!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήπως η γραφή προηγήθηκε κάτι χιλιετίες στην Ελλάδα;
Re: Μήπως η γραφή προηγήθηκε κάτι χιλιετίες στην Ελλάδα;
Περιμένω τον Αρίστο να μεταφράσει την πινακίδα του Δισπηλιού χρησιμοποιώντας το βιβλίο των Μικρών Εξερευνητών.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Ναι πες μας και οτι δεν σου αρεσε το νημα, παλι μαθατε πραγματα για τα οποια δεν ειχατε ιδεα.

.

.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Ειδικα εσυ κανει κρα οτι το μονο που ξερεις ειναι οι τιτλοι των ειδησεων του δικαιωματιστικου ΣΚΑΙ, ουτε καν οι ειδησεις, μονο οι τιτλοι.
Παιζει να μην εχεις ακουσει ποτε για Γραμμικη Α και Β.
.
Μήπως κάνει και μπαμ; Τι γράφουν οι πινακίδες από το 5000 π.Χ.;Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 20:03Ειδικα εσυ κανει κρα οτι το μονο που ξερεις ειναι οι τιτλοι των ειδησεων του δικαιωματιστικου ΣΚΑΙ, ουτε καν οι ειδησεις, μονο οι τιτλοι.
Παιζει να μην εχεις ακουσει ποτε για Γραμμικη Α και Β.
.
Παμε τωρα στη σφραγιδα του Καρανοβο (Βουλγαρια, 4η χιλιετια) που σιγουρα την ονειρευτηκε στον υπνο του ο Vingilot.
Eιναι μια ακομη τοποθεσια του Πολιτισμου Vinca.

.
Eιναι μια ακομη τοποθεσια του Πολιτισμου Vinca.

.
Οπως και στην περιπτωση της Σφραγιδας των Γιαννιτσων εχουμε κι εδω οριζοντια γραμμη που διαχωριζει το κειμενο.
Η μαλλον οριζοντια ΚΑΙ καθετη γραμμη για να ειμαστε ακριβεστεροι
.
Η μαλλον οριζοντια ΚΑΙ καθετη γραμμη για να ειμαστε ακριβεστεροι
.
ευκολη η μεταφραση
'' Ατλαντισα τον βυζαξε γι αυτο εχει φτερα ''
'' Ατλαντισα τον βυζαξε γι αυτο εχει φτερα ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλο.
Εγω διαβαζω και κατι αλλο.
ΟΑΝΗΣΣΕΑ πες αλευρι
Ο Γκουερινο σε γυρευει.
.
Εγω διαβαζω και κατι αλλο.
ΟΑΝΗΣΣΕΑ πες αλευρι
Ο Γκουερινο σε γυρευει.
.
Αν οι Βαλκανιοι ηταν εξυπνοι θα εκαναν μια διαβαλκανικη συνεργασια πεντε χωρων για την προωθηση της ιδεας οτι εδω εχουμε την πρωτη γραφη του πλανητη.
5 χωρες θα μπορουσε να αφορα αυτη η συνεργσια: Ελλαδα-Σερβια-Σκοπια-Βουλγαρια-Ρουμανια.
Και ανετα θα βρισκοντουσαν και μεγαλοι χορηγοι για διεθνη καμπανια ετων.
.
5 χωρες θα μπορουσε να αφορα αυτη η συνεργσια: Ελλαδα-Σερβια-Σκοπια-Βουλγαρια-Ρουμανια.
.
- omg kai 3 lol
Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 21:02 Αν οι Βαλκανιοι ηταν εξυπνοι θα εκαναν μια διαβαλκανικη συνεργασια πεντε χωρων για την προωθηση της ιδεας οτι εδω εχουμε την πρωτη γραφη του πλανητη.
η διαφορουμικη συμπραξη αριστοs-γελαδαρης-γυφτουερινο-νεμο μας αρκει
Μπορεις να μου πεις σε τι σε ενοχλει το συγκεκριμενο νημα;
Ουτε Μπλαβατσκυ εχει, ουτε Ατλαντες.
(που ουτε η μεγαλιθικη πολη ειχε, ουτε τα κινεζικα σπηλαια)
Σε πειραζει αν καποιοι Βαλκανιοι χαραζαν σε ξυλινες πινακιδες και πηλινες σφραγιδες μια γραπτη γλωσσα;
.
(που ουτε η μεγαλιθικη πολη ειχε, ουτε τα κινεζικα σπηλαια)
Σε πειραζει αν καποιοι Βαλκανιοι χαραζαν σε ξυλινες πινακιδες και πηλινες σφραγιδες μια γραπτη γλωσσα;
.
- omg kai 3 lol
Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 21:12 Μπορεις να μου πεις σε τι σε ενοχλει το συγκεκριμενο νημα;
ειπα εγω οτι μενοχλει κατι;
απλα οτι ιστορικο κι επιστημονικο εχει παρατεθει εδω μεσα εχει γινει αβαβα, εσεις συνεχιζετε να γραφετε ιστοριουλες μεσα απο τη κοιλιτσα σας ζητωντας διαβαλκανικη επιβραβευση κι εμεις φτιαχνουμε κοιλιακους
omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 21:20Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 21:12 Μπορεις να μου πεις σε τι σε ενοχλει το συγκεκριμενο νημα;
ειπα εγω οτι μενοχλει κατι;
απλα οτι ιστορικο κι επιστημονικο εχει παρατεθει εδω μεσα εχει γινει αβαβα, εσεις συνεχιζετε να γραφετε ιστοριουλες μεσα απο τη κοιλιτσα σας ζητωντας διαβαλκανικη επιβραβευση κι εμεις φτιαχνουμε κοιλιακους![]()
Τα μονα επιστημονικα που παρατεθηκαν τα ανεβασα εγω και ο Παρασκευας, εσεις απλα λεγατε μαλακιουλες 17χρονων.
.
Διορθωσε το σε '' 19 χρονων '' μην εχεις προβληματα - ειναι δυσκολες οι στιγμες στο πχορουμ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-