masterridley έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 21:55
Σενέκας έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 21:21
Niki έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 21:15
Πες αλήθεια, ο Αυγενάκης το έχει βαφτίσει το παιδί, έτσι?
Το ότι το γύρισε απ'το "σε βάζουν πιο νωρίς" (λοοολ) στο "50λεπτη αναμονή μέσα στο αεροπλάνο" με βάζει σε σκέψεις για εκ των έσω ενημέρωση
Βρήκα εδώ την μόνη πτήση που ταιριάζει:
https://www.flightradar24.com/data/flights/a3306
Βλέπε 28 Ιούνη, ήταν να ξεκινήσει 10:00 και έφυγε 10:55. Στο βίντεο του σκάι βλέπεις 10:12, που σημαίνει ότι οι υπάλληλοι είχαν περάσει και τους τελευταίους και αποφάσισαν να κλείσουν επιτέλους την επιβίβαση.
Λογικά ο Αυγενάκης έφτασε μόνος του και καθυστερημένος (αλλιώς θα είχε μπει με τους προηγούμενους) και τον πιστεύω ότι έβλεπε και επιβάτες στην φυσούνα ακόμα. Οπότε σου λέει ας τραμπουκίσω να με περάσουνε. Για κακή του τύχη όμως δεν είναι ο Λουδοβίκος ο ΙΔ!
Θα σου πω μια εξαίρεση στον κανονα.
Την εχω ξαναπει την ιστορια δεν θα την πω ολοκληρη παρα μονο την εξαιρεση.
Το 2010 πεταγα απο Ατλαντα για Παρίσι.
Ειχε τυφωνα και ολες οι πτησεις ηταν καθηλωμενες.
Long story short εκει που την ειχα αραξει στο πατωμα και σαχλαμαριζα με το λαπτοπακι μου ακουω ανακοινωση της πτησης ξαφνικα (εν μεσω τυφωνα) ενω πριν ειχαν περασει απο τη φυσουνα 2 αξιωματικοι του ΠΝ των ΗΠΑ.
Μπαινουμε μεσα καθομαστε
Again long story short εμφανιζεται ο Τζιμυ Καρτερ και μας χαιρεταει ολους τους επιβατες.
Μετα απο μια επεισοδιακη απογειωση εν μεσω τυφωνα κεραυνων, αερα κλπ. οπου λεγαμε οτι θα πεθανουμε ολοι πιανω την αεροσυνοδο και τη ρωτάω γιατι φυγαμε και πηγαμε να πεθανουμε?
Και μου απανταει "Ο Προεδρος Κάρτερ επρεπε να παει επειγοντως στο Παρίσι για ενα Διεθνες Συνεδριο και επειδη κανενας πιλοτος της εταιρειας δεν δεχοταν να πετάξει με τετοιο καιρο φεραμε πιλοτους απο παρακειμενη βαση και πεταξαν το αεροπλανο"
Αυτη ηταν η εξαιρεση στον κανονα για εναν πρωην Προεδρο της Αμερικης. Οχι για τον σαχλαμαρα τον Αυγενακη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.