!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μονομάχος 2(δεν είναι παρωδία)
Re: Μονομάχος 2(δεν είναι παρωδία)
Μετά την αρχική σκηνή με τους Γερμανούς και μετά στο Κολοσσαίο που τα κάνουν πουτανα όλα με τα άρματα δεν περιμένω κάτι καλύτερο είτε από αυτόν είτε από άλλον, έχω κλείσει ως ρωμαιολαγνος 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Μια ακομα δαπανηρη προβλεπομενη αποτυχια του Ριντλει Σκοτ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- hellegennes
Εγώ πάλι απορώ. Οκ, ο Ρίντλεϊ Σκοτ είναι κίντερ έκπληξη. Κάποιες ταινίες του είναι αριστουργήματα ενώ κάποιες άλλες είναι χαλαρά στην λίστα με τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών.
Από καθαρά οικονομική άποψη όμως, από τα καμμιά 30αριά φιλμ που σκηνοθέτησε, μόνο 5 έβγαλαν λεφτά. Οι υπόλοιπες ταινίες του ή ήρθαν ίσα βάρκα ή έβαλαν μέσα το στούνιο χοντρά. Ποιος του δίνει λεφτά να κάνει ταινίες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Νομίζω για τις ερωτικές σκηνές θα βάλουν αυτό.
και επικοινωνεί πολύ όμορφα ως δίπτυχο
παρ όλες τις διαφορές τους....και δεν εννοώ μόνο την εποχή που διαδραματίζονται
και με την πρώτη του ....μισό αιώνα πριν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
cansel χλαμιδοταινία
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν είναι και τόσο κακός σε εισπράξεις. Νούμερο 10 παγκοσμίως σαν σκηνοθέτης.hellegennes έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 12:25Εγώ πάλι απορώ. Οκ, ο Ρίντλεϊ Σκοτ είναι κίντερ έκπληξη. Κάποιες ταινίες του είναι αριστουργήματα ενώ κάποιες άλλες είναι χαλαρά στην λίστα με τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών.
Από καθαρά οικονομική άποψη όμως, από τα καμμιά 30αριά φιλμ που σκηνοθέτησε, μόνο 5 έβγαλαν λεφτά. Οι υπόλοιπες ταινίες του ή ήρθαν ίσα βάρκα ή έβαλαν μέσα το στούνιο χοντρά. Ποιος του δίνει λεφτά να κάνει ταινίες;
Η πρώτη ταινία δεν ήταν απλά μια ιστορία εκδίκησης, κατάφερε να υπερβεί το είδος της με τη θεματική του mos maiorum.
Λίγο άδικο να κρίνεις μια ταινία από το τρέιλερ, αλλά μου φαίνεται μια ουγκ ταινία δράσης στην αρχαία Ρώμη.
Λίγο άδικο να κρίνεις μια ταινία από το τρέιλερ, αλλά μου φαίνεται μια ουγκ ταινία δράσης στην αρχαία Ρώμη.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Απλά δεν συγκρίνονται το duellists με την τελευταία μονομαχία. Σαν να συγκρίνεις Μενεγάκη με Μποντλέρ.
ας το δούμε πρώταΒίνγκιλοτ έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 12:33 Η πρώτη ταινία δεν ήταν απλά μια ιστορία εκδίκησης, κατάφερε να υπερβεί το είδος της με τη θεματική του mos maiorum.
εγώ το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα αβίαστα είναι ότι δείχνει συνέχεια μαύρους, ισως είναι το Τζάγκο 2
θα δούμε
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το σενάριο του Μονομαχου δεν ηταν τιποτε αλλο παρα διασκευη του σεναριου της ταινιας "Η πτωση της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας" του 1964.Βίνγκιλοτ έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 12:33 Η πρώτη ταινία δεν ήταν απλά μια ιστορία εκδίκησης, κατάφερε να υπερβεί το είδος της με τη θεματική του mos maiorum.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Rocco Siffredi
νομιζω υπερβαλλεις με το 5/30hellegennes έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 12:25
Εγώ πάλι απορώ. Οκ, ο Ρίντλεϊ Σκοτ είναι κίντερ έκπληξη. Κάποιες ταινίες του είναι αριστουργήματα ενώ κάποιες άλλες είναι χαλαρά στην λίστα με τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών.
απο τα τελευταια του το Last Duel πατωσε ολα τα υπολοιπα ειχανε κερδος εστω και μικρο το Martian ειδικα πηγε σουπερ
οταν εχει "ονομα" ο σκηνοθετης θα βρει λεφτα
Δεν την έχω δει, δεν ξέρω αν θεωρείται καλή. Τέλος πάντων, τα πάντα είναι θέμα υλοποίησης.George_V έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 12:40Το σενάριο του Μονομαχου δεν ηταν τιποτε αλλο παρα διασκευη του σεναριου της ταινιας "Η πτωση της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας" του 1964.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εφόσον παίζει ο Ντένζελ, δε γίνεται να είναι μούφα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 283 Απαντήσεις
- 5729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron