Σενέκας έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:12
αν δε σε ενδιαφέρει το θέμα αδειασέ μας τη γωνια. Αι στο διάολο πια, κάθε θέμα στο πχορουμ απο θανάτους μέχρι πολιτικά μέχρι το τι χρώμα βρακί είναι το αγαπημένο σας, βλέπεις τη γαλη να βρίζει κόσμο και να προσπαθεί να κάνει το τοπικ για τον εαυτό της. Ε σαλτα γαμήσου επιτέλους κυρά μου, μας τα έχεις κάνει ζεπελιν
ΓΑΛΗ με το χέρι στην (παγωμένη) καρδιά, παραδεξου ότι ήταν αστείο ποστ. Δηλαδή και μόνο από το πόσο αυθόρμητο είναι γελάς, ασχέτως αν προφανώς λόγω όρων χρήσης πρέπει να διαγραφεί/επεξεργαστεί. Επίσης μπορεί σε κάποια νήματα να έχει ενδιαφέρον η οπτική σου (αν δεν αφορά ΝΔ εννοείται) αλλά εδώ απλά έλεος. Μαζί σου ότι είναι ένα καλοπροαίρετο θέμα προς συζήτηση τι διαφορα έχει ο θάνατος των κοινών θνητών από των διασήμων. Νομίζω ότι κλαίμε τις αναμνήσεις μας εδώ περισσότερο αλλά καθόλου δεν αποκλείω να θέλει κάποιος να πει και κάτι ανθρωπιστικό, γιατί να το μαυρίσουμε ετσι. Σκέψου ότι πενθώντας έναν διάσημο ιδίως όταν μιλάμε για τον έξω από δω ως αιτία θανάτου, πενθούμε και οικείες μας περιπτώσεις μαζί που δεν έχει νόημα να αναφέρουμε ονοματα. Από εκεί και μετά, γιατί γίνεσαι Δον Κιχώτης αστραπιαία και καλπάζεις αλαλάζοντας, δεν το καταλαβαίνω.
Επίσης δεν καταλάβω γιατί στην διένεξη με τον συς (που τον θεωρώ πέρα από ηλεκτρονικό φιλαράκι έναν πολύ σκληρό ομιλητή και εξίσου πληγωμένο με μένα και με σένα και με μας γενικώς) αναφέρεις τα πμς. Λοιπόν αν σου έστειλε πμ κάποιος αλλάζει τι; Αν γράφει μαλακίες τώρα εδώ δημόσια, γράφει μαλακίες. Αν γράφει σωστά πράγματα τεκμηριωμένα, γράφει τεκμηριωμένα. Αν γράφει αλλα δημόσια και άλλα ιδιωτικά και μιλάμε για το ίδιο θέμα το ίδιο πρόσωπο την ίδια περίοδο (γιατί αλλιώς χαίρω πολύ) είναι ανισόρροπος. Και; Μπορούμε να το κρίνουμε εμείς επειδή ανέφερες την λέξη πμ; Όχι. Λοιπόν για να χρησιμοποιήσω μια οικεία σου κατηγορία, γίνεσαι λίγο μιτούδα με αυτήν την αναφορά. Και θεωρώ το θέμα λίγο γελοίο. Εγώ πολύ θα ήθελα να δω τον Σενέκας να τα δίνει χέρια με την Δαπιτομάνα και τον Συς με τον nowhere. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αυτη η Κλινική μας χωράει όλους. Ιδίως αυτές τις εποχές, που έξω έγινε χειρότερη Κλινική.
sure...
(γελώ)