!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεόκοπα ονόματα, αυτή η μάστιγα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Νεόκοπα ονόματα, αυτή η μάστιγα
Δεν ξερω αν εχει ποσταριστει και παλιοτερα ο Τσουβελαρος στο νημα, αλλα ξανα πρέπει.
vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 10:31Τί το τόσο ριζοσπαστικό έκανες δηλαδη, και της φανηκε περιεργο?Cecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:11 Προχτές μια μαλακω με ρώτησε γιατί θα δώσω το όνομα της μάνας μου. Άντε από κει μωρή σάπια που τολμάς και ρωτάς !
Πρώτο αγόρι -> όνομα πατέρα του πατέρα
πρώτο κορίτσι -> όνομα μητέρας της μητέρας
Ετσι προστάζει ο άγραφος κανών της παραδόσεωςΑπο μικρός που ημουν το θυμαμαι, και εδω και στο χωριο μου, όλοι αυτο εκαναν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η επιτομή του προχωκαγκουρισμού.vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 11:29 Δεν ξερω αν εχει ποσταριστει και παλιοτερα ο Τσουβελαρος στο νημα, αλλα ξανα πρέπει.
Όλα τα προχωκάγκουρα που τσιρίζουν σε όλα τα άλλα θέματα για τη συντήρηση, την πατριαρχία, τις πυρηνικές οικογένειες, την αναχρονιστική παράδοση κλπ κλπ στο θέμα των ονομάτων παθαίνουν μία αιφνίδια μετάλλαξη και είναι έτοιμοι να βγούνε στους δρόμους με σημαίες, νταούλια, εθνικά λάβαρα και φουστανέλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα άλλα, ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρέπει να μπει στη διαδικασία να βαφτίσει ή να δηλώσει το παιδί του, με ένα όνομα με το οποίο δεν θέλει να το αποκαλεί. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Έχω πελάτες οικογένεια που το παιδάκι η μάνα το λέει Αβραάμ και ο πατέρας Αντρέα. Στην αρχή είχα μπερδευτεί, μετά μού είπαν ότι έχει επισήμως δύο ονόματα. Extra note ότι δεν είναι Έλληνες, είναι Ρώσοι (που μεγάλωσαν εδώ). Την κόρη τους την λένε Βικτωρία.
Έχω μια άλλη πελάτισσα που την κόρη της τήν λένε Κυβέλη-Αθανασία. Την έχω ρωτήσει πώς θέλει να την φωνάζω αλλά τής αρέσουν και τα δυο, οπότε τα χρησιμοποιώ κατά βούληση.
Έχω μια άλλη πελάτισσα που την κόρη της τήν λένε Κυβέλη-Αθανασία. Την έχω ρωτήσει πώς θέλει να την φωνάζω αλλά τής αρέσουν και τα δυο, οπότε τα χρησιμοποιώ κατά βούληση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 10:31Τί το τόσο ριζοσπαστικό έκανες δηλαδη, και της φανηκε περιεργο?Cecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:11 Προχτές μια μαλακω με ρώτησε γιατί θα δώσω το όνομα της μάνας μου. Άντε από κει μωρή σάπια που τολμάς και ρωτάς !
Ετσι προστάζει ο άγραφος κανών της παραδόσεωςΑπο μικρός που ημουν το θυμαμαι, και εδω και στο χωριο μου, όλοι αυτο εκαναν.
Το πρώτο παιδί παίρνει το όνομα που θέλει ο πατέρας.
Αν θέλει δίνει το όνομα του πατέρα ή της μητέρας του.
Εκτός αν είναι σώγαμπρος, οπότε δίνει το όνομα του πεθερού ή της πεθεράς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- vantono
Δεν κατάλαβεςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:10vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 10:31Τί το τόσο ριζοσπαστικό έκανες δηλαδη, και της φανηκε περιεργο?Cecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:11 Προχτές μια μαλακω με ρώτησε γιατί θα δώσω το όνομα της μάνας μου. Άντε από κει μωρή σάπια που τολμάς και ρωτάς !
Εκτός αν είναι σώγαμπρος, οπότε δίνει το όνομα του πεθερού ή της πεθεράς.
Το ονομα που θελει ο παππους παίρνει. Αν ο πατερας εχει καλη σχεση με τον πατερα του (και παππού) εχει καλως. Αν δεν εχει, βγαινουν τα μαχαιρια κανονικότατα.
Ειχα ακουσει και ιστορία οπου ο παππους αποκλήρωσε (ή απειλουσε με αποκλήρωση) τον γιο του, αν δεν εδινε το ονομα του στο εγγόνι του.
vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:13Δεν κατάλαβεςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:10vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 10:31
Τί το τόσο ριζοσπαστικό έκανες δηλαδη, και της φανηκε περιεργο?
Εκτός αν είναι σώγαμπρος, οπότε δίνει το όνομα του πεθερού ή της πεθεράς.![]()
Το ονομα που θελει ο παππους παίρνει. Αν ο πατερας εχει καλη σχεση με τον πατερα του (και παππού) εχει καλως. Αν δεν εχει, βγαινουν τα μαχαιρια κανονικότατα.
Ειχα ακουσει και ιστορία οπου ο παππους αποκλήρωσε (ή απειλουσε με αποκλήρωση) τον γιο του, αν δεν εδινε το ονομα του στο εγγόνι του.
Στον Τσουβέλαρο, το 'πες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Γιατί δεν σου αρεσουν καθολου αυτα που λεει?ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:16vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:13Δεν κατάλαβεςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:10
Εκτός αν είναι σώγαμπρος, οπότε δίνει το όνομα του πεθερού ή της πεθεράς.![]()
Στον Τσουβέλαρο, το 'πες;![]()
Δεν ειναι αληθεια? Τους προχωκάγκουρες σατιρίζει. Προχωκαγκούρεψες κι εσυ?
..
Αντί να βγάλουν κανά παραδοσιακό.....
Ρε " Berias " αυτά τα Ηρκος και Στάντης πόθεν προκύπτουν ;;;
.

.
Αντί να βγάλουν κανά παραδοσιακό.....
Ρε " Berias " αυτά τα Ηρκος και Στάντης πόθεν προκύπτουν ;;;
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άλλη οπτική έχεις εσύ για τους προχωκάγκουρες και άλλη εγώ.vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:20Γιατί δεν σου αρεσουν καθολου αυτα που λεει?ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:16vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:13
Δεν κατάλαβες![]()
Στον Τσουβέλαρο, το 'πες;![]()
![]()
Δεν ειναι αληθεια? Τους προχωκάγκουρες σατιρίζει. Προχωκαγκούρεψες κι εσυ?![]()
Κατά τα άλλα, την οπτική μου για τα φάσιον βίκτιμς στα περιφερειακά, που μια χαρά ενστερνίζονται όλες τις τάσεις στο οτιδήποτε και τη βλέπουν ως φύλακες του παραδοσιακού γκράαλ μόνον για τα ονόματα των παπουδογιαγιαγιάδων (τρελλά συγκινητικό, δε λέω), την έχω ήδη αναφέρει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν γέννησα τον μεγάλο μου γιο, ήθελα να βγει το όνομα του πεθερού μου που είχε πεθάνει νεότατος και του πατέρα της Γερμανίδας πεθεράς μου. Ήταν ξεκάθαρα ΔΙΚΗ ΜΟΥ επιλογή. Γεώργιος -Κάρλ.
Στον δεύτερο, πάλι ΕΓΩ διάλεξα το όνομα. Ορφέας.
Κανένα ζήτημα. Όλα κομπλέ. Εκτός λίγουλάκι με τους δικούς μου που δεν ήταν και τίποτε σημαντικό να ασχοληθώ με τις μαλακίες τους. Ό,τι δίνεις παίρνεις σε τούτη τη ζήση.

Κανένα ζήτημα. Όλα κομπλέ. Εκτός λίγουλάκι με τους δικούς μου που δεν ήταν και τίποτε σημαντικό να ασχοληθώ με τις μαλακίες τους. Ό,τι δίνεις παίρνεις σε τούτη τη ζήση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- vantono
Btw, αυτό πάρα πολλοί το έχουν ως γρουσουζιά.Πασιφάη έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:46 Όταν γέννησα τον μεγάλο μου γιο, ήθελα να βγει το όνομα του πεθερού μου που είχε πεθάνει νεότατος και του πατέρα της Γερμανίδας πεθεράς μου. Ήταν ξεκάθαρα ΔΙΚΗ ΜΟΥ επιλογή. Γεώργιος -Κάρλ.
Κανένα ζήτημα. Όλα κομπλέ. Εκτός λίγουλάκι με τους δικούς μου που δεν ήταν και τίποτε σημαντικό να ασχοληθώ με τις μαλακίες τους. Ό,τι δίνεις παίρνεις σε τούτη τη ζήση.![]()
![]()
Όσοι είναι προληπτικοί ναι. Εγώ πάλι, όχι.vantono έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:49Btw, αυτό πάρα πολλοί το έχουν ως γρουσουζιά.Πασιφάη έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:46 Όταν γέννησα τον μεγάλο μου γιο, ήθελα να βγει το όνομα του πεθερού μου που είχε πεθάνει νεότατος και του πατέρα της Γερμανίδας πεθεράς μου. Ήταν ξεκάθαρα ΔΙΚΗ ΜΟΥ επιλογή. Γεώργιος -Κάρλ.
Κανένα ζήτημα. Όλα κομπλέ. Εκτός λίγουλάκι με τους δικούς μου που δεν ήταν και τίποτε σημαντικό να ασχοληθώ με τις μαλακίες τους. Ό,τι δίνεις παίρνεις σε τούτη τη ζήση.![]()
![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11427 Προβολές
-