σωστόςzteo έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 07:18 Είτε στημένο είτε όχι δόθηκε μια υπέροχη ευκαιρία και ένα άψογο άλλοθι στους Ρεπουμπλικανους να επιβάλλουν ένα αυταρχικό καθεστώς.
Σίγουρα θα στοχοποιηθουν κοινωνικές ομάδες και φοβάμαι ότι θα φτάσουν σε ακραία μέτρα εναντίον τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
https://www.in.gr/2024/07/14/world/nton ... -diloseis/μόλις μίλησα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο και είναι σε πολύ καλή διάθεση. Δεν θα σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται για να σώσει την Αμερική, ό,τι κι αν του ρίξει η ριζοσπαστική αριστερά
Αυτή είναι η δήλωση του Τραμπ τζούνιορ. Υποψην ακόμα δεν ξέρουμε όχι τι καπνό φουμαρει ο δράστης ούτε καν το όνομα του.
Δηλαδή σαν έτοιμοι από καιρό.
Υ.Γ. Δεν λέω ότι ήταν στημένη μπορεί και να μην ήταν. Απλά είναι πολλή νωρίς για συμπεράσματα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Yπερβολές.Πάντα γίνονται απόπειρες δολοφονίας των προέδρων στις ΗΠΑ και απλά έχουν μειωθεί τελευταία διότι έχει αυξηθεί η ασφάλεια της Μυστικής Υπηρεσίας.Κάποιες από αυτές δεν έχουν πολιτική σημασία,ποιός θυμάται σήμερα για ποιό λόγο έγινε η απόπειρα κατά του Ρήγκαν;ούτε αλλάζει η γενική πολιτική στις ΗΠΑ που δεν εξαρτάται από έναν άνθρωπο.OANNHSEA έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 07:53 Ξυπνάς και ανοίγει το μάτι σου με ΤΙΣ ειδήσεις...
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι ο Τράμπ είναι εγωπαθής και η απόπειρα εναντίων του είναι το σημείο καμπής...
Δεν θα το αφήσει έτσι - και πρώτοι θα το πληρώσουν προφανώς οι Woke.
Μμμμ... Arbeit macht frei στο USA;![]()
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
H αποπειρα στον Ριγκαν δεν ειχε πολιτικα κινητρα.πατησιωτης έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 08:35Yπερβολές.Πάντα γίνονται απόπειρες δολοφονίας των προέδρων στις ΗΠΑ και απλά έχουν μειωθεί τελευταία διότι έχει αυξηθεί η ασφάλεια της Μυστικής Υπηρεσίας.Κάποιες από αυτές δεν έχουν πολιτική σημασία,ποιός θυμάται σήμερα για ποιό λόγο έγινε η απόπειρα κατά του Ρήγκαν;ούτε αλλάζει η γενική πολιτική στις ΗΠΑ που δεν εξαρτάται από έναν άνθρωπο.OANNHSEA έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 07:53 Ξυπνάς και ανοίγει το μάτι σου με ΤΙΣ ειδήσεις...
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι ο Τράμπ είναι εγωπαθής και η απόπειρα εναντίων του είναι το σημείο καμπής...
.
Απο εναν παράφρονα εγινε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
"Στην δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα"
Οπως λενε οι "Δημοκρατες"
Οπως λενε οι "Δημοκρατες"
- George_V
Τελικα ποιος ηταν ο δράστης ειπανε?
Αν και τωρα η SS θα εχει φέρει για ανακριση μεχρι και το χρυσοψαρο του.
Αν και τωρα η SS θα εχει φέρει για ανακριση μεχρι και το χρυσοψαρο του.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και τώρα μπορεί να έγινε από κάποιον σαλεμενο. Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του Τραμπ υπάρχει προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης ενώ σε αυτήν του Ρηγκαν οχιGeorge_V έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 08:38H αποπειρα στον Ριγκαν δεν ειχε πολιτικα κινητρα.πατησιωτης έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 08:35Yπερβολές.Πάντα γίνονται απόπειρες δολοφονίας των προέδρων στις ΗΠΑ και απλά έχουν μειωθεί τελευταία διότι έχει αυξηθεί η ασφάλεια της Μυστικής Υπηρεσίας.Κάποιες από αυτές δεν έχουν πολιτική σημασία,ποιός θυμάται σήμερα για ποιό λόγο έγινε η απόπειρα κατά του Ρήγκαν;ούτε αλλάζει η γενική πολιτική στις ΗΠΑ που δεν εξαρτάται από έναν άνθρωπο.OANNHSEA έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 07:53 Ξυπνάς και ανοίγει το μάτι σου με ΤΙΣ ειδήσεις...
.
Απο εναν παράφρονα εγινε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τον δολοφονο
Δεν γινοταν να τον τραυματισουν απλα να δουμε τι θα ελεγε στην ομολογια ποιοι τον βάλανε
Δεν γινοταν να τον τραυματισουν απλα να δουμε τι θα ελεγε στην ομολογια ποιοι τον βάλανε
Πως είσαι σίγουρος ότι τον έβαλαν κάποιοι?adon99 έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 08:45 Τον δολοφονο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τι μας δείχνεις;;; context;;;;
- George_V
Παντως απο οτι φαινεται πηγε με "υπογραφη" να σκοτώσει
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... 300-metronΌπως έχει γίνει γνωστό, ο 20χρονος, Τόμας Μάθιου Κρουκς, φέρεται πως φορούσε μπλούζα που σχετίζεται με ομάδες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο της ακροδεξιάς, οπότε εξετάζεται ενδεχόμενη εμπλοκή του με τον συγκεκριμένο χώρο.
Κλασικη σκατοφατσα συγκεκριμενης ιδελογιας φαινεται
https://x.com/KKMediaTingz/status/18123 ... on-trab%2F
Φυσικα του βαλανε αλλο μπλουζακι για προπαγανδα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κλασσική φάτσα ινμπρεντ ρεντνεκ.adon99 έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 08:49 Κλασικη σκατοφατσα συγκεκριμενης ιδελογιας φαινεται
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Golden Age
Να τί κλίμα δημιουργούν οι Δημοκρατικοί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-