!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαλλικες εκλογες 2024
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Γαλλικες εκλογες 2024
Πιπες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 22:15Ναι αλλά δεν θέλω να εισάγω το προσωπικό μου bias. Σε αυτά τα θέματα ο μέσος όρος έχει δίκιο.Lugozzi έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 21:59Έχεις διαβάσει ποτέ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 21:39
Κατά κοινή ομολογία είναι, αν γκουγκλάρεις τι leaning έχει δηλαδή αυτό θα δεις.
Κουναλακη, Μπουκάλας, Κ
Εγώ διαβάζω Καθημερινή από το 1995.
Σήμερα είναι η πιο woke φυλλάδα στην Ελλάδα.
Διάβασε ένα οποιοδήποτε Κ και θα δεις.
Συντηρητική η Καθημερινή λέει
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχωραφα σου
Μέσος όρος λέει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Συντηρητική εννοούν κεντροδεξιά, δεν νομίζω ότι αξιολογούν άξονα woke-MAGApilled στις ελληνικές εφημερίδες.Lugozzi έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 17:22Πιπες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 22:15Ναι αλλά δεν θέλω να εισάγω το προσωπικό μου bias. Σε αυτά τα θέματα ο μέσος όρος έχει δίκιο.
Κουναλακη, Μπουκάλας, Κ
Συντηρητική η Καθημερινή λέει![]()
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχωραφα σου![]()
Μέσος όρος λέει![]()
Ποιοι είναι αυτοί που εννουν και αξιολογούν?Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 17:59Συντηρητική εννοούν κεντροδεξιά, δεν νομίζω ότι αξιολογούν άξονα woke-MAGApilled στις ελληνικές εφημερίδες.Lugozzi έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 17:22Πιπες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 22:15
Ναι αλλά δεν θέλω να εισάγω το προσωπικό μου bias. Σε αυτά τα θέματα ο μέσος όρος έχει δίκιο.
Κουναλακη, Μπουκάλας, Κ
Μέσος όρος λέει![]()
Πάρε αυτή την κυριακη την Καθημερινή και την Εστία και πες μου ποια είναι συντηρητική.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Συντηρητική είναι η Καθημερινή. Η Εστία είναι σαν καρτουνίστικη παρωδία συντηρητικής εφημερίδας.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Αυτοί οι κομμουνιστές είναι που εννοούν και αξιολογούν, νανε?Βίνγκιλοτ έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 19:06 Συντηρητική είναι η Καθημερινή. Η Εστία είναι σαν καρτουνίστικη παρωδία συντηρητικής εφημερίδας.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Λογικά ναι, ελεγχουμε τα πάντα. Αλλά δίκιο έχει, αυτή δεν είναι με το πολυτονικό;
- Frappezitis
Ακούω στοιχήματα αν ο Μελανσον συνεργαστεί τελικά με Μακρον!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Άσε να ξέρουμε καλύτερα εμείς οι συντηρητικοί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 19:18Λογικά ναι, ελεγχουμε τα πάντα. Αλλά δίκιο έχει, αυτή δεν είναι με το πολυτονικό;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
orion22Lugozzi έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 17:22Πιπες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 22:15Ναι αλλά δεν θέλω να εισάγω το προσωπικό μου bias. Σε αυτά τα θέματα ο μέσος όρος έχει δίκιο.
Κουναλακη, Μπουκάλας, Κ
Μέσος όρος λέει![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν αναφέρομαι καν στο πολυτονικό. Υπάρχουν εκδοτικοί οίκοι όπως η Άγρα και ο Γκούτενμπεργκ που το χρησιμοποιούν για αισθητικούς λόγους χωρίς να στιγματίζονται. Η τοποθέτηση μιας εφημερίδας στον πολιτικό άξονα γίνεται βάσει κάποιων αντικειμενικών λίγο πολύ κριτηρίων και είναι συγκερασμός πολλών παραγόντων. Τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ προέρχονται από τη φιλελεύθερη σκέψη και ανήκουν στον φιλελεύθερο ατομικισμό, μια ξεκάθαρα αστική ιδεολογία. Η μαρξιστική Αριστερά λειτουργεί με διαφορετικά κριτήρια. Μια μετρημένη λοιπόν αποδοχή των ΛΟΑΤΚΙ δε σε τοποθετεί αυτόματα στην Αριστερά ή στην Κεντροαριστερά.
Αντίθετα, η Εστία είναι εφημερίδα γκαγκά.

Αντίθετα, η Εστία είναι εφημερίδα γκαγκά.

Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
./
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 09 Ιούλ 2024, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 178 Απαντήσεις
- 4740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-