!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Seems legit
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ρε φιλε αν θες να κανεις την δουλεια the American way χρησιμοποιησε κανονικο οπλο, τι μαλακιες ειναι αυτες?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Θες να πεις πως του έριξαν στρακαστρούκα στο αφτί;Στρακαστρουκας έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 02:21 Ρε φιλε αν θες να κανεις την δουλεια the American way χρησιμοποιησε κανονικο οπλο, τι μαλακιες ειναι αυτες?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Στρακαστρουκας
Χμμμ αρα ηταν σοβαρο περιστατικο. Θα σκοτωσε ο μαλακας καναν ασχετο
Ξεκαθαρίζει νομίζω πλέον ότι ούτε κέτσαπ ήτανε ούτε fake news. Έχουμε δηλαδή επιβεβαιωμένη απόπειρα δολοφονίας του τραμπ σε ζωντανή μετάδοση.
Είναι δεδομένο λοιπόν ότι έχουμε σοβαρές εξελίξεις. Το ποιες ακριβώς θα είναι αυτές και πόσο θα επηρεάσουν την όλη κατάσταση πρώτιστα μέσα στην αμερική αλλά και παγκοσμίως...μένει να φανεί
Είναι δεδομένο λοιπόν ότι έχουμε σοβαρές εξελίξεις. Το ποιες ακριβώς θα είναι αυτές και πόσο θα επηρεάσουν την όλη κατάσταση πρώτιστα μέσα στην αμερική αλλά και παγκοσμίως...μένει να φανεί
Το παρακάτω έχει αρχίσει να κυκλοφορεί σαν φήμη εδώ και λίγη ώρα
On NewsMax,
A police officer stated that they don't believe Trump was struck by a bullet, rather a bullet hit the teleprompter and the piece struck his ear
On NewsMax,
A police officer stated that they don't believe Trump was struck by a bullet, rather a bullet hit the teleprompter and the piece struck his ear
-
Στρακαστρουκας
Αυτο λεω. Που πας ρε καραμητρο ερασιτεχνη. Η θα εισαι επαγγελματιας lee harvey oswald απο τα 80 μετρα να εχεις δυο στα δυο shots εν κινησει η αστο καλυτεραstudent έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 02:53 Το παρακάτω έχει αρχίσει να κυκλοφορεί σαν φήμη εδώ και λίγη ώρα
On NewsMax,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-