!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πεθανε η Σανεν Ντοχερτι, η Μπρεντα του Beverly Hills 90210
Re: Πεθανε η Σανεν Ντοχερτι, η Μπρεντα του Beverly Hills 90210
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Μαδουραίος
Σενέκας έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:12αν δε σε ενδιαφέρει το θέμα αδειασέ μας τη γωνια. Αι στο διάολο πια, κάθε θέμα στο πχορουμ απο θανάτους μέχρι πολιτικά μέχρι το τι χρώμα βρακί είναι το αγαπημένο σας, βλέπεις τη γαλη να βρίζει κόσμο και να προσπαθεί να κάνει το τοπικ για τον εαυτό της. Ε σαλτα γαμήσου επιτέλους κυρά μου, μας τα έχεις κάνει ζεπελινΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:07
Όλα τα είχαμε, οι αναφορές του κάθε ροδοκοπανατζή χριστιανού, με επισημάνσεις για τα "πονηρα μυαλά" μας έλειπαν.lonelyrider έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 18:52
Το "αγαπήσαμε" δεν το έγραψα με την σεξιστική έννοια που το καταλαβε το εκ του πονηρου μυαλό σου αλλά περισσότερο με το την "συμπαθησαμε".
Ένας συνανθρωπος μας έφυγε μην μαυριζετε τις ψυχές σας με εμπαθη σχόλια του στυλ κι αλλοι πεθαίνουν ε και? Απλά ηταν γνωστή ως ηθοποιός οχι οτι της προσδιδουμε περισσότερη αξία απο αλλους που "φευγουν" απο τον κοσμο. Ολοι οι άνθρωποι είναι ίσοι βεβαιως ως προς την αξία τους ως εικόνες Θεού.![]()
Καλέ μου άνθρωπε, παίζω στις περιπτώσεις που θεωρούσαν το μπέβερλυ χιλς ως τέρμα ξενέρωτο έως γελοίο προϊόν, οπότε κάνε μου τη χάρη και άντε πιάσε κάποιο άλλο πόστο για να λιβανίσεις.
Θα προσθέσω ότι η πλειοψηφία των προχωκάγκουρων έχουν απειροελάχιστες έως μηδαμινές διαφορές από τους χριστιανοκάγκουρες.
Καρατσεκαρισμένο.![]()
Η θειτσα προσπαθει να ξεπερασει την ανυπαρξια της απο τον περιγυρο της στην πραγματικη ζωη
Σενέκας έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:12
αν δε σε ενδιαφέρει το θέμα αδειασέ μας τη γωνια. Αι στο διάολο πια, κάθε θέμα στο πχορουμ απο θανάτους μέχρι πολιτικά μέχρι το τι χρώμα βρακί είναι το αγαπημένο σας, βλέπεις τη γαλη να βρίζει κόσμο και να προσπαθεί να κάνει το τοπικ για τον εαυτό της. Ε σαλτα γαμήσου επιτέλους κυρά μου, μας τα έχεις κάνει ζεπελιν
Μα ακριβώς επειδή βρίσκω ενδιαφέρον το θέμα συμμετέχω βρε καραμπόμπαρμπα.Σενέκας έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:12
αν δε σε ενδιαφέρει το θέμα αδειασέ μας τη γωνια. Αι στο διάολο πια, κάθε θέμα στο πχορουμ απο θανάτους μέχρι πολιτικά μέχρι το τι χρώμα βρακί είναι το αγαπημένο σας, βλέπεις τη γαλη να βρίζει κόσμο και να προσπαθεί να κάνει το τοπικ για τον εαυτό της. Ε σαλτα γαμήσου επιτέλους κυρά μου, μας τα έχεις κάνει ζεπελιν
Και ειλικρινά γελάω με όσους πατσοκοιλιάδες μπάμιες θεωρούν το γαμήσι ως τιμωρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ κάποιον να έβλεπε τότε αυτή τη σαχλαμάρα είναι ότι δεν υπήρχε Ίντερνετ και οι τσόντες ήταν δυσεύρετες.
κάποιοι τη βλέπαμε στο charmedsharp έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:20 Ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ κάποιον να έβλεπε τότε αυτή τη σαχλαμάρα είναι ότι δεν υπήρχε Ίντερνετ και οι τσόντες ήταν δυσεύρετες.
Αν μη τι άλλο, λειτουργώ ως καταλύτης ή ακόμη και ως πειραματόζωο στο πχόρουμ.
Σε θηλυκούς και αρσενικούς χρήστες...
Αχάριστα δίποδα.
Αχάριστα δίποδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακυρο, γκουγκλ ισ μαι φρεντ
Μπρέντα σε αγαπήσαμε στον μέγιστο τηλεοπτικό βαθμό και παραλλήλως και με την Σανεν το νιώσαμε ...
Όπως κάποια Πέμπτη που αδικαιολόγητα έφυγες παράξενο μας φαίνεται και σήμερα
Θα σε θυμομαστε
Θα σε θυμομαστε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
οι μάγισσες, έπαιζε σκ μετα τα φιλαράκια στο σταρ
Ντουντ, η πουροτηνέητζερ έτσι θρέφεται, είναι τελειωμένη υπόθα, δεν φτιάχνεται, είναι πε, πως το λένε, νάρκισσος, τελευταία. Την έχω στο ιγκνόρ και έχει χάσει τον ύπνο τηςΣενέκας έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:12αν δε σε ενδιαφέρει το θέμα αδειασέ μας τη γωνια. Αι στο διάολο πια, κάθε θέμα στο πχορουμ απο θανάτους μέχρι πολιτικά μέχρι το τι χρώμα βρακί είναι το αγαπημένο σας, βλέπεις τη γαλη να βρίζει κόσμο και να προσπαθεί να κάνει το τοπικ για τον εαυτό της. Ε σαλτα γαμήσου επιτέλους κυρά μου, μας τα έχεις κάνει ζεπελινΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:07
Όλα τα είχαμε, οι αναφορές του κάθε ροδοκοπανατζή χριστιανού, με επισημάνσεις για τα "πονηρα μυαλά" μας έλειπαν.lonelyrider έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 18:52
Το "αγαπήσαμε" δεν το έγραψα με την σεξιστική έννοια που το καταλαβε το εκ του πονηρου μυαλό σου αλλά περισσότερο με το την "συμπαθησαμε".
Ένας συνανθρωπος μας έφυγε μην μαυριζετε τις ψυχές σας με εμπαθη σχόλια του στυλ κι αλλοι πεθαίνουν ε και? Απλά ηταν γνωστή ως ηθοποιός οχι οτι της προσδιδουμε περισσότερη αξία απο αλλους που "φευγουν" απο τον κοσμο. Ολοι οι άνθρωποι είναι ίσοι βεβαιως ως προς την αξία τους ως εικόνες Θεού.![]()
Καλέ μου άνθρωπε, παίζω στις περιπτώσεις που θεωρούσαν το μπέβερλυ χιλς ως τέρμα ξενέρωτο έως γελοίο προϊόν, οπότε κάνε μου τη χάρη και άντε πιάσε κάποιο άλλο πόστο για να λιβανίσεις.
Θα προσθέσω ότι η πλειοψηφία των προχωκάγκουρων έχουν απειροελάχιστες έως μηδαμινές διαφορές από τους χριστιανοκάγκουρες.
Καρατσεκαρισμένο.![]()
Just my 21 cents ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τεράστιε, πανμέγιστε Μπι.Μπίστης έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:22 Μπρέντα σε αγαπήσαμε στον μέγιστο τηλεοπτικό βαθμό και παραλλήλως και με την Σανεν το νιώσαμε ...
Θα σε θυμομαστε
Είσαι ένας αληθινός ποιητής μα νίγκα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σενέκας έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:12
Ισχύει. Αλλά δείξε κατανόηση, μικροί ακόμη.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 19:22 Αν μη τι άλλο, λειτουργώ ως καταλύτης ή ακόμη και ως πειραματόζωο στο πχόρουμ.
Αχάριστα δίποδα.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 14 Ιούλ 2024, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
-
- 7 Απαντήσεις