Και αυτοί!
Τρελή φάμπρικα... Και με σχετικές στελεχώσεις απο αμφοτέρους.
Και αυτοί!
Maλακίες.Golden Age έγραψε: 24 Απρ 2018, 15:32Μα στην Γερμανία οι πατριώτες είναι υπο δίωξη με οργουλεικούς νόμους.
Μια χαρά διάβασα.πες μας ποιες αντιλήψεις του Αντερ έρχονται σε αντίθεση με την επιστημηhellegennes έγραψε: 24 Απρ 2018, 18:17Ξαναδιάβασε τι έγραψα και μην απαντάς άσχετα πράγματα.fagano3 έγραψε: 24 Απρ 2018, 17:52Ποιες αντιληψεις των δεξιων ερχονται σε αντιθεση με την επιστημη;
Το οτι δεν πιστευουμε στα 300 φυλα ή οτι το ισλαμ ειναι προβληματικο;
Εχετε αποδειξει οτι λειτουργειτε σαν 2μισαχρονα πιτσιρικια.Ίφιδα έγραψε: 24 Απρ 2018, 17:54 Ε καλά, κόψε κάτι.
Το απαγορευμένο είναι πάντα και το πιο γλυκό
Κρίνοντας απ τον μικρό μου, ο μόνος σίγουρος τρόπος για να κάνει κάτι, είναι να του πω να μην το κάνει.
Κι εχουμε αποδειξει ως λαός ότι λειτουργούμε χειρότερα κι απο 2μισάχρονα πιτσιρίκια.
Παλι τα ιδια ρε ; Εμεις οι Δεξιοι ειμαστε κιμπαρηδες.hellegennes έγραψε: 24 Απρ 2018, 18:13Καλά, δεν το λες και «πιάναμε γκόμενες» να πληρώνεις 50 ευρώ για να πιάσεις βυζί.under έγραψε: 24 Απρ 2018, 15:48 Εμεις ειμαστε μαγκες γιατι δηλωναμε Δεξιοι και πιαναμε και γκομενες.![]()
Δεν έχει σχέση η επιστήμη με αυτό που είπα, άρα δεν διάβασες τίποτα. Ξαναδιάβασε:fagano3 έγραψε: 24 Απρ 2018, 18:41 Μια χαρά διάβασα.πες μας ποιες αντιλήψεις του Αντερ έρχονται σε αντίθεση με την επιστημη
Να το σπάσω σε δεκάρικα: όλοι οι περιθωριακοί θεωρούν τους εαυτούς τους ήρωες γιατί θεωρούν πως είναι υπό δίωξη από το κατεστημένο. Ο under ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτούς που πιστεύουν στον Νιμπίρου.Αλλά δεν ξέρω γιατί το βλέπεις σαν κοπλιμένο αυτό. Κι αυτοί που πιστεύουν ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό είναι μια μικρή μειοψηφία, που έχει απέναντί της σύσσωμη την επιστήμη, τα ΜΜΕ, την πολιτεία και την πλειοψηφία του κόσμου.
Κι αυτοί πιστεύουν εξίσου ότι έχουν πολλά κιλά αρχίδια για να πιστεύουν κάτι κόντρα σε όλα αυτά.
under έγραψε: 24 Απρ 2018, 18:43Εχετε αποδειξει οτι λειτουργειτε σαν 2μισαχρονα πιτσιρικια.Ίφιδα έγραψε: 24 Απρ 2018, 17:54 Ε καλά, κόψε κάτι.
Το απαγορευμένο είναι πάντα και το πιο γλυκό
Κρίνοντας απ τον μικρό μου, ο μόνος σίγουρος τρόπος για να κάνει κάτι, είναι να του πω να μην το κάνει.
Κι εχουμε αποδειξει ως λαός ότι λειτουργούμε χειρότερα κι απο 2μισάχρονα πιτσιρίκια.
Εμεις ειμαστε η αντισταση της Λογικης και της Ανδρειας !
Δεν ξέρω, εγώ έκανα σεξ χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω. Άρα μάλλον είμαι πιο μάγκας από σένα.under έγραψε: 24 Απρ 2018, 18:45Παλι τα ιδια ρε ; Εμεις οι Δεξιοι ειμαστε κιμπαρηδες.hellegennes έγραψε: 24 Απρ 2018, 18:13 Καλά, δεν το λες και «πιάναμε γκόμενες» να πληρώνεις 50 ευρώ για να πιάσεις βυζί.![]()
Αν δεν πιαναμε γκομενες εμεις ποιοι θα πιανατε ; Εσεις που μοιραζετε το λιοσπορο στα δυο ;

Δυστυχως για σενα δεν ειμαι 80 χρονων.Αυτος που μοιραζει το λιοσπορο στα δυο δεν γαμει.Νομος.Τελος.hellegennes έγραψε: 24 Απρ 2018, 18:49 Δεν ξέρω, εγώ έκανα σεξ χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω. Άρα μάλλον είμαι πιο μάγκας από σένα.
Το δικό σου «έπιασα γκόμενα» είναι ίδιο με αυτουνού:
![]()
Καλα τα λες . Θα σε στηριζα αν ησουν δεξιος. Αλλα δεν εισαι δεξιος. Εισαι αντιδιεθνιστης αριστερος εμποτισμενος με παλαιας κοπης χριστιανικο φιλοφεουδαλισμο.under έγραψε: 24 Απρ 2018, 00:59 Τωρα μεταξυ μας...
δεν ειναι υπερτεραστια μαγκια να εχεις μεγαλωσει στην μεταπολιτευτικη Ελλαδα και να δηλωνεις Δεξιος ;
Οχι "δεξιος εγω δεν ειμαι συριζα αλλά..." σαν τον ακριτα μας η τον Καμμενο.
Κανονικος Δεξιος.
Ποσα κιλα @@ πρεπει να εχει ο καθενας μας που μεγαλωσε με την αντιδεξια προπαγανδα σε καθε εκφανση της καθημερινοτητας ;
Γι αυτο ρε κουμουνες κατα βαθος μας θαυμαζετε.
Γιατι εχουμε πολλα κιλα @@ !
Ευχαριστω.
Υγ : λυσσαξτε τσαουσες
Αν με ξαναπεις αριστερο θα μαλωσουμε.Εισαι καλο παιδι,δεν θελω να σε πειραξω.Οργισμένος έγραψε: 24 Απρ 2018, 19:06 Καλα τα λες . Θα σε στηριζα αν ησουν δεξιος. Αλλα δεν εισαι δεξιος. Εισαι αντιδιεθνιστης αριστερος εμποτισμενος με παλαιας κοπης χριστιανικο φιλοφεουδαλισμο.
Οκ , αναδιατυπωνω:under έγραψε: 24 Απρ 2018, 19:19Αν με ξαναπεις αριστερο θα μαλωσουμε.Εισαι καλο παιδι,δεν θελω να σε πειραξω.Οργισμένος έγραψε: 24 Απρ 2018, 19:06 Καλα τα λες . Θα σε στηριζα αν ησουν δεξιος. Αλλα δεν εισαι δεξιος. Εισαι αντιδιεθνιστης αριστερος εμποτισμενος με παλαιας κοπης χριστιανικο φιλοφεουδαλισμο.