!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
H στιγμη που η σφαιρα ξυνει το αυτι του Τραμπ.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αρέσει όμως στον Μαδουραιο. Θα την προσλάμβανε.Beria έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:47Οι σεκιούριτι του σικρετ σέρβις είναι σαν τη σχολή πρακτόρων του ΘουΒου, οι υποψήφιοι πρόεδροι είναι από τα παρατράγουδα της Πάνια.
Γάμα τα
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
ο μαλάκας μπορεί να αστόχησε, αλλά Ο μαλάκας είναι εδώ, οργισμένος δυνατός...Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:41 Η μοναδικη φορα που η ελευθερη οπλοχρησια θα λειτουργουσε υπερ της εσωτερικης ασφαλειας των ΗΠΑ αλλα ο μαλακας αστοχησε.
ΥΓ Σόρυ sharp
- Καραμελίτσα
Τί σημαίνει αυτό το text Pennsylvania to 88022;
Είναι για δωρεά;
Ή διαγωνισμός για να κερδίσεις μπλουζάκι MAGA;
Z
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στελνεις SMS με χρεωση και το ποσο παει για το campaignΚαραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:55Τί σημαίνει αυτό το text Pennsylvania to 88022;
Είναι για δωρεά;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Both...με κάθε χρέωση παίρνεις και μπλουζάκιΚαραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:55Τί σημαίνει αυτό το text Pennsylvania to 88022;
Είναι για δωρεά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 14 Ιούλ 2024, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τους ανακατεύεται το στομάχι αν δουν γυναίκα να φασωνεται με άνδρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:43Πολιτικός και γυναίκα.NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:40Ας ακουσουμε με προσοχη τι εχει να πει αυτη η αξιοσεβαστη πολιτικοςstudent έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:37 Μεγάλο τρολ τελικά η ζαχάροβα
Bobby Kennedy Jr, son of Robert Francis Kennedy Jr, regarding the failure of the US special services to protect a presidential candidate: “Unsecured rooftop 150 yards away. Multiple witnesses saying they were screaming at secret service and cops for 3-4 minutes as they watched the guy with the rifle crawl to the spot and line up his shot. Take your secret service and shove it up your ass. Prayers to Trump and his family.”
Russian MFA Spokeswoman Maria Zakharova:
https://t.me/infodefENGLAND/22182
![]()
Και στις δύο περιπτώσεις έπαιξε ρόλο η αοπλη μαζική κινητοποίηση του λαού. Στην Βενεζουέλα ειδικά ο στρατός επιρρεαστηκε από τις κινητοποιήσεις του λαού ειδικά οι απλοί φαντάροι.Green Dragon έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:53 Βενεζουέλα έπαιξε ρόλο κομμάτι του στρατού, μην μας τρελαίνεις. Για Βολιβία δεν ξέρω, ΗΠΑ δεν έγινε καμία προσπάθεια πραξικοπήματος, για όνομα.
Παλιά δεν ήσουν τόσο φαντασιόπληκτος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε την κακομοίρα έγινε ρεζίλι σε πανεθνική μετάδοση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Καραμελίτσα
Δεν πρέπει να γράφει το ποσό της χρεώσης κάπου;George_V έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:56Στελνεις SMS με χρεωση και το ποσο παει για το campaignΚαραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:55Τί σημαίνει αυτό το text Pennsylvania to 88022;
Είναι για δωρεά;
Z
-
Δημοκράτης
Αν δεις όλα τα βίντεο που έβγαλαν με αυτή δείχνει ότι μιλάμε για επικο βλήμαBeria έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:36Οκ, αλλα αυτή έπεσε από τη σκάλα στην προσπάθεια της να προστατέψει τον ΤραμπΔημοκράτης έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:34Δεν βγαίνει ο φακός, δεν υπάρχει λογοςGeorge_V έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:27
Και αμα γινει καμια εκλειψη ηλιου?
Να μην ειναι προετοιμασμενη?
Γενικώς ασφάλεια μικιμαου
Δεν ξέρω τι βύσμα είχε και πήρε τη δουλειά αλλά από σήμερα σίγουρα θα είναι σε δουλειά γραφείου
Όχι πως θα έχει θέμα με αυτό.
Αυτό ισχύει σαν πραγματικότητα το 2024. Αυτό που είχαν στο μυαλό τους πριν 233 χρόνια πέθανε με εκείνους που έζησαν το 1791.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
έτσι φασώνεσαι νεαρέ εσύ σαν την καλή φέρη με τον φλωρινιώτη?Echelon έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:57Τους ανακατεύεται το στομάχι αν δουν γυναίκα να φασωνεται με άνδρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:43Πολιτικός και γυναίκα.NewModelArmy έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:40
Ας ακουσουμε με προσοχη τι εχει να πει αυτη η αξιοσεβαστη πολιτικος
![]()
Τύπε μου για το Σύνταγμα μιλάμε, δηλαδή ένα σύνολο κανόνων που σχεδιάζεις να ισχύουν για πάντα (ή όσο το δυνατόν περισσότερο).zteo έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 21:01Αυτό ισχύει σαν πραγματικότητα το 2024. Αυτό που είχαν στο μυαλό τους πριν 233 χρόνια πέθανε με εκείνους που έζησαν το 1791.
My Life had stood, a Loaded Gun
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 1 Απαντήσεις