!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τί θα πει ο (μουσουλμανικός) κόσμος;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τί θα πει ο (μουσουλμανικός) κόσμος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:45
εδιτ ΚΑΙ Ρομα που μολις προσθεσε η ΓΑΛΗ :smt005: :smt005:
Λάθος μετάφραση.

Εννοούσα ότι το στυλάκι σου μόνον σε ρομά και αλβανούς κάγκουρες πιάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:46
DIOMEDESGR έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:37
fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:34 Τα στατιστικα απο το χαρτζ φιρ της Γερμανιας σε διαψευδουν αλλα 0,60 ειναι αυτα.

Δεν βοηθουν ολοι οι μεταναστες στην αναπτυξη της οικονομιας.Καποιοι συγκεκριμενης θρησκειας ειναι βαριδιο.
Για παρέθεσε τα να τα δούμε !

Υ.Γ. Τα 0.60 αναφέρονται σε σφουγγοκωλάριους του Συριζανελ, είδες εσύ πουθενά να γράφω ΥΠΕΡ αυτού του θιάσου σκιών ? Εμ μπερδεύεις τα μπούτια σου εμ θες και σοβαρή συζήτηση με ακαδημαϊκές παραπομπές!
Σας πληρωνουν περισσοτερο στις ΜΚΟ απο οτι στον συριζα;

https://www.alkv-loeb-zit.de/archiv2015 ... 202014.pdf

90% των λιβανεζων,65% των ιρακινων , 53% των αφγανων
Οχι οσο οι εβραιοι πληρωνουν τον Τραμπ να κανει πολεμους για χαρη του Ισραηλ.

https://www.timesofisrael.com/adelson-s ... ing-trump/

Μονο ο Αντελσον εσταξε εκατο εκατομμυριακια στον Τραμπακουλα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:42
Έλα ρε σοβαρά; Είσαι ανοιχτόχρωμος;
Ε, προφανώς θα μένεις σε κανέναν καταυλισμό και τους κάνεις μεγάλη εντύπωση, γιατί εγώ ξέρω πολλούς ανοιχτόχρωμους Έλληνες.
Εκτός αν είσαι αλμπίνος, οπότε αλλάζει το θέμα.

Ο μπλάκι του Μελνιμπονε. :lol:
Δεν καταλαβες. Τα καλοκαιρια οπου και να παω στην Ελλαδα, στα μαγαζια και αλλου, οι Ελληνες μου μιλανε ΠΑΝΤΑ στα αγγλικα. Στον δρομο στην αθηνα με σταματανε Ρωσσοι και μου μιλανε Ρωσσικα. Σκανδιναβικο λεβελ.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:46 Σας πληρωνουν περισσοτερο στις ΜΚΟ απο οτι στον συριζα;

https://www.alkv-loeb-zit.de/archiv2015 ... 202014.pdf

90% των λιβανεζων,65% των ιρακινων , 53% των αφγανων
Καλά! Εξήγησε λιγάκι τι λέει το report γιατί δεν καταννοώ την Γερμανική ή παράθεσε κάποιο link ώστε να το διαβάσω από μετάφραση!

Είμαι ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ λέμε, όχι Αριστερός !
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:48
Βινόσαυρος έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:35
Θα μπορούσαμε να σε πούμε και πύρρο;
:giggle: :giggle:
δεν ειμαι ηπειρωτης φιλε, αλλα με διασκεδαζει που το φορουμ πιστευει πως ειμαι αλβανος (και μουσουλμανος, και εβραιος, και γκει, και τρανς και γυναικα και οτι αλλο εχω διαβασει για μενα κατα καιρους εδω μεσα)

Σιγα μην εισαι και ταιλανδος.

Απλα οι μκο πληρωνουν σχετικα καλα.Τιποτα απο αυτα δεν πιστευεις.
μαλακα φαγανε, τι επαθες, σ εφτυσε η γκομενα η οξεια κριση αιμορροιδων;
Άβαταρ μέλους
blackpaint

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:50
Λάθος μετάφραση.

Εννοούσα ότι το στυλάκι σου μόνον σε ρομά και αλβανούς κάγκουρες πιάνει.
αυτο ειναι κομπλιμεντο
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:31 Μπορει να μην ειναι μονο θεμα θρησκειας αλλα ναι υπαρχουν κακες και καλες θρησκειες.

Το ισλαμ ειναι πολυ κακη θρησκεια.Τελεια.

Ενα παραδειγμα πολης του δυτικου κοσμου οπου οι μουσουλμανοι ξεπερασαν το 10% (ανεξαρτητα απο εθνοτικη καταγωγη βλεπε π.χ. Τουρκους Γερμανια ή μαγκρεμπιανς) και να μην παρατηρουνται τετοια φαινομενα;

Και στο ντισελντορφ εχει χιλιαδες γιαπωνεζους αλλα δεν εχουμε τετοια και σε αλλες δυτικες πολεις εχουν χιλιαδες βιετναμεζους αλλα δεν εχουμε τετοια και στην ισπανια εχουμε χιλιαδες περουανους αλλα δεν εχουμε τετοια.
Δεν διαφωνω σε αυτο που παρατηρεις τοσο πολυ οσο εκει που το αποδιδεις. Δεν νομιζω οτι ειναι μια θρησκεια εγγενως καλη ή κακη, φτανει να εχουν περασει οι κοινωνιες που τη φερουν απο το σταδιο της αποπομπής της απο το δημοσιο χωρο/βιο. Ειναι εμφανες οτι οι μουσουλμανικες κοινωνιες δεν εχουνε περασει αυτο το σταδιο σχεδον καμια. Μονο Τουρκια μπορει και παλι εν μερει και βλεπεις τι γινεται με Ερντογαν. Σαν χριστιανικη κοινωνια στις παρυφες της ευρωπης ειχαμε την τυχη να δεχτουμε τις ευεργετικες αντιθρησκευτικες επιρροες του διαφωτισμου και της αναγεννησης που βαλανε στους χριστιανους τα δυο ποδια σε ενα παπουτσια και τους εκαμανε ποτυ τρεηντ. Αυτό δεν εχει γινει ακομα στις μουσουλμανικες κοινωνιες. Αλλα να λες οτι το ισλαμ ειναι εξ ορισμου απροσαρμοστο ειναι λαθος του στυλ να ητανε καποιος το μεσαιωνα (τον αιωνα του μεσαιωνα συγκεκριμενα, περι τα 1100) και να έλεγε ότι ο χριστιανισμος ειναι εκ φυσεως ασυμβατος με μια κοσμικη κοινωνια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:55
fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:48

δεν ειμαι ηπειρωτης φιλε, αλλα με διασκεδαζει που το φορουμ πιστευει πως ειμαι αλβανος (και μουσουλμανος, και εβραιος, και γκει, και τρανς και γυναικα και οτι αλλο εχω διαβασει για μενα κατα καιρους εδω μεσα)

Σιγα μην εισαι και ταιλανδος.

Απλα οι μκο πληρωνουν σχετικα καλα.Τιποτα απο αυτα δεν πιστευεις.
μαλακα φαγανε, τι επαθες, σ εφτυσε η γκομενα η οξεια κριση αιμορροιδων;
Πετυχα πακιστανο ταξιτζη και αν δεν αγριευα αντι για το σπιτι μου θα φταναμε Βαρκελωνη.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:59 Πετυχα πακιστανο ταξιτζη και αν δεν αγριευα αντι για το σπιτι μου θα φταναμε Βαρκελωνη.
ελπίζω να του έδωσες το πολυ 1 αστερι στο uber app και issues στο navigation. :P
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:59 Πετυχα πακιστανο ταξιτζη και αν δεν αγριευα αντι για το σπιτι μου θα φταναμε Βαρκελωνη.
Λυπαμαι πολυ για την ταλαιπωρια σου, αλλα δεν φταιει το ισλαμ και γι αυτο.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 19:02
Δεν είναι προφανής η αιτιακή σχέση;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
fagano3

Δεν ξερω τι φταιει αλλα την ξανθια γαλανοματα που με αποχαιρετησε του κοψε να καταλαβει οτι ειναι η νοβια μου (και να το ρωτησει μη χασει :lol: )

Nα του κοψει να βαλει γκουγκλ μαπς ουτε που πηγε το μυαλο του.

Αν και σημερα νιωθω περισσοτερο ρατσιστης απεναντι στους νοτιοευρωπαιους δημοσιους υπαλληλους.

Τι ηθελα και βρηκα δουλεια,θα μου βγαλουν την πιστη οι αχρηστοι δημοσιοι υπαλληλοι για να βγαλω χαρτια.

Βγαλαν νομο να κλεινεις ηλεκτρονικο ραντεβου και μου βγαινει συνεχεια δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβου.Λες και ειναι τζοκερ,αν σου κατσει η ωρα μπορεις να πετυχεις ραντεβου. :011:
Άβαταρ μέλους
blackpaint

fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 19:14
Δεν ξερω τι φταιει αλλα την ξανθια γαλανοματα που με αποχαιρετησε του κοψε να καταλαβει οτι ειναι η νοβια μου (και να το ρωτησει μη χασει :lol: )

Αν και σημερα νιωθω περισσοτερο ρατσιστης απεναντι στους νοτιοευρωπαιους δημοσιους υπαλληλους.

Τι ηθελα και βρηκα δουλεια,θα μου βγαλουν την πιστη οι αχρηστοι δημοσιοι υπαλληλοι για να βγαλω χαρτια.

Βγαλαν νομο να κλεινεις ηλεκτρονικο ραντεβου και μου βγαινει συνεχεια δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβου.Λες και ειναι τζοκερ,αν σου κατσει η ωρα μπορεις να πετυχεις ραντεβου. :011:
εγω νομιζα πως σε πηρε απο κανα μπαρ η πως κουβαλουσες καμια μπουκαλα αλκοολ και ταραχτηκε ο πιστος μουσλιμ, επειδη γινεται συνεργος στην αμαρτια και θα καει για παντα στην κολαση και μεσα στο μεταφυσικο του αγχος εχασε τον δρομο του.
fagano3

blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 19:21
fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 19:14

εγω νομιζα πως σε πηρε απο κανα μπαρ η πως κουβαλουσες καμια μπουκαλα αλκοολ και ταραχτηκε ο πιστος μουσλιμ, επειδη γινεται συνεργος στην αμαρτια και θα καει για παντα στην κολαση και μεσα στο μεταφυσικο του αγχος εχασε τον δρομο του.
Μπα με το μινι της ξανθιας ταραχτηκε :lol:
Άβαταρ μέλους
blackpaint

fagano3 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 19:23 εγω νομιζα πως σε πηρε απο κανα μπαρ η πως κουβαλουσες καμια μπουκαλα αλκοολ και ταραχτηκε ο πιστος μουσλιμ, επειδη γινεται συνεργος στην αμαρτια και θα καει για παντα στην κολαση και μεσα στο μεταφυσικο του αγχος εχασε τον δρομο του.
Μπα με το μινι της ξανθιας ταραχτηκε :lol:
[/quote]

δειξε λιγη κατανοηση και αντρικη αλληλεγγυη, ολοι χαζευουμε με τετοια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”