Κάτσε ρε.Ο φαρμακοτριφτης εκ Βουλγαρίας Otto Weininger δηλώνει ότι επί Κούλη έχουν πέσει 132456 φόροι και οι Ελ τρώνε με χρυσά κουτάλια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την αφραγκια για διακοπες τα πετσωμενα του Κούλη την εκαναν STAYCATION
- Μαδουραίος
Re: Την αφραγκια για διακοπες τα πετσωμενα του Κούλη την εκαναν STAYCATION
Πετάγεται κ το εμμονικο γίδι σα τη βρυση
- Μαδουραίος
Τα κουπόνια γίνανε pass
Η 6ημερη εργασια,5+1
Η αφραγκία για διακοπες staycation
Και η κωλοτρυπίδα σας 2ευρω.
ΠΗΞΤΕ ΝΔΟΥΛΙΚΑ ΓΙΔΙΑ
Η 6ημερη εργασια,5+1
Η αφραγκία για διακοπες staycation
Και η κωλοτρυπίδα σας 2ευρω.
ΠΗΞΤΕ ΝΔΟΥΛΙΚΑ ΓΙΔΙΑ
Φτάνουν μέχρι εκεί οι γυφτοσκοπιανοί, βρωμοβούλγαροι και λοιποί βαλκάνιοι μπατιροτουρίστες, τύπε;Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 18:19 Αν ο Ελ είχε μια στάλα καταναλωτική συνείδηση τότε δε θα πήγαινε πουθενά πέρα από τα χωριά του. Αν δεν έχει χωριό τότε θα πήγαινε κάπου πέραν των φημισμένων.
Ήδη μαθαίνω πως κυρίως Κυκλάδες δεν είναι αυτό που περίμεναν, κυρίως από την ποιότητα των τουριστών
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Μαδουραίος
Staycation Μαρατα και 6ημερη εργασία.
Ότι ψηφίζεις παίρνεις Eλληνακο
Ότι ψηφίζεις παίρνεις Eλληνακο
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
που;Feindflug έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:53Φτάνουν μέχρι εκεί οι γυφτοσκοπιανοί, βρωμοβούλγαροι και λοιποί βαλκάνιοι μπατιροτουρίστες, τύπε;Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 18:19 Αν ο Ελ είχε μια στάλα καταναλωτική συνείδηση τότε δε θα πήγαινε πουθενά πέρα από τα χωριά του. Αν δεν έχει χωριό τότε θα πήγαινε κάπου πέραν των φημισμένων.
Ήδη μαθαίνω πως κυρίως Κυκλάδες δεν είναι αυτό που περίμεναν, κυρίως από την ποιότητα των τουριστών
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Rakomelofronas έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 16:18 Κλασικές συμβουλές αφεντών - εξαπτέρυγων σε δούλους. Σε λίγο καιρό με την εικονική πραγματικότητα θα μπορείς να νιώθεις ότι πήγες έναν μήνα διακοπές ενώ θα έχουν περάσει μόλις λίγα λεπτά!
Κάντε έξυπνες διακοπές πχ μην πάτε σε νησί, ή κάντε οικονομία για να έχετε να επενδύσετε σε κάτι που αντέχει στον πληθωρισμό.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Υδράργυρος
Εχουν τεράστιο θρασοςΜαδουραίος έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 17:07![]()
![]()
ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΣΠΊΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟ ΡΕΎΜΑ ΓΊΔΙΑ
Διακοπές: Τι είναι το “staycation” και πώς θα το δοκιμάσεις
Δεν χρειάζεται πάντα να ταξιδεύεις για να κάνεις διακοπές. Αυτό το καλοκαίρι δοκίμασε το "staycation" και μπες στο πιο καλοκαιρινό mood.
![]()
![]()
https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/ ... aseis/amp/
Κυκλάδες ρε τύπε.Ερμής έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 10:39που;Feindflug έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:53Φτάνουν μέχρι εκεί οι γυφτοσκοπιανοί, βρωμοβούλγαροι και λοιποί βαλκάνιοι μπατιροτουρίστες, τύπε;Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 18:19 Αν ο Ελ είχε μια στάλα καταναλωτική συνείδηση τότε δε θα πήγαινε πουθενά πέρα από τα χωριά του. Αν δεν έχει χωριό τότε θα πήγαινε κάπου πέραν των φημισμένων.
Dein Herz, meine Gier
Δε ξερω τι παίζει πια, δε πάω.
Νοτια ελλάδα όμως ελάχιστα πράγματα απο δαυτους, μηδαμινά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ληστοσυμμορίτης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
Δεν ξέρω, δεν κατάλαβα ποτέ, ποιοι/ποιες είναι αυτοί/αυτές που είχαν/έχουν να διαθέσουν μίνιμουμ 5-6 χιλιάρικα κάθε χρόνο για να κάνουν δέκα μέρες διακοπές σε κάποιο νησί (δεν μιλάμε τώρα για κάμπινγκ σε νησιά της άγονης γραμμής), πού τα βρίσκουν τα φράγκα, τισταδιάλα, ναρκωτικά πουλάνε όλοι σ' αυτή τη χώρα;
Δεν ξέρω, δεν κατάλαβα ποτέ, ποιοι/ποιες είναι αυτοί/αυτές που είχαν/έχουν να διαθέσουν μίνιμουμ 5-6 χιλιάρικα κάθε χρόνο για να κάνουν δέκα μέρες διακοπές σε κάποιο νησί (δεν μιλάμε τώρα για κάμπινγκ σε νησιά της άγονης γραμμής), πού τα βρίσκουν τα φράγκα, τισταδιάλα, ναρκωτικά πουλάνε όλοι σ' αυτή τη χώρα;
- Ληστοσυμμορίτης
viewtopic.php?f=29&t=55713Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:55 Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 938 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 9 Απαντήσεις