!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πληρώστε ΓΙΔΙΑ.Δυόμιση φορές μεγαλύτερη τιμή χονδρικής από τη Γερμανία πληρώνει η Ελλάδα
- Μαδουραίος
Πληρώστε ΓΙΔΙΑ.Δυόμιση φορές μεγαλύτερη τιμή χονδρικής από τη Γερμανία πληρώνει η Ελλάδα
Στα ύψη έχει φτάσει και πάλι η τιμή χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, παρά το γεγονός πως η χώρα παράγει πλεόνασμα, την ίδια στιγμή που η πρώτη οικονομία της Ευρωζώνης, πληρώνει υποπολλαπλάσιες τιμές.
Συγκεκριμένα, ενώ η Ελλάδα αυτή την στιγμή αγοράζει στα συμβόλαια επόμενης ημέρας με τιμή χονδρικής ρεύματος στα 190,13 ευρώ/MWh (με ακόμα μεγαλύτερες τιμές στις βραδινές ώρες), στη Γερμανία η μεγαβατώρα κοστίζει μόλις 79 ευρώ, δηλαδή είναι κατά… 2,4 φορές φθηνότερη.
https://www.newsit.gr/oikonomia/xristik ... a/4133345/
Συγκεκριμένα, ενώ η Ελλάδα αυτή την στιγμή αγοράζει στα συμβόλαια επόμενης ημέρας με τιμή χονδρικής ρεύματος στα 190,13 ευρώ/MWh (με ακόμα μεγαλύτερες τιμές στις βραδινές ώρες), στη Γερμανία η μεγαβατώρα κοστίζει μόλις 79 ευρώ, δηλαδή είναι κατά… 2,4 φορές φθηνότερη.
https://www.newsit.gr/oikonomia/xristik ... a/4133345/
- Μαδουραίος
Re: Πληρώστε ΓΙΔΙΑ.Δυόμιση φορές μεγαλύτερη τιμή χονδρικής από τη Γερμανία πληρώνει η Ελλάδα
Εσύ ανάβεις κεράκια και γκαζόλαμπες, μαδούρι μου;
Ή σου πληρώνουν το λογαριασμό τα δικά σου γίδια;
Ή σου πληρώνουν το λογαριασμό τα δικά σου γίδια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Re: Πληρώστε ΓΙΔΙΑ.Δυόμιση φορές μεγαλύτερη τιμή χονδρικής από τη Γερμανία πληρώνει η Ελλάδα
ΠΛΗΡΩΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ που θελατε παραλιες στις εκλογες
Ρεκόρ ανόδου 200% στην χονδρική τιμή του ρεύματος μέσα σε μία εβδομάδα
Πονοκέφαλος τιμολογίων ξανά για την κυβέρνηση εν μέσω καύσωνα και αυξημένης ζήτησης - Άνοδος κατά 21% στην τιμή του ρεύματος σε σχέση με τον Ιούνιο, προάγγελος νέων ανατιμήσεων για τον Αύγουστο
https://www.protothema.gr/economy/artic ... -evdomada/
Καλά σας κάνουν. Ξαναψηφιστε τους
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Το καρτέλ της ενέργειας με το ζόρι νοιάζεται ποιον έχουμε πρωθυπουργό. Η ΝΔ είναι εξίσου ανίκανη και κυρίως απρόθυμη με το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ να τα βάλει με τους νταβάδες. Πάλι καλά που η Παγκρήτια τράπεζα ήθελε αναβάθμιση και της φόρτωσαν την Άττικα κι έτσι θα έχουμε και πέμπτο παίχτη στο καρτέλ χ/ο υπηρεσιών.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Συγγενης μου που εχει μερικα διαμερίσματα τα οποια νοικιαζει νομιμα (και φτηνα) με το μηνα, του εφτασε ενας λογαριασμός ο οποίος ειναι για περυσι και πρεπει να δωσει καμποσα λεφτα. Ο λογαριασμός έρχεται στο ονομα του και εχει μετρητες.
Ξαφνικα λοιπον το κρατος-μπουρδελο (πλεονασμος), του στελνει ενα χαρατσι για ΠΕΡΥΣΙ ενω το 1/3 των νοικαρηδων ειναι καινουργιοι και οι περισσότεροι απο τους αλλους είναι ξενοι.
Θα πει τι και σε ποιον?? Θα πει Μητσοτακη γαμιεσαι, θα κανει μοκο και θα πληρωσει
Ξαφνικα λοιπον το κρατος-μπουρδελο (πλεονασμος), του στελνει ενα χαρατσι για ΠΕΡΥΣΙ ενω το 1/3 των νοικαρηδων ειναι καινουργιοι και οι περισσότεροι απο τους αλλους είναι ξενοι.
Θα πει τι και σε ποιον?? Θα πει Μητσοτακη γαμιεσαι, θα κανει μοκο και θα πληρωσει
Η κυβέρνηση μας λέει τόσο καιρό ότι είναι καλό που γεμίσαμε τα βουνά με ΑΠΕ γιατί θα έχουμε φτηνό ρεύμα.Rakomelofronas έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 11:53 Το καρτέλ της ενέργειας με το ζόρι νοιάζεται ποιον έχουμε πρωθυπουργό. Η ΝΔ είναι εξίσου ανίκανη και κυρίως απρόθυμη με το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ να τα βάλει με τους νταβάδες. Πάλι καλά που η Παγκρήτια τράπεζα ήθελε αναβάθμιση και της φόρτωσαν την Άττικα κι έτσι θα έχουμε και πέμπτο παίχτη στο καρτέλ χ/ο υπηρεσιών.
Και από την άλλη κατηγορούσαν τους Κύπριους προχτες γιατί δεν θέλαν να τους φάνε λεφτά.
Μεγάλο λάθος που αφήσαν οι ψηφοφόροι να βγει ξανά αυτοδύναμη η συμμορία.

Εγώ έχω σπίτι 180 τετραγωνικών, 4 αιρκοντίσιον, 4 Η/Υ που δουλεύουν συνεχώς κ.λ.π. Γιατί αυτός έχει 3,5 φορές την δική μου κατανάλωση;
Εγώ 2579 kWh στο τετράμηνο, 645 στον μήνα, αυτός 2262. Πρόκειται γιά ένα φτωχικό που το τσακίζει η ανάλγητη ΔΕΗ;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Μαδουραίος
Eπιχειρηση ειναιLeporello έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 12:11
Εγώ έχω σπίτι 180 τετραγωνικών, 4 αιρκοντίσιον, 4 Η/Υ που δουλεύουν συνεχώς κ.λ.π. Γιατί αυτός έχει 3,5 φορές την δική μου κατανάλωση;
Εγώ 2579 kWh στο τετράμηνο, 645 στον μήνα, αυτός 2262. Πρόκειται γιά ένα φτωχικό που το τσακίζει η ανάλγητη ΔΕΗ;
Προφανώς είναι επιχείρηση. Γι'αυτό έχει και βιομηχανικό ρεύμα και μετριέται η κατανάλωση μηνιαία και έχει χαμηλώτερη τιμή ανά kWh. Γιατί όμως το ανεβάζεις σαν να επρόκειτο γιά φτωχό μεροκαματιάρη; Πόσο έπρεπε να πληρώνει κάθε μήνα;Μαδουραίος έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 12:14Eπιχειρηση ειναιLeporello έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 12:11
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
nyxtovios έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 12:05Η κυβέρνηση μας λέει τόσο καιρό ότι είναι καλό που γεμίσαμε τα βουνά με ΑΠΕ γιατί θα έχουμε φτηνό ρεύμα.Rakomelofronas έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 11:53 Το καρτέλ της ενέργειας με το ζόρι νοιάζεται ποιον έχουμε πρωθυπουργό. Η ΝΔ είναι εξίσου ανίκανη και κυρίως απρόθυμη με το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ να τα βάλει με τους νταβάδες. Πάλι καλά που η Παγκρήτια τράπεζα ήθελε αναβάθμιση και της φόρτωσαν την Άττικα κι έτσι θα έχουμε και πέμπτο παίχτη στο καρτέλ χ/ο υπηρεσιών.
Και από την άλλη κατηγορούσαν τους Κύπριους προχτες γιατί δεν θέλαν να τους φάνε λεφτά.
Μεγάλο λάθος που αφήσαν οι ψηφοφόροι να βγει ξανά αυτοδύναμη η συμμορία.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μπορείς να έχεις φτηνό ρεύμα: πχ 100 κιλοβατόρες είναι πιο φτηνές από 200 κιλοβατόρες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
nothing to see here:
152 το τριμπούρδελο της γαμημένης ελληνικής δημοκρατίας
121 η σε καιρό πολέμου ουκρανία
μπόνους:
οι άεργοι γαλαζαίοι σοσιαλελεδες μοίρασαν επιδοτήσεις (οι μεγαλύτερες στην ευρώπη όπως διαφήμιζαν τότε λεκανατζούδες και κουλήθιοι) βγηκαν οι άλλοι άεργοι στις βρυξέλλες και ειπαν οτι αυτά ρητώς απαγορεύονται (
) (βλ. δικαιολογία κορμαδακάκη).
Τώρα τα ζητάνε πίσω από τις επιχειρήσεις αντί από το αεργο αρχίδι που το σχεδίασε/υλοποίησε
ας πουλήσουν μερικά ακίνητα ο κυριάκαρος κι ο χατζηδάκης να καλύψουν τις μαλακίες τους
152 το τριμπούρδελο της γαμημένης ελληνικής δημοκρατίας
121 η σε καιρό πολέμου ουκρανία
μπόνους:
https://www.newsit.gr/oikonomia/finance ... n/4133488/Στην απαίτηση επιστροφής χρημάτων από τις επιδοτήσεις ηλεκτρικού ρεύματος που δόθηκαν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) αναφέρθηκε ο υπουργός Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας σήμερα (12.7.2024) στον Real FM, θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες πως αφορούν σε τεράστια ποσά.
Ο κ. Σκυλακάκης υπογράμμισε πως το συνολικό ποσό που πρέπει να επιστραφεί είναι λιγότερο από 2 εκατ. ευρώ και αφορά σε λιγότερες από 3.000 επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τους παρόχους. Παράλληλα, τόνισε πως περισσότερες επιχειρήσεις θα λάβουν, συνολικά, πάνω από 4 εκατ. ευρώ, δηλαδή επιπλέον χρήματα.
Εξήγησε σε σχέση με τις κρατικές ενισχύσεις πως με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν μπορεί κανένα κράτος – μέλος να υπερβεί τα όρια, καθώς απαγορεύεται ρητώς. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στη δυσκολία να γίνει σε πραγματικό χρόνο ο έλεγχος σώρευσης, διότι το ακριβές ποσό της επιδότησης, το μαθαίνει κάθε επιχείρηση στο τέλος, όταν λαμβάνει το λογαριασμό από τον πάροχο.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας πρόσθεσε: «Η επιχείρηση είναι ενήμερη για κάθε κρατική ενίσχυση που λαμβάνει. Μάλιστα ζητήθηκε μεταγενέστερα, διότι η καταβολή των επιδοτήσεων κράτησε πολύ καιρό, να υπάρξει μία Υπεύθυνη Δήλωση, ότι δεν θα γίνει υπέρβαση του ορίου που προβλέπει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Πολλές επιχειρήσεις δεν τη συμπλήρωσαν, τελείωσαν οι επιδοτήσεις και έγινε ο επανυπολογισμός, ο οποίος βγάζει θετικό πρόσημο για την πλειονότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».
Ωστόσο, ο υπουργός εξήγησε πως τα ποσά που ζητούνται δεν είναι υπέρογκα, καθώς για τις συνδέσεις χαμηλής τάσης είναι περί τα 200 ευρώ ανά ΜμΕ.
οι άεργοι γαλαζαίοι σοσιαλελεδες μοίρασαν επιδοτήσεις (οι μεγαλύτερες στην ευρώπη όπως διαφήμιζαν τότε λεκανατζούδες και κουλήθιοι) βγηκαν οι άλλοι άεργοι στις βρυξέλλες και ειπαν οτι αυτά ρητώς απαγορεύονται (
Τώρα τα ζητάνε πίσω από τις επιχειρήσεις αντί από το αεργο αρχίδι που το σχεδίασε/υλοποίησε
ας πουλήσουν μερικά ακίνητα ο κυριάκαρος κι ο χατζηδάκης να καλύψουν τις μαλακίες τους
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 16 Απαντήσεις