ponate e?zteo έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:06 Το αποτελεσμα του δευτερου γυρου ειναι μαγικο και πλασματικο ελεου αποσυρσης των τριτων υποψηφιων.Η πολιτικη εικονα της Γαλλιας εκφραστηκε στον πρωτο γυρο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαλλικες εκλογες 2024
- Οργισμένος
Re: Γαλλικες εκλογες 2024
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Είναι τα ίδια με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές. Δεν άλλαξε κάτι. Οι σοσιαλιστές αυξήθηκαν πολύ.Aitwlos έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:18Libre arbitre έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:02Mονο 11 βουλευτές βγάζουν οι κομμουνιστές.Aitwlos έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 22:59
Άντε να δουμε. Φοβάμαι μην αρχίζουν τα σαμποτάζ τα γαλλικά κομμουνια
Είναι πολλά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ναι διοτι το μεσημεριανο φαγητο μου επεσε βαρυ.Οργισμένος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:20ponate e?zteo έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:06 Το αποτελεσμα του δευτερου γυρου ειναι μαγικο και πλασματικο ελεου αποσυρσης των τριτων υποψηφιων.Η πολιτικη εικονα της Γαλλιας εκφραστηκε στον πρωτο γυρο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dr Socrates
Εδώ είναι Γαλλία, δεν είναι παίξε γέλασε
Πώς η γαλλική άκρα αριστερά ευνόησε την άνοδο της Εθνικής Συσπείρωσης και πώς πρυτάνευσε η λογική
Σώτη Τριανταφύλλου
07.07.2024, 22:30
https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... tis-lepen/
Πώς η γαλλική άκρα αριστερά ευνόησε την άνοδο της Εθνικής Συσπείρωσης και πώς πρυτάνευσε η λογική
Σώτη Τριανταφύλλου
07.07.2024, 22:30
https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... tis-lepen/
- Libre arbitre
Τελικά το πολύ 10 βουλευτές βγάζουν οι κομμουνιστές.Scouser έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:23 [img]https://i.postimg.cc/QN7ygd9d/3757 ... webp[/img]
Θεωρητικά ο Μακρόν μπορεί να κάνει κυβέρνηση με τους Ρεπουμπλικάνους και τους Σοσιαλιστές.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Είναι ντροπή που είμαστε αποικία αυτού του μπουρδελου. Ανησυχεί ο άλλος για τα ραφαλ λολ.
Μιλάμε για χώρα που κλέβει ένα σωρό (πρώην) αφρικανικές αποικίες της ακόμη και σήμερα, και ζει στα σκατα.
Μιλάμε για χώρα που κλέβει ένα σωρό (πρώην) αφρικανικές αποικίες της ακόμη και σήμερα, και ζει στα σκατα.
Θα πονέσουν οι Γαλλίδες τώρα που θα κάνουν πάρτυ βιασμών οι λαθρομετανάστες. Ελπίζω με κάποιον μαγικό τρόπο να είναι μόνον αυτές που ψήφισαν Μελανσόν.Οργισμένος έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:20ponate e?zteo έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:06 Το αποτελεσμα του δευτερου γυρου ειναι μαγικο και πλασματικο ελεου αποσυρσης των τριτων υποψηφιων.Η πολιτικη εικονα της Γαλλιας εκφραστηκε στον πρωτο γυρο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Οι σύμμαχοι της πού πήγαν τώρα;zteo έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:20Ειναι απλα μαθηματικα.
Στον πρωτο γυρο ειχαμε
Λεπεν 29% με τους συμμαχους της στο 33%
Μελασον 28%
Μακρον 21%
Εαν προσθεσεις τα ποσοστα Μακρον και Μελασον φτανεις στο 49%
Απο εκει και περα για να βγαλει καποιος ολοκληρωμενα συμπερεσματα θελει ολα τα στοιχεια καθως και καλη γνωση της Γαλλικης πραγματικοτητας.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Και δεν θέλω να πετάω την λέξη αποικία έτσι απλα στον αέρα, αλλά αυτό είμαστε σήμερα. Αποικία της Γαλλίας.
Και οι προσπάθειες οποίες είναι του Μακρον να υπερασπιστεί την ΑΟΖ της Ελλάδας και τη Κύπρου, ήταν και ειναι με στόχο να πάνε όλοι οι υδρογονάνθρακες σε γαλλικούς κολοσσούς.
Αν πολεμήσουμε την Τουρκία όλα τα λάφυρα θα πάνε στην μητρόπολη στο Παρίσι.
Και τα πάντα από προϊόντα μέχρι αυτοκίνητα κτλ, έχουν πλέον γαλλικό χέρι με δίκη τους πρωτοβουλία.
Και οι προσπάθειες οποίες είναι του Μακρον να υπερασπιστεί την ΑΟΖ της Ελλάδας και τη Κύπρου, ήταν και ειναι με στόχο να πάνε όλοι οι υδρογονάνθρακες σε γαλλικούς κολοσσούς.
Και τα πάντα από προϊόντα μέχρι αυτοκίνητα κτλ, έχουν πλέον γαλλικό χέρι με δίκη τους πρωτοβουλία.
Πες μου τι ποσοστο πηρε στον δευτερο γυρο για να σου πωJuno έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:37Οι σύμμαχοι της πού πήγαν τώρα;zteo έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:20Ειναι απλα μαθηματικα.
Στον πρωτο γυρο ειχαμε
Μελασον 28%
Μακρον 21%
Απο εκει και περα για να βγαλει καποιος ολοκληρωμενα συμπερεσματα θελει ολα τα στοιχεια καθως και καλη γνωση της Γαλλικης πραγματικοτητας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν ξέρω. Ξέρω μόνον ότι βγήκε ο Μελανσόν.zteo έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:39Πες μου τι ποσοστο πηρε στον δευτερο γυρο για να σου πωJuno έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:37Οι σύμμαχοι της πού πήγαν τώρα;zteo έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:20
Ειναι απλα μαθηματικα.
Στον πρωτο γυρο ειχαμε
Μελασον 28%
Μακρον 21%
- Golden Age
Επι κυβερνήσεως Ολάντ, μετά απο ένα απο τα απανωτά χτυπήματα των τζιχαντιστών, ο τότε πρωθυπουργός των σοσιαλιστών είχε δηλώσει ότι πρέπει οι Γάλλοι να μάθουν να ζούνε με την τρομοκρατία.Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 22:25
Για τους λάθρο και τα μουσλιμια που θέλουν να κάνουν κατάληψη σε Γαλλία και Ευρώπη τι γνώμη έχουν οι σοσιαλιστές και οι πράσινοι;
Τώρα για τους Πράσινους, δεν χρειάζεται να ρωτάς.
- Libre arbitre
AOC έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:38 Και δεν θέλω να πετάω την λέξη αποικία έτσι απλα στον αέρα, αλλά αυτό είμαστε σήμερα. Αποικία της Γαλλίας.
AOC έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:38
L

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 07 Ιούλ 2024, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Καραμελίτσα
Καλά όχι. Η Γαλλία δεν έχει την ισχύ να μας έχει αποικία, έχουν οι Αμερικάνοι προτεραιότητα άλλωστε. Καλές δημόσιες σχέσεις έχουν να πουλούν μερικά προϊόντα τους έχουν και μέχρι εκεί.AOC έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 23:38 Και δεν θέλω να πετάω την λέξη αποικία έτσι απλα στον αέρα, αλλά αυτό είμαστε σήμερα. Αποικία της Γαλλίας.
Εδώ σιγά σιγά χάνει και τις κανονικές της αποικίες του αφρικανικού φράγκου.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 178 Απαντήσεις
- 4769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-