Σαν να βλέπεις την Προοδευτική είναι οι πορτοκαλι, αίμα απ τα μάτια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
Re: Euro 2024
Εκεί που άλλαζαν στο τέλος επί 3 λεπτά τα μπακ τους πασουλες με το τέρμα μπας και λήξει και καταλάβουν στο ημίχρονο τι κάνουν σκατά, ούτε στο Λιβαδειά-Καβαλα
Δεν είναι και πυρηνική φυσική: έπαθε ο άλλος θλάση και τον άλλαξε με αμυντικό για κάποιο λόγο. Τα σκάτωσε με την αλλαγή και έχασε το κέντροjason0 έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 22:52 Εκεί που άλλαζαν στο τέλος επί 3 λεπτά τα μπακ τους πασουλες με το τέρμα μπας και λήξει και καταλάβουν στο ημίχρονο τι κάνουν σκατά, ούτε στο Λιβαδειά-Καβαλα
- SpAcE_PaNtHeR
Πάμε ρε Ολλανδία
ότι λέει ο κανονισμός
βγάζω το καπέλο στον Σάουθγκέι που έχει δέσει κόμπο τον Κούμαν με Σάκα-Φόντεν από δεξιά στο 90% του ματς για να τραβάνε πολλούς Ολλανδούς ώστε να ανακουφίζει την αριστερή του πλευρά που έχει μαύρη τρύπα ένεκα ανάποδου ποδιού Τρίπιερ
σου λέει ο αντίπαλος δεν έχει χαφ να βγάλουν βαθιά διαγώνια μπαλιά ώστε να αλλάξουν γρήγορα το παιχνίδι προς την αδύναμή μου πτέρυγα, άρα από εκεί είμαι σέιφ
το είχε ξανακάνει στο β΄ μέρος με τους Σλοβάκους(;) αλλά θεώρησα ότι ήταν τυχαίο και συνέπεια του ότι η Αγγλία γενικώς μαλακιζόταν
μπράβο, δεν του το 'χα του πούστη
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ΣωστόςΣενέκας έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 23:04Δεν είναι και πυρηνική φυσική: έπαθε ο άλλος θλάση και τον άλλαξε με αμυντικό για κάποιο λόγο. Τα σκάτωσε με την αλλαγή και έχασε το κέντροjason0 έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 22:52 Εκεί που άλλαζαν στο τέλος επί 3 λεπτά τα μπακ τους πασουλες με το τέρμα μπας και λήξει και καταλάβουν στο ημίχρονο τι κάνουν σκατά, ούτε στο Λιβαδειά-Καβαλα![]()
από το κέντρο αρχίζει το ζήτημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 10 Ιούλ 2024, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο ένας τρώει τις μύξες του στον πάγκο και ο άλλος έχει ψυχολογικά απο το 96 και δεν πρόκειται να πάρει ρίσκα. Λέω να πέσω για ύπνο μέχρι τα πέναλτι 
Ε, ρε, ανάλυση το πχόρουμ, όχι παίζουμε.Tarkovsky έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 23:08ότι λέει ο κανονισμός![]()
βγάζω το καπέλο στον Σάουθγκέι που έχει δέσει κόμπο τον Κούμαν με Σάκα-Φόντεν από δεξιά στο 90% του ματς για να τραβάνε πολλούς Ολλανδούς ώστε να ανακουφίζει την αριστερή του πλευρά που έχει μαύρη τρύπα ένεκα ανάποδου ποδιού Τρίπιερ
σου λέει ο αντίπαλος δεν έχει χαφ να βγάλουν βαθιά διαγώνια μπαλιά ώστε να αλλάξουν γρήγορα το παιχνίδι προς την αδύναμή μου πτέρυγα, άρα από εκεί είμαι σέιφ
το είχε ξανακάνει στο β΄ μέρος με τους Σλοβάκους(;) αλλά θεώρησα ότι ήταν τυχαίο και συνέπεια του ότι η Αγγλία γενικώς μαλακιζόταν
Πού να μπει κι ο Δάσκαλας
Σενέκας, τέτοιο ολέθριο όπως στο γκολ δεν έχει κάνει ο Ράις μια ολάκερη σεζόν με Άρσεναλ, το φύλαγε για την εθνική
θύμισε Μάνταλο
θύμισε Μάνταλο
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Καλά ο δάσκαλος σχολιάζει μόνο μετά τη λήξη ποιοι έπαιξαν ρίαλ και ποιες οι αδυναμες φτερούγες
στείλε το ποστ στο Fb του κοιμίση του Κούμαν, εγώ δεν έχωsharp έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 23:15Ε, ρε, ανάλυση το πχόρουμ, όχι παίζουμε.Tarkovsky έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 23:08ότι λέει ο κανονισμός![]()
Πού να μπει κι ο Δάσκαλας![]()
μπας και τους σώσουμε τους Πορτοκαλιούς, έτσι όπως πάει δεν την βγάζουν
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 645 Προβολές