Έχει τσινίσει η μουσούδα του που δεν μ'αρέσει αυτό:
3:48
Έχει τσινίσει η μουσούδα του που δεν μ'αρέσει αυτό:
Ποια σου θυμιζει μπλακυ;blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:41εαν ειναι faux βυζου, δεν το προσεξα καν, και προσωπικα δε με χαλαει καθολου, το αντιθετο κιολας.Cecily Anne έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:36E καλά, ακομπλεξάριστη δεν τη λες με φουσκωτό βυζί και 2 κιλά ιαλουρονικό.blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:35
γαματη κι ακομπλεξαριστη, μακαρι να μπορουσα να πω το ιδιο και για σενα.Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα.
Ετσι κι αλλιως εγινε καλη δουλεια. Το κυριοτερο ομως ειναι πως η κοπελια ειναι μεγαλο αλανι και φαινεται, στο βλεμμα κυριως. Γι αυτο εχετε βγαλει τα λυσσακα σας ολες, με πρωτη την Καγια.
Μου θυμιζει πολυ και καποια.
μια παλια μου γκομεναΟρέστης 35 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 06:36Ποια σου θυμιζει μπλακυ;blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:41εαν ειναι faux βυζου, δεν το προσεξα καν, και προσωπικα δε με χαλαει καθολου, το αντιθετο κιολας.Cecily Anne έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:36
E καλά, ακομπλεξάριστη δεν τη λες με φουσκωτό βυζί και 2 κιλά ιαλουρονικό.Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα.
Ετσι κι αλλιως εγινε καλη δουλεια. Το κυριοτερο ομως ειναι πως η κοπελια ειναι μεγαλο αλανι και φαινεται, στο βλεμμα κυριως. Γι αυτο εχετε βγαλει τα λυσσακα σας ολες, με πρωτη την Καγια.
Εμενα θα μου ταιριαζε η Ινα για συντροφος;blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 12:59μια παλια μου γκομεναΟρέστης 35 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 06:36Ποια σου θυμιζει μπλακυ;blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:41
εαν ειναι faux βυζου, δεν το προσεξα καν, και προσωπικα δε με χαλαει καθολου, το αντιθετο κιολας.Ετσι κι αλλιως εγινε καλη δουλεια. Το κυριοτερο ομως ειναι πως η κοπελια ειναι μεγαλο αλανι και φαινεται, στο βλεμμα κυριως. Γι αυτο εχετε βγαλει τα λυσσακα σας ολες, με πρωτη την Καγια.
Γιατι με πληγωνεις;
Ετσι ντυνεται αυτη στο ιατρειο;Ορέστης 35 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 16:06 Βαλτε και σοπινγκ σταρ που εχει ενα δυνατο κομματι ψυχολογο (50 ευρω την ωρα)
για να σε προστατευσω: δεν ειναι στα κυβικα σου.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 16:16Γιατι με πληγωνεις;
Ρε συ ταιριαζουμε εμφανισιακα νε την κοπελα. Με κανω φωτοσοπ με διαφορες που μου αρεσουν στην τηλεοραση. Δεν το λεω λοιπον χωρις στοιχεια.blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 16:26για να σε προστατευσω: δεν ειναι στα κυβικα σου.
Για να στο θεσω αλλιως: στην κατασταση που εχεις περιγραψει πως εισαι, εισαι τριτη εθνικη. Πρεπει να παιξεις πολλες αγωνιστικες σε ξερο γηπεδο, να προπονηθεις σκληρα, να παλαιψεις και να πονεσεις για ν αναβεις κατηγορια.
Αλλα δεν γινεται να θες να παιξεις στο Τσαμπιονς Λιγκ κατευθειαν, απλα δεν γινεται.
α ενταξει τοτεΟρέστης 35 έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 16:43 Ρε συ ταιριαζουμε εμφανισιακα νε την κοπελα. Με κανω φωτοσοπ με διαφορες που μου αρεσουν στην τηλεοραση. Δεν το λεω λοιπον χωρις στοιχεια.