Τί σχέση έχει η αριστερή μάκα και τα ξεράσματα του σταλινισμού με τις αξίες της Ευρώπης;Βίνγκιλοτ έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 22:37 Η Γαλλία αποδεικνύει ότι οι αξίες της Ευρώπης και η γαλλική πολιτική σκέψη έχουν ακόμα δύναμη. Αποδεικνύει πως δεν έχει αλωθεί πλήρως από τους τρωγλοδύτες του κάθε Ράδιο Τζένοα, τα ξεράσματα της Ιστορίας και τα ορφανά του Βισί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαλλικες εκλογες 2024
- Golden Age
Re: Γαλλικες εκλογες 2024
- Οργισμένος
Τωρα θα φανε ωμα τα οσα γραψανε περι αποτυχημενου Μακρον ολοι οι...γνωστες.
Παρολα αυτα εγω το θεωρω μετριο το αποτελεσμα καθως η Λεπεν επρεπε να βγει πρωτη. Τωρα θα κατσει παλι στη γωνια και θα λεει τις δημαγωγικες μαλακιες της. Βεβαια ο Μελανσον θα κληθει να μας δειξει τα δικα του λεφτοδεντρα... Αυτος θα τον πιει για τα καλα και αυτο θα οδηγησει τους μισους ψηφοφορους του λιγο αργοτερα στο γαλλικο κεντρο.
Ικανους εχω τους ψεκολεπενιωτες να ψηφισαν με απο ανωθεν εντολη, Μακρον και Μελανσον ωστε να μην αναγκασθει να κυβερνησει η φασιστογρια.
Παρολα αυτα εγω το θεωρω μετριο το αποτελεσμα καθως η Λεπεν επρεπε να βγει πρωτη. Τωρα θα κατσει παλι στη γωνια και θα λεει τις δημαγωγικες μαλακιες της. Βεβαια ο Μελανσον θα κληθει να μας δειξει τα δικα του λεφτοδεντρα... Αυτος θα τον πιει για τα καλα και αυτο θα οδηγησει τους μισους ψηφοφορους του λιγο αργοτερα στο γαλλικο κεντρο.
Ικανους εχω τους ψεκολεπενιωτες να ψηφισαν με απο ανωθεν εντολη, Μακρον και Μελανσον ωστε να μην αναγκασθει να κυβερνησει η φασιστογρια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ανεμος αριστερής ανατροπής στην Ευρώπη. Μετά την Αγγλία πάμε και στη Γαλλία για κυβέρνηση με κορμο την αριστερά. Ελπίζω να έλαβαν το μήνυμα και στην Ελλάδα με την επιτυχία του λαϊκού μετώπου. Πρέπει να συνεργαστούν και εδώ οι προοδευτικές δυνάμεις για να πάρουν το μπουλο οι ακροκεντρωοι και οι ακροδεξιοί.
- Οργισμένος
Σειρα τωρα εχουν οι ψεκες της Αμερικης οπου αναγκαστικα θα κατσουν να τον φανε και να πουνε και ευχαριστω απο τον Τζο...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Δημοκράτης
Η ελπίδα ξαναρχεται;Arisvilla έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:46 Ανεμος αριστερής ανατροπής στην Ευρώπη. Μετά την Αγγλία πάμε και στη Γαλλία για κυβέρνηση με κορμο την αριστερά. Ελπίζω να έλαβαν το μήνυμα και στην Ελλάδα με την επιτυχία του λαϊκού μετώπου. Πρέπει να συνεργαστούν και εδώ οι προοδευτικές δυνάμεις για να πάρουν το μπουλο οι ακροκεντρωοι και οι ακροδεξιοί.
Καλά, δε θα δούμε καμιά παρισινή κομμούνα, έχει όμως μεγάλη σημασία το ότι ηττήθηκαν οι κανίβαλοι μου κρύβονται πίσω από το ταγεράκι της Λε Πεν.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Golden Age
Να τα μας! Τί έγραφα μερικές σελίδες πιο πριν; Έρχεται αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους απο την Γαλλία. Μια (ακόμη) αναγνώριση απο ευρωπαϊκή χώρα, που ευνοεί την Χαμάς.Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:17 https://twitter.com/spectatorindex/stat ... 8793377176
Θα δουμε πως θα παει αυτο αλλα αν συμβει, μιλαμε για γεγονος κομβικης σημασιας. Μετα θα πιεστουν πολυ και οι εργατικοι στην Βρετανια να κανουν το ιδιο. Και αν οι δυο χωρες της Ευρωπης που παραδοσιακα ειναι οι μεγαλυτεροι συμμαχοι του Ισραηλ αναγνωρισουν την Παλαιστινη, ειναι θεμα χρονου να ακολουθησουν και οι αλλες Ευρωπαικες χωρες.
-
Financial man
Οι Labor αριστερά??Arisvilla έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:46 Ανεμος αριστερής ανατροπής στην Ευρώπη. Μετά την Αγγλία πάμε και στη Γαλλία για κυβέρνηση με κορμο την αριστερά. Ελπίζω να έλαβαν το μήνυμα και στην Ελλάδα με την επιτυχία του λαϊκού μετώπου. Πρέπει να συνεργαστούν και εδώ οι προοδευτικές δυνάμεις για να πάρουν το μπουλο οι ακροκεντρωοι και οι ακροδεξιοί.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Aποκλειεται. Ο Γκλικσμάν είναι πλέον σχεδόν το ίδιο ισχυρός όσο και ο Μελανσον. Ίσως και περισσότερο γιατί έχει και τους Πράσινους πιο κοντά του.Golden Age έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:49Να τα μας! Τί έγραφα μερικές σελίδες πιο πριν; Έρχεται αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους απο την Γαλλία. Μια (ακόμη) αναγνώριση απο ευρωπαϊκή χώρα, που ευνοεί την Χαμάς.Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:17 https://twitter.com/spectatorindex/stat ... 8793377176
Θα δουμε πως θα παει αυτο αλλα αν συμβει, μιλαμε για γεγονος κομβικης σημασιας. Μετα θα πιεστουν πολυ και οι εργατικοι στην Βρετανια να κανουν το ιδιο. Και αν οι δυο χωρες της Ευρωπης που παραδοσιακα ειναι οι μεγαλυτεροι συμμαχοι του Ισραηλ αναγνωρισουν την Παλαιστινη, ειναι θεμα χρονου να ακολουθησουν και οι αλλες Ευρωπαικες χωρες.
Εκτός κι αν συμφωνήσει και αυτός και για το καλό και του Ισραήλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 07 Ιούλ 2024, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Golden Age
Ποια είναι η επιτυχία του Μακρόν; Η πρωτιά της Αριστεράς που αποσταθεροποιούσε την Γαλλία;Οργισμένος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:46 Τωρα θα φανε ωμα τα οσα γραψανε περι αποτυχημενου Μακρον ολοι οι...γνωστες.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τώρα δε θα μπορεί να την αποσταθεροποιεί.Golden Age έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:53Ποια είναι η επιτυχία του Μακρόν; Η πρωτιά της Αριστεράς που αποσταθεροποιούσε την Γαλλία;Οργισμένος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:46 Τωρα θα φανε ωμα τα οσα γραψανε περι αποτυχημενου Μακρον ολοι οι...γνωστες.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Οργισμένος
Αν ειχε δικαιωμα για 3η θητεια θα εβγαινε περπατωντας . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ. Α και πιπωσε την φασιστογρια ενω την ψεκαριστερα την ελεγχει ως προεδρος και την αφηνει να ξεφουσκωσει ως κυβερνηση αφου λεφτοδεντρα δεν υπαρχουν.Golden Age έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:53Ποια είναι η επιτυχία του Μακρόν; Η πρωτιά της Αριστεράς που αποσταθεροποιούσε την Γαλλία;Οργισμένος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:46 Τωρα θα φανε ωμα τα οσα γραψανε περι αποτυχημενου Μακρον ολοι οι...γνωστες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτους που τιμησε ο μακρον?Βίνγκιλοτ έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 22:37 Η Γαλλία αποδεικνύει ότι οι αξίες της Ευρώπης και η γαλλική πολιτική σκέψη έχουν ακόμα δύναμη. Αποδεικνύει πως δεν έχει αλωθεί πλήρως από τους τρωγλοδύτες του κάθε Ράδιο Τζένοα, τα ξεράσματα της Ιστορίας και τα ορφανά του Βισί.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Financial man έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:51Οι Labor αριστερά??Arisvilla έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:46 Ανεμος αριστερής ανατροπής στην Ευρώπη. Μετά την Αγγλία πάμε και στη Γαλλία για κυβέρνηση με κορμο την αριστερά. Ελπίζω να έλαβαν το μήνυμα και στην Ελλάδα με την επιτυχία του λαϊκού μετώπου. Πρέπει να συνεργαστούν και εδώ οι προοδευτικές δυνάμεις για να πάρουν το μπουλο οι ακροκεντρωοι και οι ακροδεξιοί.![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Καλά, αν δεν του βαρά προσοχές ο Μακρόν όταν θα μιλάνε στο τηλέφωνο, θα γίνεται πάρτυ στους δρόμμους της Γαλλίας. Αλλά και σε πτέρυγες του κρατικού μηχανισμού που θα σαμποτάρουν τον Μακρόν.Libre arbitre έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:54Τώρα δε θα μπορεί να την αποσταθεροποιεί.Golden Age έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:53Ποια είναι η επιτυχία του Μακρόν; Η πρωτιά της Αριστεράς που αποσταθεροποιούσε την Γαλλία;Οργισμένος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:46 Τωρα θα φανε ωμα τα οσα γραψανε περι αποτυχημενου Μακρον ολοι οι...γνωστες.
Η Γαλλία είχε ηρεμίσει γιατί ο Μελανσόν είχε ξεφουσκώσει. Ο Μακρόν τον ξαναφούσκωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 178 Απαντήσεις
- 4769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 30 Απαντήσεις