Από κάτω μόνο καλά γράφουνUnique έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 13:35 https://twitter.com/stats_feed/status/1 ... 4959713440
Διαβάστε σχόλια για το πώς βλέπουν την Ελλάδα στο εξωτερικό. Το ότι έχουμε βγάλει άσχημο όνομα μπαταχτσίδων το οφείλουμε στους αριστερούς τεμπέληδες που πίστεψαν τον Εθνικό Παπατζή και τα λεφτόδεντρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Bίλντερς λέει στους Τούρκους να εγκαταλείψουν την Ολλανδία και κάνει πλακίτσα στον Ερντογάν
-
Δημοκράτης
Re: O Bίλντερς λέει στους Τούρκους να εγκαταλείψουν την Ολλανδία και κάνει πλακίτσα στον Ερντογάν
-
Δημοκράτης
Re: O Bίλντερς λέει στους Τούρκους να εγκαταλείψουν την Ολλανδία και κάνει πλακίτσα στον Ερντογάν
Εξαίρεση κανένα Σταύρος και 1 2 κομπλεξικοί
Μη λέτε μπούρδες
Υγ όχι πως δεν θα έπρεπε να έχουμε κακό όνομα ετσι που έχουμε καταντήσει
Μη λέτε μπούρδες
Υγ όχι πως δεν θα έπρεπε να έχουμε κακό όνομα ετσι που έχουμε καταντήσει
Με τεράστια διαφορά πιο ρατσιστές οι Έλληνες.
Στην Ελλάδα ποτέ δεν θα ακούσεις κάτι καλό για ξένους ή για ξένη χώρα.
Παίζει να είμαστε οι μοναδικοί παγκοσμίως που δεν γουστάρουμε κυριολεκτικά κανέναν άλλο λαό και χώρα.
Ναι εντάξειrunner έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 15:39Με τεράστια διαφορά πιο ρατσιστές οι Έλληνες.
Στην Ελλάδα ποτέ δεν θα ακούσεις κάτι καλό για ξένους ή για ξένη χώρα.
Παίζει να είμαστε οι μοναδικοί παγκοσμίως που δεν γουστάρουμε κυριολεκτικά κανέναν άλλο λαό και χώρα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν δεν βρουν καλύτερες; Α χα χα. Οι ξαδέλφες μου ήταν γκομενάρες και οι τύποι που τις παντρεύτηκαν φουλ ερωτευμένοι. Τον έναν δε τον τύπο τον θυμάμαι ένα καλοκαίρι που δεν μπορούσε να σταματήσει να την φιλαει σε μπαράκια στην παραλία στο νερό σε ντίσκο. Ο ένας βγάζει 15000 € τον μήνα σαν συνάκτης σε αθλητικό περιοδικόnyxtovios έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 12:09Όταν λέμε είναι ρατσιστές, δεν εννοώ θα σε κυνηγάν με μαχαίρια στο δρόμο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 11:57Κι εγώ έχω συγγενείς στην Ολλανδία. Οι δυο ξαδέλφες μου έχουν παντρευτεί ολλανδούς. Το μόνο που μπορω να τους καταλογίσω είναι ότι είναι λίγο αφιλόξενοι.nyxtovios έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 15:09
Ναι ο ξάδερφος σου είναι ένας στους τόσους.
Εγώ μιλάω γενικά πως θα σε αντιμετωπίσει ο μέσος Ολλανδός. Ρατσισταρια του κερατα είναι.
Τώρα ναι αν δε βρουν καλύτερες θα πάρουν και ελλεηνίδες, και ινδές και πάει λέγοντας. Αυτό παντού γίνεται.
Άμα έχεις αρκετούς γνωστούς ρώτα τους να σου πουν πως είναι η ενσωμάτωση τους σε αυτό το κράτος. Εγώ όσους ξέρω σχεδόν όλοι να γυρίσουν πίσω θέλουν.
Ίσως έπεσα στις περιπτώσεις εγώ. Αλλά δε μου λέει και πολλά τι κάναν οι ξαδερφες σου. Ο ρατσισμός κυρίως εναντίον των αντρων είναι έτσι και αλλιωςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 08:49Αν δεν βρουν καλύτερες; Α χα χα. Οι ξαδέλφες μου ήταν γκομενάρες και οι τύποι που τις παντρεύτηκαν φουλ ερωτευμένοι. Τον έναν δε τον τύπο τον θυμάμαι ένα καλοκαίρι που δεν μπορούσε να σταματήσει να την φιλαει σε μπαράκια στην παραλία στο νερό σε ντίσκο. Ο ένας βγάζει 15000 € τον μήνα σαν συνάκτης σε αθλητικό περιοδικόnyxtovios έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 12:09Όταν λέμε είναι ρατσιστές, δεν εννοώ θα σε κυνηγάν με μαχαίρια στο δρόμο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 11:57
Κι εγώ έχω συγγενείς στην Ολλανδία. Οι δυο ξαδέλφες μου έχουν παντρευτεί ολλανδούς. Το μόνο που μπορω να τους καταλογίσω είναι ότι είναι λίγο αφιλόξενοι.
Τώρα ναι αν δε βρουν καλύτερες θα πάρουν και ελλεηνίδες, και ινδές και πάει λέγοντας. Αυτό παντού γίνεται.
Άμα έχεις αρκετούς γνωστούς ρώτα τους να σου πουν πως είναι η ενσωμάτωση τους σε αυτό το κράτος. Εγώ όσους ξέρω σχεδόν όλοι να γυρίσουν πίσω θέλουν.κι ο άλλος κατι ανάλογο. Οπότε θα μπορούσαν άνετα να βρουν "καλύτερες". Απλά δεν παίζει το ρατσιστικό στην Ολλανδία και το πρόβλημα τους με τους μετανάστες είναι πρακτικό. Δεν τους μισούν επειδή πιστεύουν στον αλλάχ. Τους μισούν επειδή ενώ εκεί ο κάθε δημότης πρέπει να βγάζει μόνο τα σκουπίδια που του αναλογούν οι μουσουλμάνοι βγάζουν τα δικά τους και τα πετάνε δίπλα στον κάδο. Τους ενοχλούν επειδή ο κάθε Ολλανδός ή Έλληνας που δούλεψε στην Ολλανδία έχει έναν ωραίο κήπο οι μουσουλμάνοι έχουν αφήσει τα ξερόκλαδα έξω απο το σπίτι τους. Επειδή ο Ολλανδός δεν κλείνει τις κουρτίνες και οι μουσουλμάνοι έχουν τα παράθυρά τους αμπαρωμένα. Είναι ζήτημα λοιπόν μη αφομοίωσης ενός ξένου σώματος που θα παραμείνει ξένο. Χώρια που οι λαθρό τους τρώνε τα λεφτά κι έτσι έχουν ακόμα έναν λόγο να μισούν τους ξένους. Οι έλληνες φυσικά ούτε τριγυρνούν φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της χρυσης αυγής ούτε είναι λαθρό. Ίσως εσύ έπεσες στην περίπτωση.
- Sid Vicious
11 Σεπ 2023, 23:39
Πριν κανα δυο βδομαδες σε ενα μπαρ ειχα πιασει κουβεντα με εναν Ολλανδο. Ελεγε ο τυπος τι ωραια χωρα που ειμαστε και τι ομορφες γυναικες που ειναι οι Ελληνιδες. Του απαντάω ναι όμορφες είναι και έχουν και χαρακτήρα αλλα και εσεις δεν πατε πισω, ομορφες ειναι και οι Ολλανδεζες. Και τι με λεει ο ανεκδιηγητος; Οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι, εμεις εχουμε πολυ χαλια γυναικες, ολες ψηλες και ξανθιες ειναι, δεν βλεπονται, σε ποιον αρεσουν ψηλες ξανθες γυναικες; Ε του ειπα κι εγω οτι με αυτη του την θεση μολις εθεσε σοβαρη υποψηφιοτητα για "ανωμαλος της χρονιας 2023"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Φυσικά μπορεί να έπεσες σε τίποτα ναζί μα θα έλεγα τουλάχιστον κάποια χρόνια πίσω η εντύπωση των ευρωπαίων γενικότερα, όχι μόνο Ολλανδών, ήταν πως οι έλληνες παραείναι χαλαροί και αναξιόπιστοι και έτοιμοι να πιστολιάσουν. Δεν θα ξεχάσω στο δρόμο για Βαρκελώνη συνάντησα έναν Γάλλο μαύρο. Πίσσα κατράμι από τους μαύρους που πρέπει να δείξουν δόντια για να τους δεις νύχτα. Όταν με ρώτησε από που είμαι του είπα με περηφάνια Ελλάδα. Αυτός γέλασε δυνατά και μετά προσπάθησε να συγκρατήσει το γέλιο του. Ο αράπης ο μαύρος ο ταμ ταμ ταμ δηλαδή μας θεωρούσε , δικαίως ίσως, τον πάτο πάτο του βαρελιού. Δεν ξέρω αν είναι ρατσισμός. Πιστεύω ότι δεν είναι. Όταν έρχονται Γερμανοι φερειπείν και βγαίνουν βόλτα θεσσαλονίκη και βλέπουν μέχρι τις 2-3 τη νύχτα να κυκλοφορεί κόσμος τι σκέφτονται; Πότε δουλεύουν ετούτοι οι έλληνες; Είναι αυτό ρατσισμός; Δεν ξέρω.nyxtovios έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 16:13Ίσως έπεσα στις περιπτώσεις εγώ. Αλλά δε μου λέει και πολλά τι κάναν οι ξαδερφες σου. Ο ρατσισμός κυρίως εναντίον των αντρων είναι έτσι και αλλιωςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 08:49Αν δεν βρουν καλύτερες; Α χα χα. Οι ξαδέλφες μου ήταν γκομενάρες και οι τύποι που τις παντρεύτηκαν φουλ ερωτευμένοι. Τον έναν δε τον τύπο τον θυμάμαι ένα καλοκαίρι που δεν μπορούσε να σταματήσει να την φιλαει σε μπαράκια στην παραλία στο νερό σε ντίσκο. Ο ένας βγάζει 15000 € τον μήνα σαν συνάκτης σε αθλητικό περιοδικόnyxtovios έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 12:09
Όταν λέμε είναι ρατσιστές, δεν εννοώ θα σε κυνηγάν με μαχαίρια στο δρόμο.
Άμα έχεις αρκετούς γνωστούς ρώτα τους να σου πουν πως είναι η ενσωμάτωση τους σε αυτό το κράτος. Εγώ όσους ξέρω σχεδόν όλοι να γυρίσουν πίσω θέλουν.κι ο άλλος κατι ανάλογο. Οπότε θα μπορούσαν άνετα να βρουν "καλύτερες". Απλά δεν παίζει το ρατσιστικό στην Ολλανδία και το πρόβλημα τους με τους μετανάστες είναι πρακτικό. Δεν τους μισούν επειδή πιστεύουν στον αλλάχ. Τους μισούν επειδή ενώ εκεί ο κάθε δημότης πρέπει να βγάζει μόνο τα σκουπίδια που του αναλογούν οι μουσουλμάνοι βγάζουν τα δικά τους και τα πετάνε δίπλα στον κάδο. Τους ενοχλούν επειδή ο κάθε Ολλανδός ή Έλληνας που δούλεψε στην Ολλανδία έχει έναν ωραίο κήπο οι μουσουλμάνοι έχουν αφήσει τα ξερόκλαδα έξω απο το σπίτι τους. Επειδή ο Ολλανδός δεν κλείνει τις κουρτίνες και οι μουσουλμάνοι έχουν τα παράθυρά τους αμπαρωμένα. Είναι ζήτημα λοιπόν μη αφομοίωσης ενός ξένου σώματος που θα παραμείνει ξένο. Χώρια που οι λαθρό τους τρώνε τα λεφτά κι έτσι έχουν ακόμα έναν λόγο να μισούν τους ξένους. Οι έλληνες φυσικά ούτε τριγυρνούν φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της χρυσης αυγής ούτε είναι λαθρό. Ίσως εσύ έπεσες στην περίπτωση.
taliban έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 11:27Όσο πιο άνομος τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να βγεις βουλευτής.Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 17:46ΠΟιάς πληρωμής? Η ανομία είναι θεσμοθετημένη σ' αυτές τις πουστροχώρες. Αν κάποιος έχει την ατυχία και είναι νομοταγής πολίτης και πάει πχ στην Αστυνομία, θα του πούν "δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, να πάτε, πχ, στη πυροσβεστική", η πυροσβεστική θα τον στείλει πίσω στην αστυνομία, και κάπου εκεί ξεκινάει το αγαπημένο άθλημα των "Αρχών", το πίνγκ πόνγκ.taliban έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 17:24
Και όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής: πτνα κοινωνία κλαψ άλλους τους ανεβάζεις άλλους τους κατεβάζεις![]()
Αν τυχει τώρα και βγεις και δεν είσαι δεν την βγάζεις την 4ετια.
Βέβαια είμαστε τέτοιος κωλολαός που όταν γκυκαθουμε στο παραδάκι το γυρνάμε γρήγορα το το τροπάρι.
Άστο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel