ανηκετε στο τοξο των ηλιθιων καο ψυχικα διαταραγμενων σαν τον αεργο καραβανα???
Για να σας δω λοιπον ποσο "woke" ειστε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 15 Ιούλ 2024, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ειδαλλως αυτοτοποθετουμαι ως προεδρος με ΣΕ υπουργο πολεμου και φυσικα τιτανα Bill Hicks στο εξωτερικων και δικαιοσυνης. Γατακια
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μανμου, δεν ξέρεις τι σημαίνει ηθικός απόπατος σε συνδυασμό με ψυχ, πριν διαβάσεις τις τοποθετήσεις του prospective ΥΕΘΑ σου εδώ: viewtopic.php?f=24&t=54772&hilit=%CE%A5 ... F%84%CE%AEvantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 16:36Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεταιScouser έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 16:01Αν δεν περιλαμβανες στην κυβέρνησή σου τον διαταραγμενο υποστηρικτή παιδοβιαστων και μάλιστα σε θέση-κλειδί, θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις να στηρίξω στρατηγικά ή έστω να δώσω ψήφο ανοχής.vantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:01
Δημοκρατικός.
Αντιπρόεδρος Μπερια.
Υπουργός Αμύνης Οργης
Εσωτερικών ΣΕ
Αναθεώρησε πριν το πάρουν χαμπάρι τα αρπακτικά οι δημοσιογράφοι και πάει άπατη με το καλημέρα η προεκλογική σου εκστρατεία..
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- George_V
Είπαμε impeachment με το καλημέρα.Scouser έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 17:10Μανμου, δεν ξέρεις τι σημαίνει ηθικός απόπατος σε συνδυασμό με ψυχ, πριν διαβάσεις τις τοποθετήσεις του prospective ΥΕΘΑ σου εδώ: viewtopic.php?f=24&t=54772&hilit=%CE%A5 ... F%84%CE%AEvantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 16:36Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεταιScouser έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 16:01
Αν δεν περιλαμβανες στην κυβέρνησή σου τον διαταραγμενο υποστηρικτή παιδοβιαστων και μάλιστα σε θέση-κλειδί, θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις να στηρίξω στρατηγικά ή έστω να δώσω ψήφο ανοχής.![]()
Αναθεώρησε πριν το πάρουν χαμπάρι τα αρπακτικά οι δημοσιογράφοι και πάει άπατη με το καλημέρα η προεκλογική σου εκστρατεία..![]()
Επίσης η ατζέντα μου θα περιλαμβάνει:
- Αποστολή ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ στο διάστημα.
- Αποστολή ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ στο διάστημα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 4534 Προβολές