!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
zteo

Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 06:47
sharp έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 01:06
nostromos έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 01:03

προς το παρων στο Ουκρανικο ο φιλος σου ο Τζο τα εκανε μανταρα ... στη Γαζα δεν τον παιρνουν και πολυ στα σοβαρα οποτε χαλαρωσε και ασε να το χειριστει αυτος που επι θητειας του δεν εβγαλε κανεις μεγαλη γλωσσα ...
Eντάξει, θα τον αφήσω, δεν θα σταθώ εμπόδιο. Στο Ουκρανικό δεν έχεις δίκιο ότι τά 'κανε μαντάρα, βέβαια δεν είμαι σίγουρος τι θέλεις ακριβώς να γίνει.
Τα έκανε. Αν ήταν ο Τραμπ δεν θα είχε ξεκινήσει ο πόλεμος, η Ρωσία δεν είχε καθόλου στρατό στα ευρωπαϊκά σύνορα τότε. Δεν είμαι βέβαια από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορεί να τον σταματήσει αν και μια προσπάθεια θα την κάνει.
Να σου θυμίσω ότι επί Τραμπ η Ουκρανία εξοπλίστηκε και προσπάθησε να κάνει εθνοκαθαρση στην Ανατολική Ουκρανία όπως και η Ρωσία προετοιμαστηκε για τον πόλεμο. Οπότε ότι δεν ξεκινησε επί Τραμπ είναι αποτέλεσμα συγκυριων και όχι παρεμβάσεων του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

zteo έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:00
πατησιωτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:18 Οι αντιτραμπικοί εκτός ΗΠΑ είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία, μοιάζουν με τους παλιούς κομμουνιστές στα δορυφορικά κράτη της Α.Ευρώπης που γνώριζαν ότι χωρίς τη σοβιετική επιβολή θα καταρρεύσουν διότι δεν μπορεί να σταθούν οι ιδέες τους ως πλειοψηφικές στον πληθυσμό των χωρών τους όπως και έγινε όταν απέσυρε την προστασία του ο Γκορμπατσώφ το 1989.
Όλα αυτά τα woke politics εκπορεύονται από την Ουάσιγκτον και εάν ο πρόεδρος δεν τα θέλει ή έστω δεν έχει διάθεση να τα επιβάλλει με τη βοήθεια των μειοψηφιών στις σύμμαχες χώρες θα πέσουν.Ο φανατισμός τους εναντίον του Τραμπ οφείλεται στο ότι τον βλέπουν σαν τον Γκορμπατσώφ τους.
Όσο για την ΕΕ διαθέτει μια οικονομία με το ΑΕΠ των ΗΠΑ και βέβαια δεκαπλάσιο της Ρωσίας.Γιατί θα πρέπει εσαεί να βασίζεται στα αμερικανικά όπλα για την άμυνά της;o λόγος που δεν θέλουν τον Τραμπ είναι αυτός ακριβώς.Δικαιολογημένους θεωρώ π.χ. τους Ουκρανούς να επιζητούν την αμερικανική παρέμβαση αλλά κάποιοι άλλοι δυτικότερα είναι απλώς τζαμπατζήδες.
Να σου θυμίσω ότι στην τελευταία σύνοδο του ΝΑΤΟ οι ηγέτες των χωρών που υποτίθεται ότι είναι αντιτραμπικοι αποφάσισαν την ραγδαία αύξηση των στρατιωτικών τους δαπανών καθώς και την εγκατάσταση πυραύλων ( πιθανών και πυρηνικων) στην Γερμανία.
Μάλιστα ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε η Ελλάδα να δίνει παραπάνω από το 2% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ .
Εδώ όμως προκύπτουν δύο ζητήματα.
1. Πως οι Τραμπικοι ενώ διαλαλουν ότι θέλουν ειρήνη με την Ρωσία ωθούν τους Ευρωπαίους συμμάχους τους σε υπερεξοπλισμο. Δείχνει το ποσό πολιτικά τραβεστί είναι η θέση τους για το Ουκρανικό.
2. Επειδή δεν υπάρχουν όπως γράφεις λεφτοδεντρα δεν υπαρχουν και τα έξοδα θα καλύπτουν με υπερδανεισμο. Πως θα καταφέρουν να πληρώσουν τα δάνεια χωρίς υπερφορολογηση των μικροαστων και ολοκληρωτική καταστροφή ότι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος.
Επειδή όπως μας έχει δείξει η ιστορία όταν ωθείς τους Κυρ. Παντεληδες σε ακραία φτώχεια και εξαθλίωση πρέπει να τους πετάξεις ομάδες ανθρώπων για να τις κανιβαλισουν. Τότε μάλλον ο σκοπός σου δεν είναι απλά να σταματήσεις τις υπερβολές της woke agenta αλλά να οπισθοδρομησεις σε μεσαιωνικες συνθήκες.
Όντως πιστεύεις ότι η ειρήνη εξασφαλίζεται με το να ΜΗΝ έχεις όπλα;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Αυτός είναι ο δολοφονημένος ήρωας στην συγκέντρωση Τραμπ

Η «παράπλευρη απώλεια» του τέρατος που επιχείρησε να δολοφονήσει τον αυριανό πρόεδρο των ΗΠΑ… Προστάτεψε με το σώμα του την γυναίκα του και την κόρη του από τις σφαίρες!

Ο άνδρας που δολοφονήθηκε στη συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσυλβάνια έχει αναγνωριστεί ως ο πρώην αρχηγός της πυροσβεστικής για το Buffalo Township, Corey Comperatore. «Πρόκειται για έναν ήρωα», όπως τον περιγράφουν οι συμπολίτες του, καθώς πολλές φορές είχε ρισκάρει τη ζωή του μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή της μάχης με τη φωτιά για να σώσει ακόμα και ολόκληρες οικογένειες.

Η τελευταία πράξη του Comperatore σε αυτόν τον πλανήτη ήταν η θωράκιση της κόρης του από τις σφαίρες. «Η συγκέντρωση Τραμπ στην Πενσιλβανία στοίχισε τη ζωή του αδερφού μου, Κόρεϊ Κομπεράτορε. Το μίσος για έναν άνδρα αφαίρεσε τη ζωή ενός ανθρώπου που αγαπήσαμε περισσότερο. Ήταν ένας ήρωας που θωράκισε τις κόρες του. Η γυναίκα του και τα κορίτσια του απλώς έζησαν το αδιανόητο», είπε η αδερφή του σε δηλώσεις της.

«Το αδερφάκι μου μόλις έγινε 50 και είχε τόση ζωή να ζήσει. Το μίσος δεν έχει όρια και η αγάπη δεν έχει όρια. Προσεύχομαι για την κουνιάδα μου, τα ανίψια μου, τη μητέρα μου, την αδερφή μου, εμένα και τα ανίψια του όπως αυτό νιώθουμε σαν ένας τρομερός εφιάλτης, αλλά ξέρουμε ότι είναι η οδυνηρή μας πραγματικότητα».

https://www.newsbreak.gr/kosmos/651004/ ... osi-tramp/

.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

zteo έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:07
Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 06:47 Τα έκανε. Αν ήταν ο Τραμπ δεν θα είχε ξεκινήσει ο πόλεμος, η Ρωσία δεν είχε καθόλου στρατό στα ευρωπαϊκά σύνορα τότε. Δεν είμαι βέβαια από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορεί να τον σταματήσει αν και μια προσπάθεια θα την κάνει.
Να σου θυμίσω ότι επί Τραμπ η Ουκρανία εξοπλίστηκε και προσπάθησε να κάνει εθνοκαθαρση στην Ανατολική Ουκρανία όπως και η Ρωσία προετοιμαστηκε για τον πόλεμο. Οπότε ότι δεν ξεκινησε επί Τραμπ είναι αποτέλεσμα συγκυριων και όχι παρεμβάσεων του.
Η ένταση στην ανατολική Ουκρανία - που ξεκίνησε μετά την πορτοκαλί επανάσταση του Σόρος και την κατάληψη της Κριμαίας πριν γίνει πρόεδρος ο Τραμπ - έβαινε μειούμενη επί Τραμπ και το χαμηλότερο σημείο ήταν αμέσως πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Δεν τα λες σωστά.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:14
zteo έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:07
Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 06:47 Τα έκανε. Αν ήταν ο Τραμπ δεν θα είχε ξεκινήσει ο πόλεμος, η Ρωσία δεν είχε καθόλου στρατό στα ευρωπαϊκά σύνορα τότε. Δεν είμαι βέβαια από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορεί να τον σταματήσει αν και μια προσπάθεια θα την κάνει.
Η ένταση στην ανατολική Ουκρανία - που ξεκίνησε μετά την πορτοκαλί επανάσταση του Σόρος και την κατάληψη της Κριμαίας πριν γίνει πρόεδρος ο Τραμπ - έβαινε μειούμενη επί Τραμπ και το χαμηλότερο σημείο ήταν αμέσως πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Δεν τα λες σωστά.
Μόνο μειουμενη δεν ήταν η ένταση επί Τραμπ το αντίθετο. Και για να σου απαντήσω στο προηγούμενο ποστ σου Ειρήνη μπορούν να φέρουν οι ορθολογικοι εξοπλισμοί που γίνονται από χώρες με αμυντική διάθεση. Όταν έχεις υπερεξοπλισμους από ιμπεριαλισμό τότε βαδίζεις μαθηματικά σε πόλεμο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Η ενταση στην Ουκρανια ξεκινησε ακριβως οταν εκλεχτηκε ο Μπαιντεν.

Αμεσως μετα την εκλογη του ο Ζελενσκι εκανε αιτηση να μπει η Ουκρανια στο ΝΑΤΟ.

Δεν την ειχε κανει επι Τραμπ γιατι ηξερε οτι ο Τραμπ θα την εριχνε στα σκουπιδια καθως γνωριζε οτι θα πυροδοτουσε μεγαλη ενταση.

.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

FBI has not identified any ‘underlying ideology’ from PDJTrump rally shooter

δεν έψαξαν στο Steele dossier?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 15 Ιούλ 2024, 07:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

zteo έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:20 Μόνο μειουμενη δεν ήταν η ένταση επί Τραμπ το αντίθετο. Και για να σου απαντήσω στο προηγούμενο ποστ σου Ειρήνη μπορούν να φέρουν οι ορθολογικοι εξοπλισμοί που γίνονται από χώρες με αμυντική διάθεση. Όταν έχεις υπερεξοπλισμους από ιμπεριαλισμό τότε βαδίζεις μαθηματικά σε πόλεμο.
1) Που τους είδες τους υπερεξοπλισμούς, η Ευρώπη είναι ξεβράκωτη αυτήν την στιγμή, υποεξοπλισμένη του κερατά.
2) Μειούμενη ήταν, φαίνεται από τα στοιχεία για τα χτυπήματα στις ανατολικές επαρχίες. Έχει ξανανέβει στο phorum, sharp ή Bill Hicks το είχαν ανεβάσει, όχι φυσικά για να υποστηρίξουν τον Τραμπ αφού είναι φανατικοί αντιτραμπικοί αλλά τον Ζελένσκι, ότι αποκλιμάκωνε σταδιακά.
Άβαταρ μέλους
dna replication

Green Dragon έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:30
zteo έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:20 Μόνο μειουμενη δεν ήταν η ένταση επί Τραμπ το αντίθετο. Και για να σου απαντήσω στο προηγούμενο ποστ σου Ειρήνη μπορούν να φέρουν οι ορθολογικοι εξοπλισμοί που γίνονται από χώρες με αμυντική διάθεση. Όταν έχεις υπερεξοπλισμους από ιμπεριαλισμό τότε βαδίζεις μαθηματικά σε πόλεμο.
1) Που τους είδες τους υπερεξοπλισμούς, η Ευρώπη είναι ξεβράκωτη αυτήν την στιγμή, υποεξοπλισμένη του κερατά.
2) Μειούμενη ήταν, φαίνεται από τα στοιχεία για τα χτυπήματα στις ανατολικές επαρχίες. Έχει ξανανέβει στο phorum, sharp ή Bill Hicks το είχαν ανεβάσει, όχι φυσικά για να υποστηρίξουν τον Τραμπ αφού είναι φανατικοί αντιτραμπικοί αλλά τον Ζελένσκι, ότι αποκλιμάκωνε σταδιακά.
:smt005:
ο Ζελενσκυ εκλέχτηκε με ατζέντα ουδετερότητας και διαπραγμάτευσης με τις ανατολικές επαρχίες αλλά μετά την επίσκεψη από τη cia το γύρισε αδιπραγματευτος, επιστροφή της Κριμαίας και είσοδος στο ΝΑΤΟ
Άβαταρ μέλους
dna replication

δλδ και μόνο που επικαλείσαι sharp και τσικ χικς
με έχασες
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

hellegennes έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:05
Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:58
hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:40

Είσαι όμως ξεκάθαρα υπέρ δολοφόνων.
Μονο αν ειναι ρωσσοι που αποναζιστικοποιουν.
Ωραία η α λα καρτ ηθική σου, που βρίσκεις ανήθικο να μην ενοχλείται κανείς από βιαστή ανηλίκων που βιάζεται στις φυλακές αλλά ηθικότατο να μην ενοχλείσαι από δολοφόνο οποιουδήποτε, αρκεί να μην τον γουστάρεις.
Μα ηδη καταδικασα την ενεργεια. Αυτα τα βγαζεις απο το μυαλο σου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Η πρώτη συνέντευξη Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας: «Δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ, γλίτωσα στο ένα όγδοο της ίντσας»

https://www.newsbreak.gr/kosmos/651250/ ... is-intsas/

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”