Αν εξαιρέσεις τα LGBTQ, άντε και το ΝΑΤΟ, τα άλλα δεν το αναιρούν. Αλλά βασικά ο Βίλντερς δεν είναι φυλετιστής.Beria έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:19Υπερεθνικιστης υπέρ του ΝΑΤΟ, υπέρ του LGBTQ, φανατικός υποστηρικτής του Ισραήλ και εσχάτως υπέρ της ΟυκρανίαςΑρίστος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 18:07 Τι σχεση ενας υπερδιεθνιστης που μιλαει παντα μπερδεμενα σαν τον Βαρουφακη με ενα υπερεθνικιστη που μιλαει ντομπρα και σταρατα σαν τον Βιλντερς μονο εσεις ξερετε.
.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Bίλντερς λέει στους Τούρκους να εγκαταλείψουν την Ολλανδία και κάνει πλακίτσα στον Ερντογάν
- Golden Age
Re: O Bίλντερς λέει στους Τούρκους να εγκαταλείψουν την Ολλανδία και κάνει πλακίτσα στον Ερντογάν
Re: O Bίλντερς λέει στους Τούρκους να εγκαταλείψουν την Ολλανδία και κάνει πλακίτσα στον Ερντογάν
Ειναι επειδη ο κοσμος εχει τρελλαθει.
οι εθνικιστες ειναι με το Ισραηλ...
και οι διεθνιστες με τους Παλαιστινιους.
Οι Εργατικοι στη Βρετανια ζητησαν με το καλημερα αναγνωριση του Παλαιστινιακου Κρατους.
.
Οι Εργατικοι στη Βρετανια ζητησαν με το καλημερα αναγνωριση του Παλαιστινιακου Κρατους.
.
Στην επόμενη στροφή του Αρίστου μας:Αρίστος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:41 Ειναι επειδη ο κοσμος εχει τρελλαθει.
.
Οι εθνικιστές είναι με το LGBTQ, οι διεθνιστές με τους φίλους τους ισλαμιστές κυνηγούς gay
Ώπα μπαμπακο ωπα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εφοσον ο Βιλντερς ειναι κατα της Τουρκιας που στηριζει Χαμας μια χαρα μας συμφερει να ειναι σκληροπυρηνικα με Ισραηλ.
Δεν το σκεφτηκατε οι διεθνιστες ε;
Δεν πειραζει, το σκεφτηκα εγω ως εθνικιστης.
.
Δεν το σκεφτηκατε οι διεθνιστες ε;
Δεν πειραζει, το σκεφτηκα εγω ως εθνικιστης.
.
Και ο Τραμπ ειναι με το Ισραηλ και οχι με τη Χαμας και τους Ισλαμιστες που την ενισχυουν...
Τι παραξενο ε;
.
Τι παραξενο ε;
.
Κι εγώ.nyxtovios έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 15:03Το ξέρεις από προσωπική εμπειρία; ή το φανταζεσαι; Γιατί εγώ το έχω δει προσωπικά
Beria έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:43Στην επόμενη στροφή του Αρίστου μας:Αρίστος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:41 Ειναι επειδη ο κοσμος εχει τρελλαθει.
.
Οι εθνικιστές είναι με το LGBTQ, οι διεθνιστές με τους φίλους τους ισλαμιστές κυνηγούς gay
Ώπα μπαμπακο ωπα
Όπα
Τι μου λες;Ιδεολόγος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:53Beria έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:43Στην επόμενη στροφή του Αρίστου μας:Αρίστος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:41 Ειναι επειδη ο κοσμος εχει τρελλαθει.
.
Ώπα μπαμπακο ωπα
Όπα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο Βίλντερς έχει δηλώσει ότι woke = παράνοια. Τώρα αν δεν δήλωσε ότι θέλει να κρεμάσει τους ομοφυλόφιλους, τόσο το καλύτερο.Beria έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:43Στην επόμενη στροφή του Αρίστου μας:Αρίστος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:41 Ειναι επειδη ο κοσμος εχει τρελλαθει.
.
Ώπα μπαμπακο ωπα
Ο τύπος δεν είναι εθνικιστής, βασικά είναι ίσως ο πιο ήπιος από αυτούς που το σύστημα χαρακτηρίζει ακροδεξιούς (δεν αναφέρομαι φυσικά στην Μελόνι που την λες μέχρι κέντρο το πολύ). Είναι η κανονική δεξιά.
Ας τον πούμε 'εθνικιστοειδή' με βάση τα σημερινά, τραβηγμένα κριτήρια.
Η Ολλανδία θα αρχίσει χωρίς καθυστέρηση την παράδοση 24 αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία
https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni ... -oukrania/
https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni ... -oukrania/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι περισσότεροι ξένοι έτσι λένεΛίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 18:59Δεν πα’ να γαμηθουν κι οι τουλιπάκηδεςnyxtovios έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 15:00 Μη νομίζετε ότι οι Ολλανδοι έχουν καλύτερη άποψη για τους Έλληνες
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Όσο πιο άνομος τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να βγεις βουλευτής.Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 17:46ΠΟιάς πληρωμής? Η ανομία είναι θεσμοθετημένη σ' αυτές τις πουστροχώρες. Αν κάποιος έχει την ατυχία και είναι νομοταγής πολίτης και πάει πχ στην Αστυνομία, θα του πούν "δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, να πάτε, πχ, στη πυροσβεστική", η πυροσβεστική θα τον στείλει πίσω στην αστυνομία, και κάπου εκεί ξεκινάει το αγαπημένο άθλημα των "Αρχών", το πίνγκ πόνγκ.taliban έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 17:24Και όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής: πτνα κοινωνία κλαψ άλλους τους ανεβάζεις άλλους τους κατεβάζειςKauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 15:59
Όλοι αυτοί οι λαοί, Τούρκοι, Έλληνες, Αλβανοί είναι λαοί ΑΝΟΜΟΙ, άνθρωποι κουτοπόνηροι που θεωρούν οτι ο νόμος δεν ισχύει για τους ίδιους.![]()
Αν τυχει τώρα και βγεις και δεν είσαι δεν την βγάζεις την 4ετια.
Βέβαια είμαστε τέτοιος κωλολαός που όταν γκυκαθουμε στο παραδάκι το γυρνάμε γρήγορα το το τροπάρι.
Άστο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εγώ έχω συγγενείς στην Ολλανδία. Οι δυο ξαδέλφες μου έχουν παντρευτεί ολλανδούς. Το μόνο που μπορω να τους καταλογίσω είναι ότι είναι λίγο αφιλόξενοι.nyxtovios έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 15:09Ναι ο ξάδερφος σου είναι ένας στους τόσους.Green Dragon έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 15:08 Ο ξάδερφός μου είναι στην Ολλανδία 20 χρόνια, παντρεμένος με Ολλανδέζα. Μου έχει μεταφέρει ότι είναι κάπως επιφυλακτικοί με όλους τους νοτιοευρωπαίους αλλά καμία σχέση με το πως βλέπουν τους Τούρκους.
Εγώ μιλάω γενικά πως θα σε αντιμετωπίσει ο μέσος Ολλανδός. Ρατσισταρια του κερατα είναι.
Όταν λέμε είναι ρατσιστές, δεν εννοώ θα σε κυνηγάν με μαχαίρια στο δρόμο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 11:57Κι εγώ έχω συγγενείς στην Ολλανδία. Οι δυο ξαδέλφες μου έχουν παντρευτεί ολλανδούς. Το μόνο που μπορω να τους καταλογίσω είναι ότι είναι λίγο αφιλόξενοι.nyxtovios έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 15:09Ναι ο ξάδερφος σου είναι ένας στους τόσους.Green Dragon έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 15:08 Ο ξάδερφός μου είναι στην Ολλανδία 20 χρόνια, παντρεμένος με Ολλανδέζα. Μου έχει μεταφέρει ότι είναι κάπως επιφυλακτικοί με όλους τους νοτιοευρωπαίους αλλά καμία σχέση με το πως βλέπουν τους Τούρκους.
Εγώ μιλάω γενικά πως θα σε αντιμετωπίσει ο μέσος Ολλανδός. Ρατσισταρια του κερατα είναι.
Τώρα ναι αν δε βρουν καλύτερες θα πάρουν και ελλεηνίδες, και ινδές και πάει λέγοντας. Αυτό παντού γίνεται.
Άμα έχεις αρκετούς γνωστούς ρώτα τους να σου πουν πως είναι η ενσωμάτωση τους σε αυτό το κράτος. Εγώ όσους ξέρω σχεδόν όλοι να γυρίσουν πίσω θέλουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 7 Απαντήσεις