hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:31
Όχι, καλό μου καραψεκαριό. Καταρρίπτω τις ψεκιές που ακούστηκαν ότι κάνει 15 μέρες 40άρια ενώ δεν έχει κάνει ούτε μία μέρα 40 βαθμούς. Είναι τόσο εκτός πραγματικότητας αυτό που ειπώθηκε. Ούτε καν 38άρια δεν κάνει 15 μέρες συνεχόμενα. Το γράφημα δείχνει τελείως άλλη εικόνα.
Mωρή άσχετη ψέκα εδώ είναι η ουσία του αίολου παπατζοεπιχειρήματος σου.
Το ερώτημα είναι ΠΟΥ θα κάνει επί 15 μέρες τα 40άρια.
Ήδη άσχετη ψέκα στην ηπειρωτική χώρα έχουμε 7 συναπτές μέρες με 40άρια. Και θα είναι άλλες τόσες. Μπούκωσες που σου έβαλα τις μέγιστες στην Αιτωλοακαρνανία?
Αν βγουν τα μοντέλα τότε ακόμα και οι 15 συναπτές ημέρες είναι ισχυρή πιθανότητα για την ηπειρωτική χώρα. Να μου ζητάς 40άρια πάνω στη θάλασσα όταν ήδη έχει ακόμα και εκεί 10 μέρες συνεχώς σημαντικά πάνω από την κλιματική τιμή είναι το ίδιο με το παράδειγμα που έδωσα για την Μόσχα.
Πάρε κ το εσωτερικό της Μεσσηνίας τώρα.Επίσης σημαντικό ότι από 1/7 ήδη οι 8 από τις 14 ημέρες έχουν από τουλάχιστον μια τοποθεσία στην Ελλάδα που έχει σημειώσει 40άρι. Κ θα γίνουν διπλάσιες!
Έλα τσίμπα τώρα μια πουτσότριχα μου όσο φοράς το tinfoil σου μωρή ελλαδιστάν καραψέκα που είδες φως κ μπήκες. Άσχετε τρόμπα