Αυτοι ειστε.
Αηδια παρανοια ηλιθιοτητα.
Αυτοι ειστε.
Ολα τα ρωσοκινουμενα μεσα στο ελλαδισταν εχουν βαλει στο φουλ τις μηχανες . Πρεπει να εκλεγει η πουτανα του πουτιν.
Σχεδόν καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει πραγματικό στρατό, ξεβράκωτες είναι. Ώρα ν' αποκτήσουν. Εσύ τι ζόρι τραβάς; Φοβάσαι ότι ο στρατός θα σταματήσει τους επαναστατημένους εργάτες που φαντασιώνεσαι;zteo έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:17Μην παρουσιάζεις την ΕΕ ως τελείως αοπλη δεν πείθεις επίσης παρουσιάζεις απλά ότι ο Ζελενσκι έκανε εθνοκαθαρση με ποιο χαμηλούς ρυθμούς επί Τραμπ όχι ότι την σταμάτησε. Τα θα αναξιόπιστοι ηγετών δεν πείθουν πλέον.Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:30 1) Που τους είδες τους υπερεξοπλισμούς, η Ευρώπη είναι ξεβράκωτη αυτήν την στιγμή, υποεξοπλισμένη του κερατά.
2) Μειούμενη ήταν, φαίνεται από τα στοιχεία για τα χτυπήματα στις ανατολικές επαρχίες. Έχει ξανανέβει στο phorum, sharp ή Bill Hicks το είχαν ανεβάσει, όχι φυσικά για να υποστηρίξουν τον Τραμπ αφού είναι φανατικοί αντιτραμπικοί αλλά τον Ζελένσκι, ότι αποκλιμάκωνε σταδιακά.
Όπως ο Μπαιντεν κάθε τρεις και λίγο πουλάει ένα σχέδιο ειρήνης στην Παλαιστίνη έτσι και ο Τραμπ πουλάει ένα ασαφές σχέδιο ειρήνης για την Ουκρανία.
Αλλά κανένας από τους δύο δεν πείθει.
Ώχου μωρέ παπάρα, είσαι τόσο κολλημένος και φερέφωνο της ρωσικής πρεσβείας που το μυαλό σου παραποιεί την πραγματικότητα! Εκατό φορές έχω πει ότι το λόμπι της παγκοσμιοποίησης μέσω της κυβέρνησης Δημοκρατικών των ΗΠΑ τον ανάγκασε να βγει και να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις που αντιστοιχούσαν σε επικείμενες πράξεις.dna replication έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:49ποιοι τον υποχρέωσαν? οι ρωσοι εννοείς φυσικά..Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:12Τα στοιχεία επικαλούμαι. Ο Ζελένσκι δεν δυναμίτιζε την κατάσταση μέχρι να τον υποχρεώσουν.dna replication έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:36 δλδ και μόνο που επικαλείσαι sharp και τσικ χικς
με έχασες
σοβαρεψου
ο Ζελενσκυ ενώ είχε εκλεγεί με ατζέντα ουδετερότητας και είχε απόλυτη πολιτική κυριαρχία, από το 2020 μεταμορφώθηκε και άλλαξε και ζητούσε επιστροφή της Κριμαίας και είσοδο στο ΝΑΤΟ
Εσύ και τα φιλαράκια σου ο sharp και ο τσικ χικς μπορεί να λέτε ότι τον υποχρέωσαν οι ρωσοι, εγώ λέω ότι τον υποχρέωσαν οι χειριστές του
Η Ουκρανία είναι επίσημη μπανανία των ΗΠΑ από το 2014 και η πίσω αυλή της Ουάσιγκτον
ο Μπάιντεν απελυε εισαγγελείς και διόριζε το γιο του ,
ο Τραμπ έπαιρνε χρηματοδότηση από τον Ποροσενκο κ.λ.π.
Εγώ είμαι φουλ υπέρ του εξοπλισμού πλην Γερμανίας, για τους γνωστούς λόγους. Οι Γερμανοί πρέπει να είναι δεμένοι με τα χέρια στην πλάτη εις το διηνεκές στρατιωτικά.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:54100 δισ ευρώ για τον επανεξοπλισμό της Γερμανίας -θέμα που ήταν ταμπού πριν λίγα χρόνια- και σημαντική αύξηση του στρατιωτικού προσωπικού ανακοίνωσε ο Σόλτς το '22. Ο Μακρόν δήλωσε ότι η Γαλλία είναι έτοιμη να υποκαταστήσει τις ΗΠΑ ως η "πυρηνική ομπρέλα" της Ευρώπης. Το '23 η Ρωσία ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συνθήκη νέα START. Με τον Τραμπ να έχει προαναγγείλει έναν νέο αμερικανικό απομονωτισμό, η Ευρώπη προετοιμάζεται φουλ για πόλεμο.Αλιόσα έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:44Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή εξοπλίζεται και τα πολεμικά εργοστάσια λειτουργούνε πλήρως, μέχρι και το Βέλγιο θα αποκτήσει σοβαρό στρατό.Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:30 1) Που τους είδες τους υπερεξοπλισμούς, η Ευρώπη είναι ξεβράκωτη αυτήν την στιγμή, υποεξοπλισμένη του κερατά.
edit τώρα πρόσεξα το "πλην".Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 09:30Εγώ είμαι φουλ υπέρ του εξοπλισμού πλην Γερμανίας, για τους γνωστούς λόγους. Οι Γερμανοί πρέπει να είναι δεμένοι με τα χέρια στην πλάτη εις το διηνεκές στρατιωτικά.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:54100 δισ ευρώ για τον επανεξοπλισμό της Γερμανίας -θέμα που ήταν ταμπού πριν λίγα χρόνια- και σημαντική αύξηση του στρατιωτικού προσωπικού ανακοίνωσε ο Σόλτς το '22. Ο Μακρόν δήλωσε ότι η Γαλλία είναι έτοιμη να υποκαταστήσει τις ΗΠΑ ως η "πυρηνική ομπρέλα" της Ευρώπης. Το '23 η Ρωσία ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συνθήκη νέα START. Με τον Τραμπ να έχει προαναγγείλει έναν νέο αμερικανικό απομονωτισμό, η Ευρώπη προετοιμάζεται φουλ για πόλεμο.Αλιόσα έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:44
Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή εξοπλίζεται και τα πολεμικά εργοστάσια λειτουργούνε πλήρως, μέχρι και το Βέλγιο θα αποκτήσει σοβαρό στρατό.
Καλά, ηρέμησε τώρα και πήγαινε να κάνεις την ψυχρολουσία σου.Οργισμένος έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 09:12Kai πολυ καλα κανει. Μονο απο πουτσα καταλαβαινουν ανωμαλοι δικτατορες τυπου πουτλερ.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:54100 δισ ευρώ για τον επανεξοπλισμό της Γερμανίας -θέμα που ήταν ταμπού πριν λίγα χρόνια- και σημαντική αύξηση του στρατιωτικού προσωπικού ανακοίνωσε ο Σόλτς το '22. Ο Μακρόν δήλωσε ότι η Γαλλία είναι έτοιμη να υποκαταστήσει τις ΗΠΑ ως η "πυρηνική ομπρέλα" της Ευρώπης. Το '23 η Ρωσία ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συνθήκη νέα START. Με τον Τραμπ να έχει προαναγγείλει έναν νέο αμερικανικό απομονωτισμό, η Ευρώπη προετοιμάζεται φουλ για πόλεμο.Αλιόσα έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 08:44
Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή εξοπλίζεται και τα πολεμικά εργοστάσια λειτουργούνε πλήρως, μέχρι και το Βέλγιο θα αποκτήσει σοβαρό στρατό.
Θενκ γιου, το ειδα.Orion22 έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:57δες το βιντεο, εχει στρίψει το κεφάλι του και μαλιστα σκύβει λίγο αριστερα και γλυτώνειvatraxos έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:54 Με βάση το σχεδιάγραμμα, ο σκοπευτής είχε προφίλ τον Τραμπ, κάνω λάθος; Αν είναι έτσι, η σφαίρα πως πέρασε παράλληλα με το αυτί και όχι κάθετα;
Ούτε ευρωπαική οικονομία ούτε ευρωπαικός στρατός υπάρχει χωρίς τη Γερμανία.Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 09:30 Εγώ είμαι φουλ υπέρ του εξοπλισμού πλην Γερμανίας, για τους γνωστούς λόγους. Οι Γερμανοί πρέπει να είναι δεμένοι με τα χέρια στην πλάτη εις το διηνεκές στρατιωτικά
Έγραψα αλλού για ποιο λόγο ο Πούτιν δεν ήταν ακόμη έτοιμος για εισβολή. Σιγά μην φοβόταν τον Τραμπ.Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 06:47Τα έκανε. Αν ήταν ο Τραμπ δεν θα είχε ξεκινήσει ο πόλεμος, η Ρωσία δεν είχε καθόλου στρατό στα ευρωπαϊκά σύνορα τότε. Δεν είμαι βέβαια από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορεί να τον σταματήσει αν και μια προσπάθεια θα την κάνει.sharp έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 01:06Eντάξει, θα τον αφήσω, δεν θα σταθώ εμπόδιο. Στο Ουκρανικό δεν έχεις δίκιο ότι τά 'κανε μαντάρα, βέβαια δεν είμαι σίγουρος τι θέλεις ακριβώς να γίνει.nostromos έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 01:03
προς το παρων στο Ουκρανικο ο φιλος σου ο Τζο τα εκανε μανταρα ... στη Γαζα δεν τον παιρνουν και πολυ στα σοβαρα οποτε χαλαρωσε και ασε να το χειριστει αυτος που επι θητειας του δεν εβγαλε κανεις μεγαλη γλωσσα ...
Δεν έχουν ιδέα ρε φίλε, χαμένη η προσπάθεια να τους μάθει κανείς την αλφάβητο, τα βασικά.πατησιωτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 10:01Ούτε ευρωπαική οικονομία ούτε ευρωπαικός στρατός υπάρχει χωρίς τη Γερμανία.Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 09:30 Εγώ είμαι φουλ υπέρ του εξοπλισμού πλην Γερμανίας, για τους γνωστούς λόγους. Οι Γερμανοί πρέπει να είναι δεμένοι με τα χέρια στην πλάτη εις το διηνεκές στρατιωτικά
Εχουμε φάει αμάσητη την προπαγάνδα των ταινιών τους των Αμερικανών, που ο σηκρετσερβισάς ειναι Ράμπο. Απο Σταθάμ σε ολες του τις ταινιες μεχρι Ντενζέλαρος στο equalizer, ειναι αυτός που θελει να ζησει μια ησυχη ζωή αλλα αν τον ζορίσεις σε σφάζει με νυχοκόπτη.