Εσύ κωλομπαρά,ως τι προσδιορίζεσαι;runner έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:39Στύξ έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:36
Κατωτερότητα έχουν οι Ούννοι και την απέδειξαν διαχρονικά σε 2 παγκοσμίους πολέμους.
Μαλάκα Τρούμαν σε λάθος χώρα έριξες πυρηνικές.![]()
![]()
![]()
Ό,τι να'ναι!!!
Εντάξει Ελληνάκο, κάτσε τώρα να χαρείς λίγο, άλλωστε η δική σου εθνική ούτε την άμπαλη Γεωργία δεν μπορεί να περάσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
Re: Euro 2024
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ήταν όντως και είσαι ο μοναδικός που το λες.
Όλοι οι άλλοι εδώ μέσα γκρίνια, μιρλα, σκοπιμότητα, διαιτησία, οπαδισμο.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ναι, προσωπικά δεν γουστάρω τους νοτιοαμερικάνους σαν ποδοσφαιρικές οντότητες.
Δεν το βλέπω εθνικιστικά ούτε με σπρώχνει το κόμπλεξ απέναντί τους να τους κράζω.
Όλοι όσοι Έλληνες συγκεκριμένα χαίρονται ή λυπούνται με νίκες ή ήττες της Γερμανίας το κάνουν καθαρά λόγω κόμπλεξ κατωτερότητας το οποίο πηγάζει από εθνικιστικού τύπου αντιλήψεις άσχετες με ποδόσφαιρο.
Και αθλητή στίβου ή κολυμβητή πχ Γερμανό αν δουν να κερδίζει θα βρίζουν και αν χάνει θα χαίρονται επειδή είναι Γερμανός.
Όλα αυτά βέβαια καλλιεργήθηκαν την προηγούμενη δεκαετία από ΜΜΕ για τους γνωστούς τότε λόγους.
Ε ναι γιατι πιο πριν δεν ειχε γινει και τιποταrunner έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:44
Όλα αυτά βέβαια καλλιεργήθηκαν την προηγούμενη δεκαετία από ΜΜΕ για τους γνωστούς τότε λόγους.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Της πούτσας το ανάγνωσμα πρόσχωμεν..runner έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:44Ναι, προσωπικά δεν γουστάρω τους νοτιοαμερικάνους σαν ποδοσφαιρικές οντότητες.
Δεν το βλέπω εθνικιστικά ούτε με σπρώχνει το κόμπλεξ απέναντί τους να τους κράζω.
Όλοι όσοι Έλληνες συγκεκριμένα χαίρονται ή λυπούνται με νίκες ή ήττες της Γερμανίας το κάνουν καθαρά λόγω κόμπλεξ κατωτερότητας το οποίο πηγάζει από εθνικιστικού τύπου αντιλήψεις άσχετες με ποδόσφαιρο.
Και αθλητή στίβου ή κολυμβητή πχ Γερμανό αν δουν να κερδίζει θα βρίζουν και αν χάνει θα χαίρονται επειδή είναι Γερμανός.
Έτσι κακομοίρη, βρίσε.
Άσε τις συζητήσεις και τις αναλύσεις τώρα και πήγαινε να πιεις καμιά μπύρα ή κανένα τσίπουρο να γιορτάσεις την ήττα της Γερμανίας που τόσο περίμενες για να χαρείς.
Άντε να συνέλθεις γιατί από την αγωνία σου μετά το 1-1 πήγες να πάθεις καρδιακό.
Πριν το 2010 τέτοιες απόψεις και αντιλήψεις δεν υπήρχαν.
Τότε σε πότιζαν τα ΜΜΕ αντι-αμερικανισμό.
Μετά ξεχάστηκαν οι κακοί Αμερικάνοι και σου φύτεψαν τους κακούς Γερμανούς και Ευρωπαίους.
- Eθνικοκοινωνιστης
ματσαρα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Συγκαμένε εγκεφαλικά , άσε με εμένα . Εσύ κοίτα να τη βγάλεις απόψε κλασομπανιέρα.runner έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:48Έτσι κακομοίρη, βρίσε.
Άσε τις συζητήσεις και τις αναλύσεις τώρα και πήγαινε να πιεις καμιά μπύρα ή κανένα τσίπουρο να γιορτάσεις την ήττα της Γερμανίας που τόσο περίμενες για να χαρείς.
Άντε να συνέλθεις γιατί από την αγωνία σου μετά το 1-1 πήγες να πάθεις καρδιακό.
Ρε καημένε, έχεις χεστεί πάνω σου από τη χαρά, άντε να πανηγυρίσεις την ήττα της Γερμανίας και άσε τις κουβέντες.Στύξ έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:51 Συγκαμένε εγκεφαλικά , άσε με εμένα . Εσύ κοίτα να τη βγάλεις απόψε.
χαλαρώστε μάγκες και απολαύστε τη σημερινή ποδοσφαιρική ημέρα
διότι οι αυριανοί, με την εξαίρεση των Ολλανδοί, είναι από λίγο έως αφόρητα κατσίκια
διότι οι αυριανοί, με την εξαίρεση των Ολλανδοί, είναι από λίγο έως αφόρητα κατσίκια
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε μλκς ειλικρινά δεν αξίζετε να βλέπετε ποδόσφαιρο.
Οπαδιζετε για ΞΕΝΕΣ εθνικές.
Εγώ τιναζομουν από τον καναπέ σε κάθε ευκαιρία Ισπανίας ή Γερμανίας
Έβγαιναν φάσεις και το φχαριστιομουνα.
"όχι ρε μαλάκα τι έχασες - ωω ρε πουστη μου" ήμουν συνέχεια και η γυναίκα μου έλεγε "καλά ρε με ποιον είσαι; και με τους 2 ξεσηκωνεσαι;"
"Ναι και με τους 2, θελω να βλέπω φάσεις και επιθέσεις, δεν παίζει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η Ελλάδα να τρώω τα γαμημενα τα νύχια μου "
Αντε γειά ρε.
Οπαδιζετε για ΞΕΝΕΣ εθνικές.
Εγώ τιναζομουν από τον καναπέ σε κάθε ευκαιρία Ισπανίας ή Γερμανίας
Έβγαιναν φάσεις και το φχαριστιομουνα.
"όχι ρε μαλάκα τι έχασες - ωω ρε πουστη μου" ήμουν συνέχεια και η γυναίκα μου έλεγε "καλά ρε με ποιον είσαι; και με τους 2 ξεσηκωνεσαι;"
"Ναι και με τους 2, θελω να βλέπω φάσεις και επιθέσεις, δεν παίζει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η Ελλάδα να τρώω τα γαμημενα τα νύχια μου "
Αντε γειά ρε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Στο σχολειο μαθαμε να μισουμε τουρκους και γερμανους.Ησουν εξωτερικο;runner έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:50Πριν το 2010 τέτοιες απόψεις και αντιλήψεις δεν υπήρχαν.
Τότε σε πότιζαν τα ΜΜΕ αντι-αμερικανισμό.
Μετά ξεχάστηκαν οι κακοί Αμερικάνοι και σου φύτεψαν τους κακούς Γερμανούς και Ευρωπαίους.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δυστυχώς διαβάζουμε τραγικά πράγματα εδώ μέσα από διάφορους.......
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 0 Απαντήσεις