vantono έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:57
Συντονίστηκα κατά τις 18.30 και περίμενα. Και βλέπω επιστροφή από ταιμ-αουτ, 3η περίοδος σπυριάρα Ελλαδα-Σλοβενια.
Ασυναίσθητα λέω "οκ, μόλις τελειώσει θα έχει μπάλα", περνάνε λίγα δεύτερα, κάνω τα μαθηματικά στο μυαλό μου και βλέπω ότι δεν βγαίνει ο χρόνος.
Μετά ψάχνω αμέσως το πρόγραμμα της ΕΡΤ και το μόνο που γράφει είναι στις 22.00 Ολλανδία-Τουρκία ΕΡΤ1. Σε κανένα άλλο της ΕΡΤ το Αγγλια-Ελβετια.
Δεν είναι δυνατόν, θα πάρω τηλ στα κεντρικά να τους ρίξω βρισίδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
Re: Euro 2024
- Communio Sancta
Ελβετία είμαι, αλλά θα νικήσει η Αγγλία με ένα γκολ διαφορά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
παρε μαθηματα ντανε μου που ποσο ευκολα μαγευονται απο το ριαλ ακομη και οι ανεπιδευκτοι μαθησεως μαθητεςBazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:04Προσπαθει ο κουλαρος να σας μορφωσει γιδιαvantono έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:57Συντονίστηκα κατά τις 18.30 και περίμενα. Και βλέπω επιστροφή από ταιμ-αουτ, 3η περίοδος σπυριάρα Ελλαδα-Σλοβενια.Πτολεμαίος έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:49
Μη μου λες τέτοια, σχολάω τώρα και θέλω να πάω να δω μπάλα μηγαμησω.
Ασυναίσθητα λέω "οκ, μόλις τελειώσει θα έχει μπάλα", περνάνε λίγα δεύτερα, κάνω τα μαθηματικά στο μυαλό μου και βλέπω ότι δεν βγαίνει ο χρόνος.
Μετά ψάχνω αμέσως το πρόγραμμα της ΕΡΤ και το μόνο που γράφει είναι στις 22.00 Ολλανδία-Τουρκία ΕΡΤ1. Σε κανένα άλλο της ΕΡΤ το Αγγλια-Ελβετια.
Δεν είναι δυνατόν, θα πάρω τηλ στα κεντρικά να τους ρίξω βρισίδια.
Νιωστε
ξεβλαχεψτε φεικαδες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Χαλαστηκα με τις αλητειες των εγγλεζων.ο κοζμος τους εχει συνηθισει αλλιως
:
Spoiler
Είμαι ο μόνος που ψήφισα Τουρκία από την αρχή του Τουρνουά λόγω του πιτσιρικά στην Ρεάλ δηλαδή χαχαχα.
Αλλά η αλήθεια είναι δεν θα με χάλαγε μα κερδίσει, για να θιχτουν κάποιοι πετριωτες από την μπαλα αλλά και επειδή η ΕΕ ευθύνεται για αυτήν την γεωπολιτική κατάσταση με την Τουρκία σήμερα.
Αλλά η αλήθεια είναι δεν θα με χάλαγε μα κερδίσει, για να θιχτουν κάποιοι πετριωτες από την μπαλα αλλά και επειδή η ΕΕ ευθύνεται για αυτήν την γεωπολιτική κατάσταση με την Τουρκία σήμερα.
it's coming home.. ahahahaha
Ψήνεται το
they are coming home ( again)..
they are coming home ( again)..
Ρε παιδιά, απορία, σε τι γλώσσα φωνάζουν συνθήματα οι Ελβετοί;
Βαρεθήκαμε τις παρατάσεις. Κατ' ευθείαν μπενάλτια!
Χωρίς Σάκα και Ρύζι, ούτε τον όμιλο δε θα περναγαν 
Απο τη μια μερια οι 4 καλύτερες ομαδες Γιαλλια, Πορτογαλία, Γερμανία και Ισπανία, και απο την αλλη Ολλανδια, Ελβετία, Αγγλία και Τουρκία.. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 0 Απαντήσεις