Protips
Αν είναι σκληρά τα αφήνετε στο ψυγείο μαζί με μήλα ή μπανάνες για λίγες μέρες. Αν σας αρέσουν έτσι απλά αγνοήστε το.
Αν δεν είναι σε κατάσταση που λιώνουν τότε το peeler για πατάτες κάνει δουλειά, δε χρειάζεται ταλαιπωρία με μαχαίρια, κουταλιά κλπ.
Τα διπλά ("πεταλούδες") είναι καλύτερα αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα στο εμπόριο γιατί δεν είναι "αισθητικά" τέλεια. Μη φοβηθείτε να τα πάρετε, αν τα βρείτε προτιμήστε τα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθαρισμός ακτινίδιου
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Καθαρισμός ακτινίδιου
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Σε ένα από αυτά δούλεψε, ένα άλλο έγινε λίγο χάλια, αλλά σε γενικές γραμμές, χρησιμοποιώ μαχαίρι.Esperos έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 12:17Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος ; Διαπίστωσες ότι δουλεύει;AlienWay έγραψε: 31 Μάιος 2024, 19:38 Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να ξεφλουδίσετε το ακτινίδιο από μέσα προς τα έξω.
Κόψτε τις άκρες από τις δυο πλευρές και στη συνέχεια σύρετε το κουτάλι κάτω από τη φλούδα και γύρω από το ακτινίδιο.
akispetretzikis.com
Εχω κάνει κάτι απίστευτες παπαριές προσπαθώντας να εφαρμόσω ιδέες απ το ιντερνετ .
Ευτυχώς πάντα φροντίζω να είμαι μόνος μου για να μην γίνω και ρεζίλι.
Μόνο ο ταμίας στο κατάστημα που αγοράζω τις παπαριές ίσως αναρωτηθεί,
"τι να τα θέλει όλα αυτά τα άχρηστα σκατολοίδια ο παπάρας... "
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα σινάπια δεν τα συμπαθώ αλλά τα τρώω με μπόλικο λεμόνι για να γίνεται η πικρή γεύση ξυνή. Τα βλήτα όταν είναι πικρά (θέμα ράτσας κυρίως) δεν μου αρέσουν. Αν είναι πολύ πικρά μάλιστα δεν μπορώ να τα ανεχτώ και τα πετάω. Αυτά που λένε 'άγρια' προτιμώ τα γλυκά και όχι κάποια άλλα όπως τα ιταλικά ραδίκια που είναι δηλητήριο αλλά πάλι αν πρέπει να φάω κάτι τέτοιο (ιταλικά ραδίκια) τα ταράζω στο ξύδι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση