!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Re: ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Το "Νανογιλέκος" δεν πάει γάντι στο Ν;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 10:24ντομπροσύνη λέει χαχαχαχαJuno έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:45https://twitter.com/akivernitos/status/ ... 3434388480georgebi έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 18:06 Και για όποιον βαριέται να διαβάσει το από πάνω σεντόνι μου![]()
μια εικόνα ειναι χίλιες λέξεις![]()
![]()
![]()
![]()
ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας που έχει περάσει ποτέ από την ελ πολιτική
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το θέμα είναι να θεσμοθετηθεί. Μετά, λόγω υπηρεσιακών αναγκών, οι 2 εφημερίες/μήνα γίνονται 4 ή 10, με μια ανακοίνωση.georgebi έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 10:15Δηλαδή ειναι τόσο παράλογα αυτά που λέει ο Αδωνις; Δεν τους σπρώχνουν στο δημόσιο....δυο εφημερίες στον μήνα τους ζητά να αναλάβουν..... με γνώμονα το κοινό καλό.....γιατροί ειναι, δεν ειναι έμποροιJuno έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:40Αυτό που λες μαστίγιο, είναι κομμουνισμός. Κάποιος επέλεξε τον ιδιωτικό τομέα. Με ποιο δικαίωμα θα τον σπρώξουν στο δημόσιο ενώ δεν θέλει;Spoiler
Αυτό που λες καρότο, είναι το αυτονόητο. Η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να το παρέχει, αλλά δεν το έκανε μέχρι τώρα για να νοικιάζουν οι χωριάτες σε εξωφρενικές τιμές!georgebi έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 16:39
Παρ ολο που κανείς δεν θα με χαρακτήριζε νουδούλικο καθώς μόνο ΚΡΙΤΙΚΑ στηρίζω ΝΔ![]()
θα απαντησω πως εχω πάρει ΘΕΤΙΚΗ θέση και για το σημερινό μαστίγιο![]()
αλλά και για το καρότο του περασμένου μηνα
Και το κάνει για τους γιατρούς για να μην μας κάνουν ρεζίλι οι τουρίστες. Οι αστυνομικοί σε καναπέδες στο ΑΤ και οι εκπαιδευτικοί σε sleeping bag στην αμμουδιά μέχρι το τέλος της σεζόν!Spoiler
Επίσης είναι μεγάλη βλακεία, επειδή όσοι γιατροί δεν είναι δεμένοι εδώ με στρωμένη πελατεία, καινούριο ιατρείο με καινούρια μηχανήματα που πρέπει να ξεχρεώσουν και όσοι βγαίνουν τώρα και δεν θέλουν να γίνουν νοσοκομειακοί, αλλα ήθελαν να μείνουν στην Ελλάδα, θα ψαχτούν να φύγουν έξω.
Αυτούς πως θα τους αναγκάσει να μείνουν;
Θα απειλήσει να ξεσπιτώσει τους γονείς τους;
Θα τους κλείσει στη φυλακή; Πώς;![]()
https://www.liberal.gr/politiki/ad-geor ... kro-thayma
«Εγώ είμαι υπέρ της καλόπιστης συνεννόησης των ανθρώπων. Έχουμε νοσοκομεία της χώρας που κάνουμε διαρκώς προσκλήσεις μονίμου προσωπικού σε κρίσιμες ιατρικές ειδικότητες και έχουμε μηδέν συμμετοχή. Τι λέμε εμείς;
Όλοι οι διοικητές των νοσοκομείων της ευρύτερης περιοχής πήραν έναν-έναν τηλέφωνο στους ιδιώτες γιατρούς που λειτουργούσαν και τους προτάθηκε να αναλάβουν μερικές εφημερίες τον μήνα με μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Αν πάλι δεν προσέλθει κανείς, τι άλλο πρέπει να κάνει το υπουργείο Υγείας;»
«Υποστηρίζουμε τους ιδιώτες γιατρούς, αλλά κεντρικός πυλώνας μας είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δηλαδή τόσο φοβερό είναι να κάνουμε δυο εφημερίες στον μήνα;
Δεν μας νοιάζουν καθόλου οι ασθενείς;
Εγώ σέβομαι τους ιδιώτες, όμως ελπίζω να μη χρειαστεί να λάβω επιπλέον μέτρα».
![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι περίεργη, τι απολυταρχικό μέτρο θα πάρει για τους νοσηλευτές, τον κλάδο στον οποίο υπάρχει πραγματική έλλειψη, (ενώ γιατρούς έχουμε μπόλικους, απλώς δεν υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή τους).
Πχ οι απόφοιτοι Νοσηλευτικής, με την αποφοίτηση να είναι εσώκλειστοι στο νοσοκομείο και να δουλεύουν 6ήμερο, 13ωρο για κάποια χρόνια (τα καλύτερα της ζωής τους);
Να τους απαγορεύεται να κάνουν οικογένεια για καμιά δεκαετία για να μην παίρνουν άδειες κυήσεως και ανατροφής τέκνου;
Τι αρρωστημένο θα σκεφτεί ο θεούλης της πολιτικής για αυτούς, αφού εδώ δεν πιάνει το συνταγολογιο του ΕΟΠΠΥ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 11 Ιούλ 2024, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Όντως. Αυτός ο άνθρωπος είναι σήμερα υπουργός υγείας. Δεν μπορώ να πω "τραγικό", επειδή υπερβαίνει και τα όρια του τραγικού. Είναι κάτι που πιθανόν μόνο εξωγήινη νοημοσύνη μπορεί να κατανοήσει και να περιγράψει.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Εμπεδοκλής
Για αυτό το άλλαξε από Σπύρος; Δεν του έβγαινε το αρκτικόλεξο.Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 09:22Το "Νανογιλέκος" δεν πάει γάντι στο Ν;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 10:24ντομπροσύνη λέει χαχαχαχα
ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας που έχει περάσει ποτέ από την ελ πολιτική![]()
"Εμένα η κούραση είναι από την άσκηση"micmic έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 09:32 Όντως. Αυτός ο άνθρωπος είναι σήμερα υπουργός υγείας. Δεν μπορώ να πω "τραγικό", επειδή υπερβαίνει και τα όρια του τραγικού. Είναι κάτι που πιθανόν μόνο εξωγήινη νοημοσύνη μπορεί να κατανοήσει και να περιγράψει.
Άδωνης ο σφίχτης!
Καλά....ο γιατρός άλλη δουλειά δεν έχει; όλο με τον Αδωνι ασχολείται;

Και καλά....άντε με τα ιατρικά...ειναι ο τομέας του....του τη λέει
Άλλα ακομα και για τον Γκατζογιάννη παραφύλαγε να του την πει;

Και καλά....άντε με τα ιατρικά...ειναι ο τομέας του....του τη λέει
Άλλα ακομα και για τον Γκατζογιάννη παραφύλαγε να του την πει;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 09:36"Εμένα η κούραση είναι από την άσκηση"Spoiler
micmic έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 09:32 Όντως. Αυτός ο άνθρωπος είναι σήμερα υπουργός υγείας. Δεν μπορώ να πω "τραγικό", επειδή υπερβαίνει και τα όρια του τραγικού. Είναι κάτι που πιθανόν μόνο εξωγήινη νοημοσύνη μπορεί να κατανοήσει και να περιγράψει.
![]()
Άδωνης ο σφίχτης!![]()

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τσσσσ....ατσα ο Αδωναρος....δεν μας τα χε πει αυτά

https://www.tanea.gr/2022/10/11/politic ... a-paxakia/

https://www.tanea.gr/2022/10/11/politic ... a-paxakia/

Spoiler
Άμα το μακρινό 1997 σάς έλεγε κάποιος ότι ο εξ' ευωνύμων εικονιζόμενος κάποια στιγμή θα γινόταν πρωτοκλασάτος υπουργός και αντιπρόεδρος της νουδού, και θα κυκλοφορούσε μ' ένα κιπά πάντα εύκαιρο στη μέσα τσέπη του σακακιού του, είμαι σίγουρος ότι θα σκάγατε στα γέλια και θα τον λέγατε τρελό για δέσιμο.

Αυτή η κοιλίτσα και το στήθος cup A,δεν συνάδουν με τις δραστηριότητες στις φωτογραφίες.georgebi έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 10:56Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 09:36"Εμένα η κούραση είναι από την άσκηση"Spoiler
micmic έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 09:32 Όντως. Αυτός ο άνθρωπος είναι σήμερα υπουργός υγείας. Δεν μπορώ να πω "τραγικό", επειδή υπερβαίνει και τα όρια του τραγικού. Είναι κάτι που πιθανόν μόνο εξωγήινη νοημοσύνη μπορεί να κατανοήσει και να περιγράψει.
![]()
Άδωνης ο σφίχτης!![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να κάνουμε....ειναι φαγανος....τσακίζει τα σουβλάκια μετά....ότι καίει το τρώει....και με το παραπάνω

Το μαραθώνιο πάντως τον έβγαλε

Spoiler
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Τελικά, το θέμα είναι να βγεις στο γυαλί.Άμα βγεις στο γυαλί βρίσκονται και τα πλήθη ηλιθίων που θα σε στηρίξουν για ναΝαύτης έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 11:17 Άμα το μακρινό 1997 σάς έλεγε κάποιος ότι ο εξ' ευωνύμων εικονιζόμενος κάποια στιγμή θα γινόταν πρωτοκλασάτος υπουργός και αντιπρόεδρος της νουδού, και θα κυκλοφορούσε μ' ένα κιπά πάντα εύκαιρο στη μέσα τσέπη του σακακιού του, είμαι σίγουρος ότι θα σκάγατε στα γέλια και θα τον λέγατε τρελό για δέσιμο.
![]()
γίνεις βουλευτής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 2402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot