Αγγλία από κανονικη διάρκεια του ματς. Αν δεν καθαρισει τότε, θα το καθαρίσει από το α'ημιχρονο της παράτασης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Euro 2024
- vantono
Επιλογή αυτογκόλ υπάρχει? Δεν έχει τύχει να το ψάξω ποτέ μου, αλλά σήμερα βλέπω να προηγείται η Αγγλία με αυτογκολ 
Μόνο ως πρωτο γκολvantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 20:38 Επιλογή αυτογκόλ υπάρχει? Δεν έχει τύχει να το ψάξω ποτέ μου, αλλά σήμερα βλέπω να προηγείται η Αγγλία με αυτογκολ![]()
17 απόδοση
Έχει ένα ωραίο στις ενισχυμένες αποδόσεις, πρόκριση Αγγλίας (πρόκριση, οχι νίκη) και ένα σουτ στην εστία Κέιν 3.15
Αυτό θα φορτώσω
- vantono
Ωραίο ακούγεται.jason0 έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 20:39Μόνο ως πρωτο γκολvantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 20:38 Επιλογή αυτογκόλ υπάρχει? Δεν έχει τύχει να το ψάξω ποτέ μου, αλλά σήμερα βλέπω να προηγείται η Αγγλία με αυτογκολ![]()
17 απόδοση
Έχει ένα ωραίο στις ενισχυμένες αποδόσεις, πρόκριση Αγγλίας (πρόκριση, οχι νίκη) και ένα σουτ στην εστία Κέιν 3.15
Αυτό θα φορτώσω
Έέεεεεεεε
Δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στα πέναλτι σημαίνει όταν γυρίσουν στο νησί την παραδειγματικη τους εκτέλεση μπροστα στον Καρολο.
Ειπαμε οι παραδοσεις της Αγγλιας είναι η μπυρα,τα fish and chips, και ο αποκλεισμος της Αγγλιας στα πέναλτι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Communio Sancta
Βλέπω Χ και πενάλντια.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
ένα ενδιαφέρον ματς που να εμπλέκονται οι ντιντήδες και τι στον κόσμο
κι ας το σηκώσουν στο τέλος
κι ας το σηκώσουν στο τέλος
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η Αγγλία μέχρι σήμερα είναι λες και παίζει με τραβηγμένο το χειρόφρενο. Σήμερα θα δείξει αν το κάνει επίτηδες ή όχι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Rocco Siffredi
Ναι επίτηδες πέρασε τους Σλοβάκους με γκολ στο 96 και τους Ελβετούς στα πεναλτι, mind games τους έκανεΖενίθεδρος έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:13 Η Αγγλία μέχρι σήμερα είναι λες και παίζει με τραβηγμένο το χειρόφρενο. Σήμερα θα δείξει αν το κάνει επίτηδες ή όχι.
Κλασικη περιπτωση το σημερινο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μονομαχία των 2 μεγαλυτερων λουζεραδων του κόσμου, η μία θα το δίνει στην άλλην
1-0 στα πέναλτι
Η πρόβλεψή μου
Ολλανδία φανερά καλύτερη αλλά τελικά περνάνε οι άγγλοι είτε με καμιά φάβα είτε σε τίποτα πέναλτυ με τους άλλους να χάνουν τ αχαστα.
Προτίμησή μου,
να τους ρίξουν μια ξεγυρισμένη τριάρα οι ολλανδοί, όσο και αν είναι σιχαμένοι μαλάκες σαν άνθρωποι. Σαν τους άγγλους δεν είναι
Ολλανδία φανερά καλύτερη αλλά τελικά περνάνε οι άγγλοι είτε με καμιά φάβα είτε σε τίποτα πέναλτυ με τους άλλους να χάνουν τ αχαστα.
Προτίμησή μου,
να τους ρίξουν μια ξεγυρισμένη τριάρα οι ολλανδοί, όσο και αν είναι σιχαμένοι μαλάκες σαν άνθρωποι. Σαν τους άγγλους δεν είναι
Τι λαος ειναι αυτος ρε πουστη μου.
Κοιτα το σορτσακι του Πικφορντ. Απορω πως γαμανε αυτοι οι τυποι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
με τον κώλοDaje έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:57 Τι λαος ειναι αυτος ρε πουστη μου.
γνωστά αυτά
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje