!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Null έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:47 Εμείς στο χωριό έχουμε αυτές. Δεν τις σκοτώνω ποτέ, φροντίζω να μην ανέβουν πάνω μου
Εικόνα

Στην πόλη που είμαι τώρα έχουμε μυρμήγκια στον δεύτερο όροφο. Στους τοίχους της κουζίνας. Δεν ξέρω από που βγαίνουν.
Και για κάποιον περίεργο λόγο είναι ενεργά και την νύχτα μερικέ φορές. Είχα την εντύπωση ότι το βράδυ μπαίνουν στην φωλιά

Πάρε παγίδες με κόλα για σαρανταποδαρούσες. Ή τρία τέσσερα βατράχια, οικολογική εναλλακτική. Θέλουν και ένα κουβά με νερό.
ίου πύτε, αυτό μοιαζει σαν ενα εξωγήινο πλάσμα απο μια ταινία με ενα σχολείο, που επαιζε ο πρωταγωνιστής του LotR.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

vantono έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 17:25
vagabondo έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 17:17
Imperium έγραψε: 17 Ιουν 2020, 03:11
Αρχικά σκέφτηκα οτι είναι πολύ μεγάλες για να τις πειράξει αλλα έψαξα στον Γουγλη και λέει οτι μια χαρα τις σκοτώνει. Δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Με αυτό εξουδετέρωσα τους γαμημένους κοριούς, ενώ προηγουμένως είχα ψεκάσει απ' όλα τα εντομοκτόνα χωρίς αποτέλεσμα.
Μπράβο δεκανέα.
Στρατόκαυλος; :xena:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

vagabondo έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 17:32

Με αυτό εξουδετέρωσα τους γαμημένους κοριούς, ενώ προηγουμένως είχα ψεκάσει απ' όλα τα εντομοκτόνα χωρίς αποτέλεσμα.
Μπράβο δεκανέα.
Nope, απλώς δεν εχω ακουσει ποτέ κανεναν που να εχει θεμα με κοριούς (ειτε σε πόλη είτε σε χωριο) δίχως να εχει να κανει με στρατό η φάση :102:
Άβαταρ μέλους
vagabondo

vantono έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 17:35
vagabondo έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 17:32
Μπράβο δεκανέα.
Nope, απλώς δεν εχω ακουσει ποτέ κανεναν που να εχει θεμα με κοριούς (ειτε σε πόλη είτε σε χωριο) δίχως να εχει να κανει με στρατό η φάση :102:
Κι εγώ. Έχει σχέση όμως συγγενικό μου πρόσωπο, στο οποίο δάνεισα την βαλίτσα μου για να πάει σε μια εκπαίδευση που κάνουν οι στρατιωτικοί.
Όταν μου την επέστρεψε, σε μερικές μέρες άρχισαν τα τσιμπήματα. Μου πήρε μήνες για να το ξεφορτωθώ. :a040:
Occasio facit furem
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 16:40
Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:17 Παλιότερα έβρισκα αρκετές να βγαίνουν απ' το μπάνιο μου, σκότωσα καμιά 15ριά διαφόρων μεγεθών έτσι, μέχρι που έκλεισα το καπάκι της υδροροής με πολύ ψιλό πλέγμα (δε χωρούσαν να βγούν πλέον) και έκλεισα και κάποιες τρύπες πίσω απ' το κάθισμα της τουαλέτας (στόκαρα) :g030: .

απο ποτε οι τουαλετες εχουν τρυπες απο πισω; ευτυχως που βγαιναν απο εκει οι 40κλεφτες και τις εκλεισες αφου δε σενοχλουσε η μυρωδια... παλι καλα που δε σεχουν φαει εως τωρα και τα ποντικια!
Υπήρχε κενό ανάμεσα στη λεκάνη της τουαλέτας και το πάτωμα (ο κατασκευαστής είναι μεγάλος αυνάνας), το οποίο έκλεισα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Thor έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 16:33
Kauldron έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 12:51 Λοιπόν, γύρισα σπίτι και βρήκα μια ψόφια σαρανταπορνδαρούσα κάτω απ' το κρεβάτι μου. Πρίν φύγω είχα ψεκ με Φεντόνα εκεί, και φαίνεται πως πάτησε τη νάρκη. Επισήμως πέρασαν τη κόκκινη γραμμή του να μπούν στη κρεβατοκάμαρά μου, και τώρα θα εξοντωθούν όπως τους αρμόζει.

Υπόψη, τελικά φαίνεται πως κάνει δουλειά για τις σαρανταπορνδαρούσες (σκολοπένδρες). Μέχρι στιγμής αυτές που έχω βρεί στο σπίτι είναι ελαφρά άρματα, (5-6) εκατοστά. Βαρύ Π/Β (12ποντες) έχω να δώ αρκετό καιρό.
Στον Αμαζονιο μενεις;
:003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Chilloutbuddy έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 16:48
Kauldron έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 12:51 Λοιπόν, γύρισα σπίτι και βρήκα μια ψόφια σαρανταπορνδαρούσα κάτω απ' το κρεβάτι μου. Πρίν φύγω είχα ψεκ με Φεντόνα εκεί, και φαίνεται πως πάτησε τη νάρκη. Επισήμως πέρασαν τη κόκκινη γραμμή του να μπούν στη κρεβατοκάμαρά μου, και τώρα θα εξοντωθούν όπως τους αρμόζει.

Υπόψη, τελικά φαίνεται πως κάνει δουλειά για τις σαρανταπορνδαρούσες (σκολοπένδρες). Μέχρι στιγμής αυτές που έχω βρεί στο σπίτι είναι ελαφρά άρματα, (5-6) εκατοστά. Βαρύ Π/Β (12ποντες) έχω να δώ αρκετό καιρό.
φώναξε έναν υδραυλικό να τσεκάρει υγρασία, από κάπου έχεις διαρροή
Δεν υπάρχει κάτι, ούτε στο κάτω όροφο βγήκε τίποτα, ούτε πουθενά αλλού.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:53 Διατομάχειο χώμα κάνει τίποτα?
Αρχικά σκέφτηκα οτι είναι πολύ μεγάλες για να τις πειράξει αλλα έψαξα στον Γουγλη και λέει οτι μια χαρα τις σκοτώνει. Δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Μου φαίνεται θα ψάξω να πάρω, γιατί τα χημικά τα φοβάμαι.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Kauldron έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 18:53
Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:17 Παλιότερα έβρισκα αρκετές να βγαίνουν απ' το μπάνιο μου, σκότωσα καμιά 15ριά διαφόρων μεγεθών έτσι, μέχρι που έκλεισα το καπάκι της υδροροής με πολύ ψιλό πλέγμα (δε χωρούσαν να βγούν πλέον) και έκλεισα και κάποιες τρύπες πίσω απ' το κάθισμα της τουαλέτας (στόκαρα) :g030: .

απο ποτε οι τουαλετες εχουν τρυπες απο πισω; ευτυχως που βγαιναν απο εκει οι 40κλεφτες και τις εκλεισες αφου δε σενοχλουσε η μυρωδια... παλι καλα που δε σεχουν φαει εως τωρα και τα ποντικια!
Υπήρχε κενό ανάμεσα στη λεκάνη της τουαλέτας και το πάτωμα (ο κατασκευαστής είναι μεγάλος αυνάνας), το οποίο έκλεισα.

ο κατασκευαστης μπορει να ειναι αυνανας, αλλα εσυ οταν σκουπιζεις (υποθεση εργασιας) δεν βλεπεις τη σχισμη; περιμενες να βγει ο γκοτζιλας απο εκει για να το στοκαρεις; :003:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 18:57
Kauldron έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 18:53

ο κατασκευαστης μπορει να ειναι αυνανας, αλλα εσυ οταν σκουπιζεις (υποθεση εργασιας) δεν βλεπεις τη σχισμη; περιμενες να βγει ο γκοτζιλας απο εκει για να το στοκαρεις; :003:
Αμα δείς πόσο μικρό είναι το μπάνιο, θα καταλάβεις. Άλλωστε είναι κολλητά στο τοίχο εκεί.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Kauldron έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 18:56
Και αυτό δεν κάνει να το εισπνέεις.
Κατά την εφαρμογή να φοράς μάσκα ή να κρατάς την αναπνοή σου.
Να το βάζεις σε σημεία που δεν υπάρχουν ρεύματα αέρα, γιατί είναι πολύ λεπτή και θα σκορπίσει, κι ούτε σε σημεία που μπορεί να πέσει νερό, γιατί θα λασπώσει.
Occasio facit furem
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

GoBzi έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 16:42
Kauldron έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 12:51 Πρίν φύγω είχα ψεκ με Φεντόνα
Τώρα εξηγούνται πολλά.
:smt005:
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Kauldron

vagabondo έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 19:53
Kauldron έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 18:56

Και αυτό δεν κάνει να το εισπνέεις.
Κατά την εφαρμογή να φοράς μάσκα ή να κρατάς την αναπνοή σου.
Να το βάζεις σε σημεία που δεν υπάρχουν ρεύματα αέρα, γιατί είναι πολύ λεπτή και θα σκορπίσει, κι ούτε σε σημεία που μπορεί να πέσει νερό, γιατί θα λασπώσει.
:o :-?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”