Καμένη φλάντζα μύρισε πάλι.nemo έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 20:34γιατι δεν παραδεχεσαι απλα οτι ειναι εσφαλμενη η υποστηριξη στους σκουροχρωμους της παλαιστινηςsys3x έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 20:29Εσείς.nemo έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 19:45
δεν σου περασε ακομη η ευκοιλια για τους παλαιστινιους ...![]()
βρε μαλαξ εδω εμεις γεμισαμε με αφρικη και ασια απο ολες τις κουραδοχρωμες φυλες
και δεν τρεχει μια !! και αυτοι δεν μπορουν να τα πανε καλα με μια φυλη μονο;
εξηγησε το εμεις ειμαστε μαλακες ή αυτοι;
που δεν αντεχουν να ζουν παρεα με λευκους και χριστιανους και θελουν να τους εξοντωσουν
δεν ειναι αργα !
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Στους ναζί πρέπει να τους πατησεις το κεφάλι αλλιώς επαναλαμβάνουν την 7/10.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 19:15Το πήρανε πολύ καλά το μάθημα τους από τους ναζί οι Ισραηλινοί, ξεπατικωσουρα.nick έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 19:07Εντάξει η χαμας θα θυσιάσει ολους τους παλαιστινιους για να σώσουν τα στελέχη το τομάρι τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 18:44
https://www.ohchr.org/en/press-releases ... gaza-strip
εσυ γιατι γελας χαιδω ;
Γιατί έτσι γουστάρω ...
πως την είδες, θα πατάξεις και το δικαίωμα να γελάω όποτε μου καυλώσει στυλιανέ?
ΥΓ. Είμαι λευκός χριστιανός, δεν είμαι σκουρόχρωμος...ακόμα...σε λίγο ξεκινάω μπάνια...
άντε σούργελο που την είδες και γελωτοκρισία
αν το μύρισε καμμενα λαδια ειναι αστειο ...τοτε καθε φορα θα στο γραφω για να γελαςstudent έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:34Γιατί έτσι γουστάρω ...
πως την είδες, θα πατάξεις και το δικαίωμα να γελάω όποτε μου καυλώσει στυλιανέ?
ΥΓ. Είμαι λευκός χριστιανός, δεν είμαι σκουρόχρωμος...ακόμα...σε λίγο ξεκινάω μπάνια...
άντε σούργελο που την είδες και γελωτοκρισία
για παμε παλι
..sys3x έγραψε:..Καμένη φλάντζα μύρισε πάλι.
ο sys3x έγραψε ολόκληρο σατυρικό μονόπρακτο...με 4 λέξεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά
Το ότι εσύ δεν πήρες χαμπάρι, αν και είσαι ο πρωταγωνιστής...δεν αποτελεί έκπληξη
ΥΓ. Γράφε το όποτε γουστάρεις, κι εγώ θα γελάω όποτε γουστάρω. Στην τελική, όπως γράφει και στην ούγια... perception is reality
Το ότι εσύ δεν πήρες χαμπάρι, αν και είσαι ο πρωταγωνιστής...δεν αποτελεί έκπληξη
ΥΓ. Γράφε το όποτε γουστάρεις, κι εγώ θα γελάω όποτε γουστάρω. Στην τελική, όπως γράφει και στην ούγια... perception is reality
τι να παρω χαμπαρι απο τον στιξ που δεν καταλαβαινει οτι οι παλαιστινιοι θελουν ενα δικο τους κρατοςstudent έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:49 ο sys3x έγραψε ολόκληρο σατυρικό μονόπρακτο...με 4 λέξεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά
χωρις ξενους και δεν τους ενδιαφερει ποιον και ποιους σκοτωνουν
θα καθησω να σκεφτω την λαλακια που εγραψε ως απαντηση και επιχειρημα;
και αμα εσυ το εχεις για μονοπρακτο εισαι ενας μπαμιας και μισος ..αυτα !
Δεκτόν. Πάμε να δούμε μπαλίτσα τώρα...nemo έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:53και αμα εσυ το εχεις για μονοπρακτο εισαι ενας μπαμιας και μισος ..αυτα !Spoiler
τι να παρω χαμπαρι απο τον στιξ που δεν καταλαβαινει οτι οι παλαιστινιοι θελουν ενα δικο τους κρατοςstudent έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:49 ο sys3x έγραψε ολόκληρο σατυρικό μονόπρακτο...με 4 λέξεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά
καλό βράδυ να χεις
οκ καλη μπαλα ! και απο οτι συμπεραίνω δεν θελεις να ξαναγραψω το μονοπρακτο αλλη φορα !student έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:58Δεκτόν. Πάμε να δούμε μπαλίτσα τώρα...nemo έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:53και αμα εσυ το εχεις για μονοπρακτο εισαι ενας μπαμιας και μισος ..αυτα !Spoiler
καλό βράδυ να χεις![]()
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Θα παει ο Νετανιαχου στις ΗΠΑ και η προπαγανδα αρχισε ηδη το damage control
https://www.reuters.com/world/us/white- ... 024-07-09/
https://www.reuters.com/world/us/white- ... 024-07-09/
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Φανταστείτε τώρα, να έβγαζε κάποιο ακκάου σχετιζόμενο με Ρωσία κάτι τέτοιο για την Ουκρανία:

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
https://www.timesofisrael.com/failure-a ... s-bravery/
For first 7 hours, residents fought terrorists almost alone
Failure and slaughter: IDF’s Be’eri probe shows army’s colossal errors, residents’ bravery
Investigation into Oct. 7 Hamas invasion of kibbutz, where 101 civilians and 31 security personnel died, finds disastrous response by military amid battle against hundreds of terrorists
For first 7 hours, residents fought terrorists almost alone
Failure and slaughter: IDF’s Be’eri probe shows army’s colossal errors, residents’ bravery
Investigation into Oct. 7 Hamas invasion of kibbutz, where 101 civilians and 31 security personnel died, finds disastrous response by military amid battle against hundreds of terrorists
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ένας από τους δεκάδες χιλιάδες ομήρους του φασιστικού Ισραηλινοου κράτους που βασανίζονται καθημερινά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις