Για να σε δω λεβέντη μου, ίσιο το χεράκι, πάμε: πόινκ-πίουουου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Εγώ αν προσεξες την τοποθέτησή μου, μίλησα σαν γονέας. Ξεκαθάρισα δε, πως η νομοθεσία ίσως εξυπηρετει άλλους σκοπούς και πρακτικές και προφανώς δίδω βάση στο ηθικό κομμάτι. Εννοειται πως τη θεωρώ, ( τη νομοθεσία.) για τα σκουπίδια. Είναι πασιφανές στις αναρτήσεις μου.hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:23Αν εννοείς από την άποψη ότι υπάρχουν άτομα που κατηγόρησαν άλλους για παιδοφιλία και υποστήριξη στην παιδοφιλία, ναι. Είναι εμετικό όσο και παράνομο. Όπως εμετικό είναι που κάποια άτομα είπαν ότι μεταχειρίζονται τα παιδιά τους σαν προσωπικά τους αντικείμενα και θα κάνουν ό,τι πουν αυτοί.
Αν πάλι θεωρείς ότι είναι εμετική η νομοθεσία όλης της Ευρώπης, σεβαστή η άποψή σου αλλά είναι απλά η άποψή σου.
Επίσης θεωρώ εμέσματα τις απόψεις που δέχονται το 15+ και ειλικρινά στεναχωριέμαι που και ο Ασεβαστος και εσύ επιμένετε σε μια τέτοια κατεύθυνση.
Και εννοείται πως θεωρώ παιδόφιλο έναν μεγάλο άνθρωπο που μπαίνει στο τριπάκι να συνάψει σχέση με ένα παιδί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σου έδωσα ξεκάθαρα την αποψή μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άστονα μωρέ τον γλυκούλη μην αρχίσει τα δωρικά, μεσημεριάτικα. Από απόγευμα να δροσίσει λίγο.Ναύτης έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:30Πες του να κάνει και προπόνηση, "πόινκ-πίουουου", το χεράκι, του ναζομπούφου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σήμερα έχει συννεφιά, είναι στεναχωρημένος ο ηλιοχαιρετιστής. Έχεις δίκιο. Πάντως τέτοιος μπούφος, ένας κάθε 100 χρόνια. Στατιστικά μιλώντας.Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:38Άστονα μωρέ τον γλυκούλη μην αρχίσει τα δωρικά, μεσημεριάτικα. Από απόγευμα να δροσίσει λίγο.
- Fata_Morgana
Καμία γέφυρα συμφιλιώσης. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Αυτα που του λέω τα ξέρει, του τα έχω πει και παλιότερα. Τα ξέρει. Τώρα τα λοιπά που λες μπλα μπλα μπλα. Διάσταση απόψεων.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:04Εδώ με τα κοπλιμάν έριξες γέφυρες συμφιλιωσης , αλλά ο Χελλης δεν καταλαβαίνει απ' αυτα, σκληρός σε δίκασε ξανά.Fata_Morgana έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:01Ούτε καν πετυχημένα σοφίσματα.hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 13:40
Και τα δυο είναι σε φουλ δράση σ' αυτό το νήμα. Αντιμετωπίζω με μπόλικο χιούμορ το γεγονός ότι θεωρείς πως η μέση 15χρονη δεν έχει την πνευματική συγκρότηση που έχεις εσύ για να κάνει σεξ με όποιον θέλει.
Αυτό ενδεχομένως να σε έφτιαξε κιόλας. Λέω γω.
- hellegennes
Αν υπάρχει κάποιος στο νήμα που υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι οι Μίχοι αυτής της κοινωνίας είσαι εσύ. Οι ηθικολόγοι, οι καλοί άνθρωποι που πηγαίνουν στην εκκλησία και παραέξω το παίζουν χρηστά ήθη. Όπως ο αληθινός Μίχος.Ναύτης έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:28Είναι. Αλλά ταυτόχρονα είναι και αποκαλυπτικό, στην περίπτωση που κάποιος αναρωτιόταν ποιοί στο γεροδιάολο είναι οι Μίχοι αυτής της κοινωνίας. Άσ' τους να ξεβρακωθούν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Επειδή έχει χαθεί τελείως η μπάλα, μια σύνοψη του τι έχουν πει στην πραγματικότητα οι δυο πλευρές και κρίνε αντικειμενικά και ψύχραιμα:Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:35Εγώ αν προσεξες την τοποθέτησή μου, μίλησα σαν γονέας. Ξεκαθάρισα δε, πως η νομοθεσία ίσως εξυπηρετει άλλους σκοπούς και πρακτικές και προφανώς δίδω βάση στο ηθικό κομμάτι. Εννοειται πως τη θεωρώ, ( τη νομοθεσία.) για τα σκουπίδια. Είναι πασιφανές στις αναρτήσεις μου.hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:23Αν εννοείς από την άποψη ότι υπάρχουν άτομα που κατηγόρησαν άλλους για παιδοφιλία και υποστήριξη στην παιδοφιλία, ναι. Είναι εμετικό όσο και παράνομο. Όπως εμετικό είναι που κάποια άτομα είπαν ότι μεταχειρίζονται τα παιδιά τους σαν προσωπικά τους αντικείμενα και θα κάνουν ό,τι πουν αυτοί.Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:20
Είναι έμεσμα ρε φίλε όλο το νήμα. Λαγοί, πετραχήλια, για το πέοντα συζητησεις.
Αν πάλι θεωρείς ότι είναι εμετική η νομοθεσία όλης της Ευρώπης, σεβαστή η άποψή σου αλλά είναι απλά η άποψή σου.
Επίσης θεωρώ εμέσματα τις απόψεις που δέχονται το 15+ και ειλικρινά στεναχωριέμαι που και ο Ασεβαστος και εσύ επιμένετε σε μια τέτοια κατεύθυνση.
Και εννοείται πως θεωρώ παιδόφιλο έναν μεγάλο άνθρωπο που μπαίνει στο τριπάκι να συνάψει σχέση με ένα παιδί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σου έδωσα ξεκάθαρα την αποψή μου.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
νομιζω αυτο το κοκκινο ειναι οτι πιο αρρωστο εχει ειπωθει στο νημα, και το εχεις πει μονο εσυ.Fata_Morgana έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 00:36Αε φωνάξει κάποιος τον Μίχο να νιώσει δικαιωμένος ο άνθρωπος. Τι 12,τι 15. Είχε περίοδο.Ναύτης έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 00:35 Μάλιστα. Ας πρόσεχε το προβληματικό και βλαμμένο 15χρονο. Μλκ μου, φτάνει, ήμαρτον, παραδινόμαστε, έλεος, πόση μαλακία ν' αντέξουμε πια, άνθρωποι είμαστε, υποφέρουμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Fata_Morgana
Μη μου απευθύνεις το λόγο βρε χαμένε.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 16:40νομιζω αυτο το κοκκινο ειναι οτι πιο αρρωστο εχει ειπωθει στο νημα, και το εχεις πει μονο εσυ.Fata_Morgana έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 00:36Αε φωνάξει κάποιος τον Μίχο να νιώσει δικαιωμένος ο άνθρωπος. Τι 12,τι 15. Είχε περίοδο.Ναύτης έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 00:35 Μάλιστα. Ας πρόσεχε το προβληματικό και βλαμμένο 15χρονο. Μλκ μου, φτάνει, ήμαρτον, παραδινόμαστε, έλεος, πόση μαλακία ν' αντέξουμε πια, άνθρωποι είμαστε, υποφέρουμε.
- hellegennes
Όχι, το έχουν πει κι άλλοι ομοϊδεάτες της στο νήμα. Ότι δεν βλέπουν διαφορά από τα 12 στα 15 και βλέπουν από τα 15 στα 18.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 16:40νομιζω αυτο το κοκκινο ειναι οτι πιο αρρωστο εχει ειπωθει στο νημα, και το εχεις πει μονο εσυ.Fata_Morgana έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 00:36Αε φωνάξει κάποιος τον Μίχο να νιώσει δικαιωμένος ο άνθρωπος. Τι 12,τι 15. Είχε περίοδο.Ναύτης έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 00:35 Μάλιστα. Ας πρόσεχε το προβληματικό και βλαμμένο 15χρονο. Μλκ μου, φτάνει, ήμαρτον, παραδινόμαστε, έλεος, πόση μαλακία ν' αντέξουμε πια, άνθρωποι είμαστε, υποφέρουμε.
Αηδία, εμετός και παράνομο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
το πιο πιθανο ειναι η οικογενεια του 16χρονου, και ειδικα ο πατερας του, να κερασει μπυρες την συντροφο του παιδιου και ολη την παρεα.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 10:45Τα ίδια ακριβώς. Δεν θέλουμε μπλεξίματα. Όχι τόσο με την "αυτεπάγγελτη δράση" του νόμου (που δεν μπορεί να κάνει και πολλά, και κάτι τέτοιο δεν υφίσταται) αλλά με την οικογένεια του 16χρονου που δεν ξέρουμε τι μέρος του λόγου είναι, μπορεί να τους κυνηγάνε νομικά, να κινήσουν διαδικασίες, να κάνουν μηνύσεις κτλ και να βρεθούμε μπλεγμένοι όλη η παρέα απ' το πουθενά.Αγις έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 10:31Την 28 χρονη που θα ερχοταν με τον 16 χρονο ;vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 10:28
Μια χαρά το πιστεύω ότι σου έχουν τύχει τέτοιες περιπτώσεις πάντως, στην εποχή σου άλλωστε 15χρονων οι περισσότερες παίζει να είχαν και το πρώτο παιδι τους.
Σε παρέα του 2024 όμως, 15χρονη σε τραπέζι μεταξύ 30ρηδων πλήρως απενοχοποιημενα δεν πρόκειται να δεις πουθενά, στο υπογράφω.
Στη δε δική μου παρέα, αυτό τον 30αρη θα τον είχαμε πάρει τουλάχιστον με τις ντομάτες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Τίποτα δεν θα πάθει, προφανώς.Ιδεολόγος έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:58 Γιατί είναι ανήθικο και σάπιο δεν μας έχει πει ακόμα κανένας, ου´τε τι κακό θα πάθει μία δεκαπεντάχρονη που πήγε με έναν πενηντάρη (με τη θέλησή της, δεν μιλάμε για βιασμό).
- Allah
- Επικοινωνία:
Κάτω από 11.micmic έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 00:19 Εγώ δεν έχω καταλάβει... κάτω από ποιά ηλικία είναι ηθικό να πάει ένας άντρας με μια 15χρονη; Κάτω από 30; Κάτω από 25; Κάτω από 20; Κάτω από 18;
- Allah
- Επικοινωνία:
Έλα ντε... Δώστε της κάπου να κάτσει (να ξεκουραστεί)/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 141 Απαντήσεις