!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

GoBack έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:18
decadent έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:00
Οργισμένος έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 22:50 Γατακι
Άρθρο 312

Οι πράξεις που συνθέτουν το φαινόμενο του “bullying” μπορεί να αποτελούν είτε πλημμελήματα, οπότε τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης μέχρι 5 χρόνια, είτε κακουργήματα, οπότε τιμωρούνται με ποινή κάθειρξης μέχρι 20 χρόνια και διώκονται είτε κατ’ έγκληση, είτε αυτεπάγγελτα.

Εφόσον δεν θέλουν να ασχοληθούν αυτοί που πρέπει έτσι ώστε να υπάρχουν όρια, τότε κι εγώ επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου.

Καλή συνέχεια.
Δικηγορος δεν ειμαι αλλα νομιζω οτι πρεπει να μαλλιοτραβηχτειτε επωνυμα για να τσουλησει κατι δικαστικα.Δικη για μπουλινγκ απο μια ανωνυμη περσονα προς μια αλλη δεν κερδιζει ουτε ο Τζον Μιλτον.
Δεν είναι μόνο ότι πρέπει να είναι επώνυμα, πρέπει να είναι και κάτι πολύ σοβαρότερο, συστηματικό και που να δημιουργεί αληθινό πρόβλημα στο άτομο που τραμπουκίζεται. Καμμιά δικαστική αρχή δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με τις αντιδικίες ράντομ ατόμων ή επειδή δυο ράντομ άτομα αντάλλαξαν λόγια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Οργισμένος έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:14

Άρθρο 312

Οι πράξεις που συνθέτουν το φαινόμενο του “bullying” μπορεί να αποτελούν είτε πλημμελήματα, οπότε τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης μέχρι 5 χρόνια, είτε κακουργήματα, οπότε τιμωρούνται με ποινή κάθειρξης μέχρι 20 χρόνια και διώκονται είτε κατ’ έγκληση, είτε αυτεπάγγελτα.

Εφόσον δεν θέλουν να ασχοληθούν αυτοί που πρέπει έτσι ώστε να υπάρχουν όρια, τότε κι εγώ επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου.

Καλή συνέχεια.
Αντεύχομαι καλή συνέχεια σε σένα, στο άλλον διαδικτυακό πχώρο που θα πας να ξεφορτώσεις τα απωθημένα σου.

Γιατί αν παραμείνεις εδώ, έχεις ήδη αυτοπροσδιορισθεί, ως τέρμα γελοία φιγούρα.

Ενιγουέι, μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις ως ποσόστωση στο πλαίσιο ευαισθητοποιημένης ενσωμάτωσης κάποιων ευάλωτων ομάδων, ούτε το πρώτο θα είσαι ούτε το τελευταίο. :e045:
τι μαλακιες που γραφεις ρε γαλη. Πραγματικα ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Θενκς για την επιβεβαίωση των γραφομένων μου, γλυκέ μου. Το εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 22:35 Κατά σύμπτωση, επιτρέπεται και ο γάμος στους κάτω των 18, όπως τουλάχιστον τώρα κατάλαβες ελπίζω, όπως και το να πίνεις τεκίλα με 60% αλκοόλ.
τον φόνο ξέχασες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

nowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:33
hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 22:35 Κατά σύμπτωση, επιτρέπεται και ο γάμος στους κάτω των 18, όπως τουλάχιστον τώρα κατάλαβες ελπίζω, όπως και το να πίνεις τεκίλα με 60% αλκοόλ.
τον φόνο ξέχασες
Δεν είναι κακό να πεις ότι έκανες λάθος. Δεν θα σου πάρει κανείς το κεφάλι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:38
nowhere έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:33
τον φόνο ξέχασες
Δεν είναι κακό να πεις ότι έκανες λάθος. Δεν θα σου πάρει κανείς το κεφάλι.
και φονο επιτρεπεται να κανει κατω απο ειδικες συνθηκες :003:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:30επειδή δυο ράντομ άτομα αντάλλαξαν λόγια.
Εεε, κάπου εδώ να προσδιορίσω ότι δεν είμαι ράντομ άτομο. Και ακριβώς γι' αυτό θεωρώ πλήρως διασκεδαστικές τις αναφορές στην ταυτότητα μου από αντισυστημικούς χέστηδες που θεωρούν κατάφωρη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων τους τις περαιτέρω πληροφορίες για την δική τους ταυτότητα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:30
GoBack έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:18

Άρθρο 312

Καλή συνέχεια.
Δικηγορος δεν ειμαι αλλα νομιζω οτι πρεπει να μαλλιοτραβηχτειτε επωνυμα για να τσουλησει κατι δικαστικα.Δικη για μπουλινγκ απο μια ανωνυμη περσονα προς μια αλλη δεν κερδιζει ουτε ο Τζον Μιλτον.
Δεν είναι μόνο ότι πρέπει να είναι επώνυμα, πρέπει να είναι και κάτι πολύ σοβαρότερο, συστηματικό και που να δημιουργεί αληθινό πρόβλημα στο άτομο που τραμπουκίζεται. Καμμιά δικαστική αρχή δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με τις αντιδικίες ράντομ ατόμων ή επειδή δυο ράντομ άτομα αντάλλαξαν λόγια.
Οι αλλες προυποθεσεις που αναφερεις ειναι και λιγο υποκειμενικες,μπορει οντως να της δημιουργειται αληθινο προβλημα(να τσαντιζεται πολυ δηλαδη) δεν ειμαστε μεσα στο μυαλο του καθενος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

GoBack έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:46 δεν ειμαστε μεσα στο μυαλο του καθενος.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:38 Δεν είναι κακό να πεις ότι έκανες λάθος. Δεν θα σου πάρει κανείς το κεφάλι.
αυτό σκριβώς αλλά φαίνεται το θεωρείς τιμητικό να υπιοστηρίζες μέχρι τέλους εξωφρενικές μαλακίες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Οπότε περιμένω εναγωνίως (λέμε τώρα) τις εκσελίκσεις.

Προσωπικώς πάντως δηλώνω, ότι αν ξαναδώ το decadent θα το αντιμετωπίσω ως τέρμα ευάλωτο είδος. To έχω ξανακάνει για παρόμοιες φάσεις. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

GoBack έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:46 Οι αλλες προυποθεσεις που αναφερεις ειναι και λιγο υποκειμενικες,μπορει οντως να της δημιουργειται αληθινο προβλημα(να τσαντιζεται πολυ δηλαδη) δεν ειμαστε μεσα στο μυαλο του καθενος.
Ναι, και;

Βάσει ποιας λογικής το πχόρουμ πρέπει να λειτουργεί ως δωρεάν προσωπικός πσυχοθεραπεφτής του κάθε σαλταρισμένου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:05
Αγις έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:08 16 χρονη που λιγουρευεται 35 χρονο -τι ειναι ;
διερευνά την σεξουαλικότητα της, από τον μαντράχαλο περιμένουμε ωριμότητα και να μην εκμεταλλευτεί το κορίτσι
κ να την νουθετησει να πηδιεται με συνομηλικους της ;

εχουν πολυ γελιο αυτες οι ιστοριες
Κυριες (που ειχαν γκομενο απο τα 13 τους ) να ανησυχουν για την Κορη στην εφηβεια κ να την προτρεπουν να βγαινει με αγορια της ηλικιας της κ καλους μαθητες :smt005:
τελικα σε 35 χρονο χιμηξε η κορη κ τον ξεζουμισε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 00:00
GoBack έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:46 Οι αλλες προυποθεσεις που αναφερεις ειναι και λιγο υποκειμενικες,μπορει οντως να της δημιουργειται αληθινο προβλημα(να τσαντιζεται πολυ δηλαδη) δεν ειμαστε μεσα στο μυαλο του καθενος.
Ναι, και;

Βάσει ποιας λογικής το πχόρουμ πρέπει να λειτουργεί ως δωρεάν προσωπικός πσυχοθεραπεφτής του κάθε σαλταρισμένου;
Εξεταζω το θεμα απο τη νομικη πλευρα.Καποτε ο rhcl ειχε πεισει το γιαννοπουλο οτι θα του κανει μηνυση για cyber stalking επειδη ανεσυρε παλια του ποστ που αναιρουσαν αυτα που ελεγε στην τοτε παρουσα φαση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 00:02
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:05
Αγις έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 16:08 16 χρονη που λιγουρευεται 35 χρονο -τι ειναι ;
διερευνά την σεξουαλικότητα της, από τον μαντράχαλο περιμένουμε ωριμότητα και να μην εκμεταλλευτεί το κορίτσι
κ να την νουθετησει να πηδιεται με συνομηλικους της ;

εχουν πολυ γελιο αυτες οι ιστοριες
Κυριες (που ειχαν γκομενο απο τα 13 τους ) να ανησυχουν για την Κορη στην εφηβεια κ να την προτρεπουν να βγαινει με αγορια της ηλικιας της κ καλους μαθητες :smt005:
τελικα σε 35 χρονο χιμηξε η κορη κ τον ξεζουμισε
Το πραγματικά αστείο στη φάση είναι η προσμονή ωριμότητας από τον μαντράχαλο απέναντι στο αβάδιστο/άμαθο/αθώο κορίτσι που το παίζει έμπΥρη γκόμενα.

Αν αυτό δεν είναι ο πλήρης ορισμός της πατριαρχίας, τί είναι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

GoBack έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 00:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 00:00
Ναι, και;

Εξεταζω το θεμα απο τη νομικη πλευρα.Καποτε ο rhcl ειχε πεισει το γιαννοπουλο οτι θα του κανει μηνυση για cyber stalking επειδη ανεσυρε παλια του ποστ που αναιρουσαν αυτα που ελεγε στην τοτε παρουσα φαση.
Κι εγώ από νομικής πλευράς το εξετάζω. Δεν είμαι νομικός αλλά μια επαρκή γνώση για την αξιολόγηση των αου αου των περιφερειακών χέστηδων την έχω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”