https://twitter.com/JBetoras/status/1810590063056560532
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πιερρακακης ειναι ο μονος Υπουργος που παραγει εργο σ αυτη την Κυβερνηση?
Re: Ο Πιερρακακης ειναι ο μονος Υπουργος που παραγει εργο σ αυτη την Κυβερνηση?
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν φταίει ο Πιερρακάκης, απλά το ελληνικό δημόσιο είναι Οργανισμός Ταλαιπωρίας Πολιτών. Μιλάμε για γραφειοκρατικό θηρίο αντιπαραγωγικότητας που καμία κανονική κυβέρνηση δεν μπορεί να τιθασεύσει.
Δεν χρειάζεται μικρομανατζμεντ, αρκεί να πιέζεις τους προϊσταμένους, να ξηλώσεις και κανένα διευθυντή από τη θέση του, ούτε καν απόλυση. Γιατί δεν το κάνουν; προτιμούν την νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα ο κακός απλος δημόσιος υπάλληλος, Ακόμα με την μοναρχία Κούλη σχεδόν όλοι είναι δικοί τους πλέον.Green Dragon έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 11:44 Δεν φταίει ο Πιερρακάκης, απλά το ελληνικό δημόσιο είναι Οργανισμός Ταλαιπωρίας Πολιτών. Μιλάμε για γραφειοκρατικό θηρίο αντιπαραγωγικότητας που καμία κανονική κυβέρνηση δεν μπορεί να τιθασεύσει.
H ψηφιοποίηση του δημοσίου αλα ελληνικά μας έκανε απλήρωτες γραμματείς του κράτους. Παλια πηγαινες στον γκισε ρωτουσες τι χαρτια θελουν, είχαν συχνα απλές οδηγίες τυπωμένες στα τζάμια(για να μην τους πρήζουν), τους τα πετούσες και τους έλεγες φτιάχτα, αν ήταν και κανένα λάθος στο έλεγαν άμεσα ή σε ενημέρωναν. Τώρα εκτός του ότι παλι πρέπει εσύ να τα βρεις πρέπει επιπλέον να κάτσεις μονος στο να διαβάσεις ΦΕΚ δεκάδων εκατοντάδων σελίδων οδηγίες, να σκανάρεις έγγραφα, να τα καταχωρήσεις στην πλατφόρμα σαν καλή υπάλληλος στα σωστά πεδία, και αν κάνεις λάθος παίρνεις τα @@ σου.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Πάντως μόλις γύρισα από την Πειραιώς και έχουν ξηλώσει όλα τα ταμεία από όλα τα καταστήματα. Μόνον ΑΤΜ (για όσο υπάρχουν ακόμα) και e-banking.
Σε ερώτηση τι γίνεται αν θέλω να σηκώσω πολλά, μου είπε ότι επεκτείνουν την κάρτα μέχρι 5.000 € και σε ερώτηση, αν θέλω να σηκώσω περισσότερα δεν είχε απάντηση.
Σε ό,τι είναι εναντίον μας ο κάθε Πιερρακάκης είναι μανούλα, στα υπόλοιπα, φταίει το προσωπικό, η κακιά η ώρα και ο ανάδρομος Ερμής.
Σε ερώτηση τι γίνεται αν θέλω να σηκώσω πολλά, μου είπε ότι επεκτείνουν την κάρτα μέχρι 5.000 € και σε ερώτηση, αν θέλω να σηκώσω περισσότερα δεν είχε απάντηση.
Σε ό,τι είναι εναντίον μας ο κάθε Πιερρακάκης είναι μανούλα, στα υπόλοιπα, φταίει το προσωπικό, η κακιά η ώρα και ο ανάδρομος Ερμής.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 14:08 Πάντως μόλις γύρισα από την Πειραιώς και έχουν ξηλώσει όλα τα ταμεία από όλα τα καταστήματα. Μόνον ΑΤΜ (για όσο υπάρχουν ακόμα) και e-banking.
Μόνο τα απολύτως απαραίτητα σε ελληνική μπουρδελοτράπεζα. Τα υπόλοιπα σε τράπεζα του εξωτερικού. Σχεδόν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα είναι προτιμότερη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ναι, αλλά δεν δεν σου βάζουν περισσότερα εμπόδια αν θέλεις να τα σηκώσεις όλα;micmic έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 14:12Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 14:08 Πάντως μόλις γύρισα από την Πειραιώς και έχουν ξηλώσει όλα τα ταμεία από όλα τα καταστήματα. Μόνον ΑΤΜ (για όσο υπάρχουν ακόμα) και e-banking.
Μόνο τα απολύτως απαραίτητα σε ελληνική μπουρδελοτράπεζα. Τα υπόλοιπα σε τράπεζα του εξωτερικού. Σχεδόν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα είναι προτιμότερη.
Και εμείς δεν μπορούμε να έχουμε σε ξένη τράπεζα την μισθοδοσία μας.
Συμφωνούν συντονισμός-διαχείριση να ανοίξει ένα νήμα για τράπεζες και επιλογές ή δεν επιτρέπεται;
- Eθνικοκοινωνιστης
Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 11:34 Ο Πιερρακάκης άφησε έργο![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Chupacabra
The post below didn't age well.Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 11:34 Ο Πιερρακάκης άφησε έργο![]()
![]()
![]()
under έγραψε: 04 Φεβ 2022, 17:41 Οπως λεγαμε,υπαρχουν πολλοι αλλοι υπουργοι το εργο των οποιων ειναι μετρησιμο.
Μπορει να μην το καταλαβαινει ο ζαιαυγιτης της διπλανης πορτας αλλα για κακη του τυχη υπαρχουν θεσμοι που μετρανε επιδοσεις.
Κλασσικα,ο Αδωνις ακομα μια φορα κανει εργο που δεν αμφισβητειται.
Φυσικα ο ζαιαυγιτης θα συνεχισει να ασχολειται με τις διαφορες ασημαντες πιπες μιας και εννοιες οπως αυτη της επενδυσης και κατ επεκταση της εργασιας και δεν τον αφορουν.
https://mobile.twitter.com/AdonisGeorgi ... 0991150086
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-