!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Καλά, δεν είναι χειρότερα μνπνα οι Γερμανοί από τους Γάλλους, τους Άγγλους, τους Αμερικάνους, τους Ισπανούς, τους Ρώσους, τους Κινέζους, τους Ιάπωνες, τέρατα έχουν κάνει κατά καιρούς όλες οι λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα και την υπεροχή τους. Αυτό που διαφοροποιεί τους Γερμανούς είναι ότι γενοκτόνησαν την Ευρώπη κι όχι κάποια αποικία ξέρωγώ.
Το πρόβλημα δεν είναι να μην έχει στρατό η Γερμανία λόγω ΠΠ αλλά να έχει τον στρατό που χρειάζεται για την προστασία των συνόρων της όχι για εξωτερικές επεμβάσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό όσο η Ευρώπη ήταν προστατευμένη από τον ανκλ Σαμ. Από Νοέμβριο αλλάζουν τα κόζια.
Ο ταλαίπωρας έχει ρίξει 100 κυβικά ψέκα στο παρόν νήμα. Ο άλλος ο φλώρος αφού πρώτα επικροτεί την απόπειρα δολοφονίας μετά κάνει την πάπια. Τι φοβάσαι ρε, αφού έχεις το ακαταλόγιστο.
Ναι, σε αντίθεση με τους άλλους λέει πως η αστοχία οφείλεται στη απόκλιση της διόπτρας διότι η κίνηση του κεφαλιού δεν είναι απότομη αλλά μένει αρκετά δευτερόλεπτα, όλοι οι άλλοι που άκουσα μέχρι τώρα λένε πως οφείλεται στην κίνηση του κεφαλιού, δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο.
Αρίστος ασε τις προιστοριες και ελα δωσε εδω μια διαλεξη
https://twitter.com/BrokenTruthTV/statu ... 5557996643
https://twitter.com/BrokenTruthTV/statu ... 5557996643
Υπάρχει κίνηση του κεφαλιού ακριβώς τη στιγμή που πάτησε τη σκανδάλη.τίποτα έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:47 Ναι, σε αντίθεση με τους άλλους λέει πως η αστοχία οφείλεται στη απόκλιση της διόπτρας διότι η κίνηση του κεφαλιού δεν είναι απότομη αλλά μένει αρκετά δευτερόλεπτα, όλοι οι άλλοι που άκουσα μέχρι τώρα λένε πως οφείλεται στην κίνηση του κεφαλιού, δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 15 Ιούλ 2024, 14:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Δεν λέω ότι η μάπα του δράστη είναι ο κυριότερος παράγοντας γι' αυτό που έκανε. Δεν είναι, αφού υπάρχουν πολλοί με παρόμοια μάπα ή και πολύ χειρότερη. Πάντως σίγουρα είναι ένας παράγοντας.
Και τώρα θέτω το ερώτημα: Βγάζω τη φάτσα του δράστη και του κολλάω τη φάτσα του Μπέκαμ. Πιστεύετε ότι θ' ανέβαινε σε αυτή την οροφή; Εγώ λέω όχι.
Και τώρα θέτω το ερώτημα: Βγάζω τη φάτσα του δράστη και του κολλάω τη φάτσα του Μπέκαμ. Πιστεύετε ότι θ' ανέβαινε σε αυτή την οροφή; Εγώ λέω όχι.
Και κάτι άλλο. Φανταστείτε πώς θα έφτανε πιο εύκολα στον στόχο του αυτός ο ηλίθιος ερασιτέχνης αν απλά είχε προνοήσει να φοράει στολή αστυνομικού όπως είχε προνοήσει π.χ. ο Μπρέιβικ. Ο κόσμος που φωνάζει για κάποιον που είναι στην οροφή με όπλο (και τον αποσυντονίζει) πιθανότατα δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου μαζί του. Ενδεχομένως να προκαλούσε σύγχυση και στους ίδιους τους snipers.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Ok εντάξει, άλλο καταλαβαGreen Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 09:27Ώχου μωρέ παπάρα, είσαι τόσο κολλημένος και φερέφωνο της ρωσικής πρεσβείας που το μυαλό σου παραποιεί την πραγματικότητα! Εκατό φορές έχω πει ότι το λόμπι της παγκοσμιοποίησης μέσω της κυβέρνησης Δημοκρατικών των ΗΠΑ τον ανάγκασε να βγει και να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις που αντιστοιχούσαν σε επικείμενες πράξεις.dna replication έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:49ποιοι τον υποχρέωσαν? οι ρωσοι εννοείς φυσικά..Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:12
Τα στοιχεία επικαλούμαι. Ο Ζελένσκι δεν δυναμίτιζε την κατάσταση μέχρι να τον υποχρεώσουν.
σοβαρεψου
ο Ζελενσκυ ενώ είχε εκλεγεί με ατζέντα ουδετερότητας και είχε απόλυτη πολιτική κυριαρχία, από το 2020 μεταμορφώθηκε και άλλαξε και ζητούσε επιστροφή της Κριμαίας και είσοδο στο ΝΑΤΟ
Εσύ και τα φιλαράκια σου ο sharp και ο τσικ χικς μπορεί να λέτε ότι τον υποχρέωσαν οι ρωσοι, εγώ λέω ότι τον υποχρέωσαν οι χειριστές του
Η Ουκρανία είναι επίσημη μπανανία των ΗΠΑ από το 2014 και η πίσω αυλή της Ουάσιγκτον
ο Μπάιντεν απελυε εισαγγελείς και διόριζε το γιο του ,
ο Τραμπ έπαιρνε χρηματοδότηση από τον Ποροσενκο κ.λ.π.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Πλακα πλακα παντως η φωτογραφια με τον Τραμπ ματωμενο να σηκωνει την γροθια και πισω να ανεμιζει η Αμερικανικη σημαια ειναι επικη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
για μενα δεν χρειαζεται να ξαναβγει να μιλησει.Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:40 Πλακα πλακα παντως η φωτογραφια με τον Τραμπ ματωμενο να σηκωνει την γροθια και πισω να ανεμιζει η Αμερικανικη σημαια ειναι επικη
μια διαφημιστικη καμπανια μονο μ αυτη την φωτο. ετσι 5 δευτερολεπτα καθε μια ωρα στην τιβι
και ασε τον αλλο να προσπαθει 40 φορες την ημερα να ξεμπλεξει τα μπουτια του..
To Associated Press γράφει οτι τον δράστη δεν τον είχαν δει μόνο οι θεατές, αλλά και οι δυνάμεις ασφαλείας που ειδοποιήθηκαν ότι προσπαθούσε να πλησιάσει το κτίριο, αλλά τον έχασαν!!
https://apnews.com/article/trump-rally- ... 76c63a8bc6
https://apnews.com/article/trump-rally- ... 76c63a8bc6
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Mετα απο αυτο αν υπηρχε καποια αμφιβολια οτι για την αποπειρα ευθυνεται το Βαθυ Κρατος, καταρρεει.
.
To "Βαθύ Κράτος" επέλεξε για δολοφόνο έναν τύπο που τον έδιωξαν από τη Σκοπευτική Λέσχη του σχολείου επειδή ήταν άσχετος από σκοποβολή;
Πρέπει να είναι για τον πέοντα το Βαθύ Κράτος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 1 Απαντήσεις