Η ανακοίνωση λέει για Φάληρο βλαμμένε. Σε εξέλιξη το Pride στην Θεσσαλονίκη:
https://thesstoday.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%8 ... %BA%CF%8C/
Την αθώωση του Τσιάρτα την είδες;
Η ανακοίνωση λέει για Φάληρο βλαμμένε. Σε εξέλιξη το Pride στην Θεσσαλονίκη:
Οι ελληνίδες μάνες, σας κυριαρχούν γιατί ακριβώς τις ίδιες τάσεις με τα ζακετάκια στους γόνους εκφράζετε, χωρίς να ξέρετε καν πλέξιμο.Ιδεολόγος έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:13 Τι μαλακία που απαγορεύτηκε!
Αν και γουστάρω που θα σκυλιάσουν τα ζωντανάΕνισχύεται τώρα η φιλολογλια ότι μας κυβερνούν οι wokάδες και τέτοια.
Πραγματικά νομίζω γι αυτό το κάνουν. να δυναμιτίζουν τον κόσμο.
Άκου απαγόρευση!
Ποιοι; Δεν κατάλαβα.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:33Οι ελληνίδες μάνες, σας κυριαρχούν γιατί ακριβώς τις ίδιες τάσεις με τα ζακετάκια στους γόνους εκφράζετε, χωρίς να ξέρετε καν πλέξιμο.Ιδεολόγος έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:13 Τι μαλακία που απαγορεύτηκε!
Αν και γουστάρω που θα σκυλιάσουν τα ζωντανάΕνισχύεται τώρα η φιλολογλια ότι μας κυβερνούν οι wokάδες και τέτοια.
Άκου απαγόρευση!![]()
Εγώ απλώς γράφω αυτό που καταλαβαίνω εγώ. Το τι καταλαβαίνουν τα υπόλοιπα "ζωντανά" (δικός σου χαρακτηρισμός στο θέμα) είναι καθαρά δικό τους θέμα.Ιδεολόγος έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:37Ποιοι; Δεν κατάλαβα.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:33Οι ελληνίδες μάνες, σας κυριαρχούν γιατί ακριβώς τις ίδιες τάσεις με τα ζακετάκια στους γόνους εκφράζετε, χωρίς να ξέρετε καν πλέξιμο.Ιδεολόγος έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:13 Τι μαλακία που απαγορεύτηκε!
Άκου απαγόρευση!![]()
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Α την είδες άμυνα για τα ζωντανά και παίρνεις θέση; Ε ζωντανά είναι. καλά κάνουν και κινητοποιούνται δικαίωμά τους. Απλά είναι ανώφελο αυτό αφού δεν είναι μειονότητα οι οικογενειάρχες. Κινητοποιούνται στα πλαίσια ενός αόριστου κινδύνου τύπου έρχεται ο αντίχριστος.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:44Εγώ απλώς γράφω αυτό που καταλαβαίνω εγώ. Το τι καταλαβαίνουν τα υπόλοιπα "ζωντανά" (δικός σου χαρακτηρισμός στο θέμα) είναι καθαρά δικό τους θέμα.![]()
Ελληνίδες μαμάδες βλεπωΚαβαλάρης έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:58 Family Pride στον Λευκό Πύργο - Κάτω τα χέρια από τα παιδιά
Είδε κανείς τον Αρουραίο;![]()

Σε σχέση με τις γουαναμπί μαμάδες του κάθε βιολογικώς ανίκανου να γεννήσει, έχουν σαφώς τουλάχιστον 15-30 μονάδες αϊκιού περισσότερες από την εν λόγω ψυχοπαθολογική κατηγορία, που θεωρεί ως επιβεβαίωση ταυτότητας έναν τέρμα γελοίο μιμητισμό των πατριαρχώνε δεδομένων.Βίνγκιλοτ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:48 Μαμάδες του Φουμπού κάνουν πορεία επειδή νιώθουν καταπιεσμένες που υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικοί από αυτές. Αρκετά κωμικός συνδυασμός βλακείας και σκατοψυχιάς.
Εγώ θα γούσταρα να δω απόψεις για την πάρτη σου, της δικής σου μάνας.
Αυτό