Βίνγκιλοτ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 00:10
Μιλάμε για τελείως εθελόδουλο και αποκτηνωμένο λαό. Του Έλληνα του τρίβει ο εργοδότης τη μπότα στο πρόσωπό του και αυτός παραπονιέται που οι γκέι παντρεύονται και υιοθετούν παιδιά.
ρωσια γιελτσιν 2.0
Δεν είναι και ότι καλύτερο να είμαστε μεσιανιστες όμως.
Κανονικά ο Πούτιν έπρεπε να τον εκτελέσει αλλά όπως ομολογούν
πολλοί εμπιστευτικά εγγυήθηκε την ασφάλεια του ίδιου και της οικογένειας του.
Τι λέει η χυδαία ψεύτρα: ότι αν είναι κυριακή ή αργία θα αμοίβεται με 115% ενώ πριν ήταν αδήλωτη. Τι λες μωρή κάργια; 75% προσαύξηση έχουν οι αργίες. Ψεύτρα, τσόλι, που προσπαθείς να μας πεις ότι από το μηδέν ξαφνικά το κάνατε 115%.
Αυτή η άσχετη καριόλα χρημάτισε και υπουργός Παιδείας και τα έκανε εντελώς σκατά.
Έχει μεγάλη σημασία ότι η αργία αμοίβεται με 75% παραπάνω, γιατί με τον νέο νόμο, αν η έκτη μέρα είναι αργία, σημαίνει ότι αμοίβεται 23% παραπάνω από ό,τι πριν, δηλαδή παπάρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τι λέει η χυδαία ψεύτρα: ότι αν είναι κυριακή ή αργία θα αμοίβεται με 115% ενώ πριν ήταν αδήλωτη. Τι λες μωρή κάργια; 75% προσαύξηση έχουν οι αργίες. Ψεύτρα, τσόλι, που προσπαθείς να μας πεις ότι από το μηδέν ξαφνικά το κάνατε 115%.
Αυτή η άσχετη καριόλα χρημάτισε και υπουργός Παιδείας και τα έκανε εντελώς σκατά.
Έχει μεγάλη σημασία ότι η αργία αμοίβεται με 75% παραπάνω, γιατί με τον νέο νόμο, αν η έκτη μέρα είναι αργία, σημαίνει ότι αμοίβεται 23% παραπάνω από ό,τι πριν, δηλαδή παπάρια.
αν καταλαβαίνω καλά, παλιά πληρωνόταν 75% παραπάνω αν μία μέρα εκ των ημερών του πενθήμερού σου, έπεφτε σε αργία. τώρα με το νέο νομοσχέδιο, θα πληρώνεσαι 115% αλλά για μέρα αργίας η οποία θα είναι έκτη μέρα εργασίας, όχι μέρα του κλασικού πενθήμερου εργασίας.
αυτό που θέλω να τονίσω είναι το παράλογο επιχείρημα: παλιότερα, μας λέει, η έκτη μέρα ήταν αδήλωτη (επειδή ήταν παράνομη). και αντί να κυνηγήσουν την παρανομία, τη νομιμοποιούν και αυτό μας το παρουσιάζουν ως πρόοδο και υπέρ του εργαζόμενου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
αν καταλαβαίνω καλά, παλιά πληρωνόταν 75% παραπάνω αν μία μέρα εκ των ημερών του πενθήμερού σου, έπεφτε σε αργία. τώρα με το νέο νομοσχέδιο, θα πληρώνεσαι 115% αλλά για μέρα αργίας η οποία θα είναι έκτη μέρα εργασίας, όχι μέρα του κλασικού πενθήμερου εργασίας.
Ακριβώς. Αν είναι π.χ. Σάββατο θα παίρνεις 40% παραπάνω από το κανονικό, αν είναι Κυριακή θα παίρνεις 23% παραπάνω από το κανονικό. Με λίγα λόγια αν τύχει αργία θα τρως μεγαλύτερη πούτσα αντί να επωφελείσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δημιουργική λογιστική κατά την Παρακμέως,Παγουρέως και άλλα τινά. Μέχρι κι οι υπάλληλοι στο υπουργείο Παιδείας γελούσαν με τη μαλακισμένη, την κρετίνα,την ηλίθια .
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
lonelyrider έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 17:06
Ερώτηση : Από τους 100 Έλληνες εργοδότες πόσοι θέλουν βρωμοξυλο εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς τους προς τους υφιστάμενους τους? (μισθολογικα, ωραριο, συνθηκες εργασιας, απρεπή λογια, απειλες απολυσεως κτλ κτλ)
Περίπου οι 95.
Άκου δω περιστατικο αδερφε. Μολις με πηρε τηλ η αδερφη μου και μου ειπε οτι ενω τις ειχε πει ο εργοδοτης της οτι θα την πληρωσει σημερα, δεν εβαλε αμεσο εμβασμα για να φανουν σημερα τα λεφτα για να μη πληρωσει τα 3 ευρω της αμεσης μεταφορας ποσου . Και τα χρηματα θα φανουν τριτη με τεταρτη γιατι απλο εμβασμα θελει 2 με 3 εργασιμες να φανει. Κι η αδερφη μου ειναι τσιμα τσιμα οικονομικα. Βλεπεις αισχη που κανουν? Κι αντι διορθωσουν τα χαλια τους πρωτα, τα βαζουν κιολας με τον δημοσιο τομεα γιατι ειναι βολεμενοι λενε.
Φατε δημοκρατια στη μαπα. Τα χαλαρα καθεστωτα αυτα εχουν.
Ασυδοσια. Εργοδοτες της πουτσας.
Και γιατί δεν βάζει τα λεφτά 2-3 μέρες νωρίτερα (αφού θέλει να γλιτώσει τα 3 ευρώ) ούτως ώστε να φανούν την ημέρα που θέλει να την πληρώσει;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
lonelyrider έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 17:06
Ερώτηση : Από τους 100 Έλληνες εργοδότες πόσοι θέλουν βρωμοξυλο εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς τους προς τους υφιστάμενους τους? (μισθολογικα, ωραριο, συνθηκες εργασιας, απρεπή λογια, απειλες απολυσεως κτλ κτλ)
Περίπου οι 95.
Άκου δω περιστατικο αδερφε. Μολις με πηρε τηλ η αδερφη μου και μου ειπε οτι ενω τις ειχε πει ο εργοδοτης της οτι θα την πληρωσει σημερα, δεν εβαλε αμεσο εμβασμα για να φανουν σημερα τα λεφτα για να μη πληρωσει τα 3 ευρω της αμεσης μεταφορας ποσου . Και τα χρηματα θα φανουν τριτη με τεταρτη γιατι απλο εμβασμα θελει 2 με 3 εργασιμες να φανει. Κι η αδερφη μου ειναι τσιμα τσιμα οικονομικα. Βλεπεις αισχη που κανουν? Κι αντι διορθωσουν τα χαλια τους πρωτα, τα βαζουν κιολας με τον δημοσιο τομεα γιατι ειναι βολεμενοι λενε.
Σε αυτό φταίει και το κράτος που αφήνει το καρτέλ των τραπεζών να χρεώνουν για τέτοια πράγματα. Τι θα πει άμεσο έμβασμα; Κυριολεκτικά το σύστημα αλλάζει έναν αριθμό από τον λογαριασμό του Χ και του Υ, δεν υπάρχει κάπου ανθρώπινη παρέμβαση, γιατί υπάρχει η χρέωση; Το πιο πιθανό είναι να σου κάνει το σύστημα κράτηση των χρημάτων για 2-3 μέρες και εάν πληρώσεις το νταβατζιλικι στα ελευθερώνει απευθείας.
Σε αυτό φταίει και το κράτος που αφήνει το καρτέλ των τραπεζών να χρεώνουν για τέτοια πράγματα. Τι θα πει άμεσο έμβασμα; Κυριολεκτικά το σύστημα αλλάζει έναν αριθμό από τον λογαριασμό του Χ και του Υ, δεν υπάρχει κάπου ανθρώπινη παρέμβαση, γιατί υπάρχει η χρέωση; Το πιο πιθανό είναι να σου κάνει το σύστημα κράτηση των χρημάτων για 2-3 μέρες και εάν πληρώσεις το νταβατζιλικι στα ελευθερώνει απευθείας.
Μη λέτε αηδίες αν δε γνωρίζετε. Το σύστημα για να μεταφέρει τα χρήματα από το "Χ στο Υ" θέλει συντήρηση και έχει συνεχόμενο κόστος κυβερνοασφάλειας.
Αλλιώς να πληρώσετε τις βενζίνες και την ταλαιπωρία να κρατήσετε τα χρήματά σας στα μπαούλα σας και να κάνετε μεταφορές και πληρωμές λογαριασμών χωρίς κόστος.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
lonelyrider έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 00:01
Μη λέτε αηδίες αν δε γνωρίζετε. Το σύστημα για να μεταφέρει τα χρήματα από το "Χ στο Υ" θέλει συντήρηση και έχει συνεχόμενο κόστος κυβερνοασφάλειας.
Αλλιώς να πληρώσετε τις βενζίνες και την ταλαιπωρία να κρατήσετε τα χρήματά σας στα μπαούλα σας και να κάνετε μεταφορές και πληρωμές λογαριασμών χωρίς κόστος.
Σοβαρά τα λες τώρα ή τρολλάρεις; Υπάρχει (νορμάλ) χώρα που σε χρεώνουν για μεταφορές από λογαριασμό σε λογαριασμό;; Στο ΗΒ που έχει 6 φορές και βάλε τον πληθυσμό της Ελλάδας η μεταφορές γίνονται απευθείας και χωρίς κόστος, με εξαίρεση Κυριακές και αργίες.
Και τι είναι αυτό που θα κάνει τον εργοδότη να επιλέξει να πληρώνει με 40% επιπλέον τον υπάλληλο για να τον βάζει 6ηνερη από εκεί που του έδινε το ίδιο μεροκάματο ως αδήλωτη; γιατί κάτι είπε η μπαρχαλω οτι πάνε να καταπολεμησουν την αδήλωτη εργασία.
Σοβαρά τα λες τώρα ή τρολλάρεις; Υπάρχει (νορμάλ) χώρα που σε χρεώνουν για μεταφορές από λογαριασμό σε λογαριασμό;; Στο ΗΒ που έχει 6 φορές και βάλε τον πληθυσμό της Ελλάδας η μεταφορές γίνονται απευθείας και χωρίς κόστος, με εξαίρεση Κυριακές και αργίες.
Το βλέπεις από λάθος σκοπιά. Και στο ΗΒ πληρώνουν για TV License ενώ στην Ελλάδα όχι. Λάθος προσέγγιση.
Η Ελλάδα έχει απο τα χειρότερα Interrnet δίκτυα στην Ευρώπη. Είναι μεγαλύτερο το κόστος για να προστατέψεις κυβερνοοντότητες, όπως οι Τράπεζες, απο κυβερνοαπειλές.
Έχει πεθάνει ο τσάμπας λέμε. Σταματήστε να ζείτε στην ψεύτικη οικονομία του πασοκ. Όλα έχουν κόστος.
Ελληνας ψηφοφόρος είναι ο τύπος ανθρώπου που θα διαμαρτυρηθει για υιοθεσία λοατκι, συμφωνία Πρεσπων και μετανάστες, την ίδια στιγμή που κεφάλαιο και κράτος τον έχει πάρει πιπ@ κ@λο εδώ και χρόνια.
Εξι μέρες εργασία και τιμές τροφίμων στον θεό? Οι φούστηδες φταίνε.