κατσε ντανε μου τωρα αρχιζει το καλοvantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:10 Αλλο ενα εκπληκτικό τουρνουά εφτασε στο τελος του. Ζουμε για την επομενη διοργάνωση (μουντιαλ) τωρα, με τους Ισπανους να ριχνουν επικη τσαπου στους Αργεντίνους που απο πρόπερσι τους εχω άχτι.
Καλη συνεχεια με το πρωταθληματάκι της ψωροκώσταινας και τα προκριματικά μίλκο νταρκ πρότειν, για όσους ασχολειστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Euro 2024
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:08 Εκτίμησα ότι η Αγγλία θα έκανε σήμερα τον υπεράθλο και θα νικούσε αυτήν την άπαιχτη ποδοσφαιρική μηχανή. Τελικά, μόνο η Πορτογαλία μπορούσε να τους σταματήσει, αλλά την έδιωξαν οι Κωλογάλλοι.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
Εχουμε και την αντιπαθητική φιγούρα του γιου του Κόκκαλη/Σαββα σε κάθε απονομη 
Εσυ βρε απατη δεν ελεγες πως ειναι φεηκαδες οι ΙσπανοιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:15Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:08 Εκτίμησα ότι η Αγγλία θα έκανε σήμερα τον υπεράθλο και θα νικούσε αυτήν την άπαιχτη ποδοσφαιρική μηχανή. Τελικά, μόνο η Πορτογαλία μπορούσε να τους σταματήσει, αλλά την έδιωξαν οι Κωλογάλλοι.![]()
![]()
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Όλοι αθλητικοί, ευθυτενεις, φιτ και ο δικός μας μπουλης, κοιλαρας, μαγουλακιας γαυρος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δάσκαλε, το είδες το ματς για παλι μόνο τα γκολ 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για την εποχη που διεξάγονται ολα αυτά τα τουρνουά, με τους παίκτες να ειναι με τη γλώσσα στα παπάρια απο την υπερεξάντληση στα πρωταθλήματά τους, μια χαρά ηταν.
Ειπαμε, βάλ'τε τα αρχή της σεζον σαν τους αλάχακμπαράκηδες και τοτε βλέπομεν πόσα απίδια βάνει ο σάκος.
- Communio Sancta
Το έπιασα.Communio Sancta έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 16:51 Πήγα στο στοιχηματζίδικο, έριξα τρία δελτία. Ένα που λέει 1-1, ένα που λέει 2-1 Ισπανία, κι ένα της γυναίκας μου που παίζει 4-2 Αγγλία. Αν πιάσει το τελευταίο, κάνουμε διακοπές τσάμπα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Περί Κιελίνι:
Ειλικρινά, δεν ξέρω αν είναι το φυσικό του (λόγω π.χ. αμηχανίας) ή το κάνει επίτηδες.
Δεν αποκλείω να είναι τόσο κάφρος ώστε στη διαδρομή παράδοσης του τροπαίου να κάρφωσε το βλέμμα του στον Σάκα έτσι για υπενθύμιση.
Πάντως το μειδίαμά του είναι ίδιο με του συγχωρεμένου σγουρομάλλη (βλ. Διαμαντόπουλος: «Μάθε παιδί μου γράμματα»), ΙΔΙΟ λέμε.
Ειλικρινά, δεν ξέρω αν είναι το φυσικό του (λόγω π.χ. αμηχανίας) ή το κάνει επίτηδες.
Δεν αποκλείω να είναι τόσο κάφρος ώστε στη διαδρομή παράδοσης του τροπαίου να κάρφωσε το βλέμμα του στον Σάκα έτσι για υπενθύμιση.
Πάντως το μειδίαμά του είναι ίδιο με του συγχωρεμένου σγουρομάλλη (βλ. Διαμαντόπουλος: «Μάθε παιδί μου γράμματα»), ΙΔΙΟ λέμε.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Eθνικοκοινωνιστης
ο δασκαλος ειπε για πορτογαλια που πρακτικα δεν εχασε σουτζουκακι μου,δεν διαβαζειςBazoomba έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:16Εσυ βρε απατη δεν ελεγες πως ειναι φεηκαδες οι ΙσπανοιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:15Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:08 Εκτίμησα ότι η Αγγλία θα έκανε σήμερα τον υπεράθλο και θα νικούσε αυτήν την άπαιχτη ποδοσφαιρική μηχανή. Τελικά, μόνο η Πορτογαλία μπορούσε να τους σταματήσει, αλλά την έδιωξαν οι Κωλογάλλοι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
κραταμε δυναμεις για το πραγματικο ριαλ τουρνουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
Πάντως ουτε μέτριο δεν το λες το φετινόvantono έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:17Για την εποχη που διεξάγονται ολα αυτά τα τουρνουά, με τους παίκτες να ειναι με τη γλώσσα στα παπάρια απο την υπερεξάντληση στα πρωταθλήματά τους, μια χαρά ηταν.
Ειπαμε, βάλ'τε τα αρχή της σεζον σαν τους αλάχακμπαράκηδες και τοτε βλέπομεν πόσα απίδια βάνει ο σάκος.
Τα νοκ άουτ ζήτημα να άξιζαν 2-3
Τοπε και ο Ντέμης εξαιρετικο τουρνουά
Κοιμόταν σε όλη την διάρκεια ο πστης
Μην συζητάς, για αυπνίες έκαναν.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Στο poll του νήματος ψήφισα Ισπανία αρκετές μέρες πριν. Ισως και στην αρχή τον ομιλων.
Τι κερδιζω?
Τι κερδιζω?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Βρήκαμε τον έναν από τους 4lonelyrider έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:22 Στο poll του νήματος ψήφισα Ισπανία αρκετές μέρες πριν. Ισως και στην αρχή τον ομιλων.
Τι κερδιζω?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje